Vikend »Z morjem k sebi«

Začetek novega leta je čas, ko si lahko podarimo čas le zase. Včasih se je potrebno izklopiti, da se lahko ponovno vklopimo. 

Vikend »Z morjem k sebi« (foto: Profimedia) Profimedia
3. 1. 2018

Vikend »Z morjem k sebi« je namenjem prav temu, da  da si po napornem zaključevanju leta 2017, v neposredni bližini morja vzamete čas zase, si dovolite lastno raziskovanje in krepitev ter hkrati v stiku z naravo, z njeno podporno energijo postavite temelje za vašo zgodbo leta 2018.

Prepletanje karmične diagnostike in psihoorientologije s filozofijo joge bo delovalo na vse plasti vašega bitja in hkrati pomenilo poglabljanje vase, sproščanje, pa tudi resno delo na sebi.

Podarite si čas le zase, za nabiranje moči za nove podvige in skrb za druge. Dotik narave, očiščevalna moč morja in zavedanje trenutka. 

Vse to boste doživeli in ponotranjili v prelepem in mirnem okolju s popolno oskrbo ter odnesli s seboj domov, s svojim vplivom med domače in na delovna mesta.Dogodek bosta vodili Suzana Uršič, certificirana bioterapevtka in terapevtka karmične diagnostike, in Karla Oblak, licencirana učiteljica joge in ultratriatlonka.

Predznanje ni potrebno. Dogodek je zasnovan na način, da bo delo na sebi omogočeno tako začetnikom kot tistim, ki ste na pot osebnega razvoja že stopili. Konkretne tehnike in vaje, ki se jih boste imeli priložnost naučiti na dogodku, vam bodo v pomembno oporo pri vašem delu na sebi tudi kasneje doma.Velikost skupine je omejena na 20 oseb.

Termin: petek, 26.1.2018 ob 16:00 - ponedeljek, 29.1.2018 ob 12:00
Lokacija: Hotel Maistra Eden Rovinj ****
https://www.maistra.com/hotel-eden-rovinj
Cena: eur 380/osebo, z vključenim DDV

V ceno je vključeno: 
bivanje v prenovljenem hotelu, dvoposteljna soba
zajtrk in večerja – bife
čez dan prigrizki in čaj
brezplačno koriščenje fitnesa in wellnessa – bazen in savna
turistična taksa
parkiranje
bivanje v enoposteljni sobi proti doplačilu - eur 15

Prijave v parih: Cena za drugega sodelujočega le eur 340.
Prijava je potrjena in mesto rezervirano ob vplačilu celotne kotizacije ter se sprejema le do popolnjenosti skupine.

Za vse informacije in dodatna vprašanja se obrnite na:
info@suzanaursic.com ali karla.oblak@gmail.com

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri