Predavanje o poti srca in ljubezni (Točka Bindu)

"To, kar razumete pod pojmom srce, kar je vsepovsod toliko opevano, je pravzaprav velika laž. Vsi govorimo o čutenju iz srca, ljubezni iz srca, o doživljanju ljubezni v srcu – pa mi pokažite to točko na svojem telesu, od kod prihaja ljubezen in kaj je sploh srce?"

Predavanje o poti srca in ljubezni (Točka Bindu) (foto: Shutterstock) Shutterstock
13. 10. 2016

"Srce ni navaden organ, temveč je v duhovnem pomenu točka v nas, ki nas povezuje s celotnim stvarstvom. Da bi razumeli, kaj je srce, se morate najprej izprazniti in odpreti čutenju. Bistvo srca lahko namreč doživite le v tišini, stanju brez misli, do katerega vodi meditacija." (Bodin) 

Poniknite v srce

''Če želite spoznati ljubezen, se morate odpreti. Pojdite globoko vase, poniknite v srce. Ugotovite, zakaj vas boli, ko vas nekdo prizadene, pojdite še globlje in globlje, dokler ne najdete vibracije, ki je tako močna, da vas bo neustavljivo potegnila v življenje,'' pravi 58-letni Bodin, ki bo o poti predaje, ki ji sam sledi že 40 let, predaval

v petek, 14. oktobra 2016

od 18.30 do 21.00 

v Parinama centru (Cesta na Brdo 85), Ljubljana

Pot srca ga je vodila v številne odmaknjene kraje po svetu, kjer je staro znanje še živo. Bodin govori izključno o tem, kar je izkusil, spoznal in razumel sam do potankosti. Odlikuje ga izvrstna sposobnost apliciranja različnih tehnik v vsakdanje življenje. Poudarja, da je najpomembnejša lastna izkušnja resnice, ne pa slepo sprejemanje znanja in verovanja od drugih ljudi. Zato je njegovo vodilo: "Ne verjemi nič, preveri vse." Prav zaradi tega se v zadnjem času nanj obrača vse več ljudi, ki iščejo pot k srečnejšemu življenju. 

V branje priporočamo nekaj njegovih člankov:

Več o dogodku na: www.drustvo-bindu.si

INFORMACIJE: Tadeja Kern 040 423 719 (ob delavnikih od 14 - 18h); info@drustvo-bindu.si