3-dnevni Cacao Dance Festival (od 25. do 27. avgusta)

Dogodek, ki ga ne smete zamuditi! Vabljeni na tri dnevni festival za dušo in telo, v osrčje narave ob Gradiško jezero. Dogodek je zasnovan tako, da odpira srce, um in telo, ustvarja povezave in spodbuja udeležence, da uživajo v sedanjem trenutku. 

festival vibe (foto: ekspresija.si) ekspresija.si
5. 6. 2023

Celovit program za dušo in telo. Doživite radostno izkušnjo, se potopite globlje v svoje telo in izkusite prednosti joge ob spremljavi ritmov DJ MOSE-a ali pa poskusite nežno obliko vadbe Qi Gong, ki vam bo pomagala vzpostaviti stik s svojo energijo, telesom in duhom. Poleg glasbenega in telesno-duhovnega programa bo na voljo tudi vrsta drugih dejavnosti. Lahko se boste pridružili plesnemu tečaju, doživeli čarobnost ognjene predstave ali se udeležili ene izmed umetniških delavnic. Med drugim bo na voljo edinstvena delavnica z naslovom “Temelji zavestnega ustvarjanja pesmi” za tiste, ki jih zanima raziskovanje lastnih sposobnosti ustvarjanja glasbe.

Muzika organika združuje nekaj najbolj nadarjenih umetnikov, vokalistov in DJev iz področja organske glasbe. Soustvarjali bodo DJ Mose (GT), Sam Garrett (UK), Tebra (SRB), Roaman (ITA), Bruna Bortolato (BR), Indra (CRO), OZemljen (SLO), Katyeuum (SLO) in drugi. Skupaj bodo poskrbeli za nepozabno glasbeno izkušnjo.

Kdaj?

Med 25. in 27. avgustom

Kje?

Gradiško jezero – Lukovica

Festival se bo odvijal v objemu narave ob čarobnem jezeru, ki nudi popolno okolje za sprostitev in pomladitev.

Ta družinam prijazen dogodek je zasnovan tako, da odpira srce, um in telo, ustvarja povezave in spodbuja udeležence, da uživajo v sedanjem trenutku. Skrbimo drug za drugega in ustvarjamo srčen prostor, kjer se lahko povežemo s podobno mislečimi posamezniki in delimo veselje ter hvaležnost za življenje. Pridite in doživite čar Muzika Organika – Cacao Dance Festivala in odidite navdihnjeni, prenovljeni in polni energije!

Vstopnice in več o festivalu: www.innerbalance.org