MojChi – kraj, kjer osvetlijo vaše notranje bitje

Najbolj čudovito je tisto jutro, ko vstaneš in globoko vdihneš zrak. Tisti trenutek, ko se zaveš, da vidiš sonce, da veš kdo si in kaj želiš. Šteje tisto spoznanje, ko želiš spreminjati le sebe in sprejemaš vse druge take kot so. Sliši se sicer enostavno, a za temi besedami morajo stati pozitivne misli, čustva in dejanja.

19. 1. 2011

V Kranju svoja vrata odpira prav poseben studio. MojChi je kraj, kjer bodo poskrbeli za vaše fizično, duhovno in duševno sproščenost, predvsem pa vam bodo preko lastnih izkušenj in znanj osvetlili vaše notranje bitje, da ga boste ponovno oživeli.

Za kreativno aktivne v studiu MojChi ponujajo izobraževanja in delavnice o ezoteriki, ustvarjanje z domišljijo, učenje metod samozdravljenja in tehnik sproščanja. Enkrat tedensko pripravljajo možnost tradicionalnih indijskih meditacij v majhni skupini.

Ob otvoritvi na novi lokaciji v Kranju, od 28.-30. januarja od 9.00 do 20.00, nudijo tri dneve novih doživetij. Te dni bodo potekala brezplačna individualna svetovanja, angelski readingi in vodene meditacije z različnimi temami.

Na termine se lahko prijavite do 27. januarja do 20.00! Več informacij najdete na www.mojchi.com.