DNK lahko spreminjamo z besedami in frekvencami

DNK ni le fizična molekula, ki služi kot vir navodil za gradnjo beljakovin. Je tudi shramba informacij in središče transpersonalne komunikacije. Še več, lahko bi bila ključ do usvtarjanja duhovne Zlate dobe.

DNK lahko spreminjamo z besedami in frekvencami (foto: pixabay) pixabay
6. 9. 2019

90 % DNK služi shranjevanju podatkov in hiperkomunikaciji

Samo 10 odstotkov naše DNK služi izgradnji beljakovin. In prav ta del DNK najbolj zanima zahodnjaške znanstvenike in je zato predmet številnih raziskav in preizkusov. Ostalih 90 % DNK so poimenovali odpadni DNK.

Ruski raziskovalci pa so mnenja, da narava ni ustvarila preostalih 90 % DNK brez namena. Zato so združili moči z jezikoslovci in genetiki, da bi raziskali teh 90 % "odpadne DNK".

In njihovi rezultati, odkritja in zaključki so zares revolucionarni!

Ugotovili so, da naša DNK ne služi le izgradnji in delovanju naših bioloških funkcij, vendar služi tudi shranjevanju podatkov in komunikaciji. Ruski jezikoslovci so ugotovili, da genetska koda, še posebej v navidez neuporabnih 90 % DNK, sledi enakim vzorcem kot vsi človeški jeziki. Primerjali so pravila skladnje (na kakšen način se besede v stavku povezujejo med seboj), semantike (pomenoslovja) ter osnovnih pravil slovnice. Ugotovili so, da alkalini v naši DNK sledijo določeni slovnici in da imajo določena pravila, tako kot naši jeziki. Človeški jeziki se torej niso pojavili naključno, temveč so odsev naše DNK. 

Ruski biofizik in molekularni biolog Pjotr Garjajev in njegovi kolegi so prav tako raziskovali vibracijsko vedenje DNK.

Bistvo njihovih spoznanj je bilo: "Živeči kromosomi delujejo tako kot solitonski/holografski računalniki, ki uporabljajo endogeno DNK lasersko sevanje." To pomeni, da so lahko modificirali določene frekvenčne vzorce na laserskem žarku ter tako vplivali na frekvenco DNK ter s tem genetske informacije. Ker je osnovna struktura DNK alkalijskih parov enaka kot človeški jezik, ni potrebno nikakršno dešifriranje DNK-ja. 

Uporabljamo lahko preprosto besede in stavke človeškega jezika! Tudi to je bilo dokazano s preizkusi. Živeča DNK substanca (v živih bitjih, ne in vitro), se vedno odziva na laserske žarke, ki jih modulira jezik in celo na radijske žarke, če se pravilno uporabljajo.

Delovanje afirmacij, avtogenega treninga in hipnoze je sedaj razloženo

Odkritja ruskih znanstvenikov so razlaga delovanja praks kot so afirmacije, avtogeni trening in hipnoza.

DNK se odziva na jezik, na frekvenco jezika in na ta način vpliva na naše telo in psiho. To spoznanje postavi v nazadnjaško preteklost prakso zahodnjaških znanstvenikov, ki izrezujejo dele DNK in jih vstavljajo drugam. Ruski raziskovalci pa sedaj razvijajo naprave, ki bodo vplivale na celični metabolizem s pomočjo radijskih in svetlobnih frekvenc ter tako popravile genetske napake. 

Duhovni učitelji so že tisočletja učili, da naše telo lahko programiramo z jezikom, besedami in mislimi. Vendar moramo uporabljati pravilno frekvenco. Zato vsak ni uspešen pri uporabi teh orodij, Za te vaje je namreč potrebna tudi določena stopnja zavesti.

Vsi poznamo preizkus japonskega fotografa, ki je fotografiral zamrznjene kristale vode. Kadar je vodi govoril besede, kot so ljubezen, mir, sočutje, so bili kristali simetrični in bogati. Kadar pa je uporabljal besede kot so vojna, sovraštvo, celo Hitler, so bili kristali skrivenčeni, nepravilni, revni.

Enako se dogaja z našimi telesi in psiho. Za uspešno uporabo teh orodij je torej potrebno tudi zaznavanje in dojemanje vpliva jezika, besed in misli na naše telo, psiho in življenje. Če tega ne razumemo, lahko povzročimo spremembe, ki vnašajo zmedo. 

Hiperkomunikacija: vrnitev Zlate dobe duhovnih ljudstev

Ruski znanstveniki so prav tako odkrili, da DNK v vakumu lahko povzroča moteče vzorce ter tako ustvarja magnetizirane kanalčke. Ti kanalčki so mikroskopske enačice tako imenovanih Einstein-Rosenovih mostov v bližini črnih lukenj (ki naj bi jih za seboj pustile ugasle zvezde).

Ti kanali so povezave v univerzumu, skozi katere lahko informacije potujejo onkraj prostora in časa. DNK privlači te košče informacij in jih preda zavesti. Ta proces hiperkomunikacije je najbolj učinkovit v stanju sproščenosti. Stres, skrbi ali hiper-intelektualiziranje preprečujejo hiper-komunikacijo ali pa izkrivijo informacijo do neuporabnosti.  

V naravi se hiperkomunikacija uporablja že milijone let. Organiziran pretok življenja na nivoju insektov je odličen primer. Kadar je mravlja matica/kraljica prostorsko ločena od svoje kolonije, le-ta nadaljuje z gradnjo. Če pa je matica ubita, se vse delo v koloniji konča. Nobena mravlja ne ve, kaj naj naredi. Matica pošilja signale preko zavesti skupine. Lahko je zelo oddaljena, vendar dokler je živa, bo kolonija prejemala signale.  

Sodobni človek pozna to komunikacijo le na zelo subtilni ravni kot intuicijo. Toda tudi mi lahko zopet pričnemo v polnosti uporabljati ta način komunikacije. Pri človeku se hiperkomunikacija izrazi kot dostop do informacij, ki so izven posameznikove baze znanja in informacij.

Takšno hiperkomunikacijo doživljamo kot navdih ali intuicijo. Italijanski skladatelj Giuseppe Tartini je na primer sanjal, da ob njegovi postelji sedi hudič in igra na violino. Naslednje jutro se je Tartini lahko spomnil vsake note melodije ter spisal znano sonato Vražji trilček.

V preteklosti je bilo človeštvo tako kot živali prav tako tesno povezano s skupinsko zavestjo ter je delovalo kot skupina. Da pa bi lahko razvili in izkusili individualnost smo morali ljudje skoraj v popolnosti pozabiti na hiperkomunikacijo. Kolektivna zavest namreč ne more biti smiselno uporabljana, če ni vzpostavljenega razločnega čuta za individualnost. V nasprotnem primeru bi bili čreda instinktivnih bitij, ki so z lahkoto manipulirana. Sedaj, ko smo dokaj stabilni v individualni zavesti, lahko razvijemo novo obliko skupinske zavesti. S takšno zavestjo lahko dostopamo do vseh informacij preko naše DNK. Zdravljenje na daljavo, telepatija ali zaznavanje na daljavo je del te zavesti in pridobivanja informacij preko DNK.  

Hiperkomunikacija v sodobnem času ima povsem drugačne obraz kot čredni nagon v živalskem svetu. Zaradi naše popolno razvite individualnosti lahko ponovno razvijemo skupinsko zavest, ki nam bo podarila božanske moči kreacije, spreminjanja in preoblikovanja materialnega sveta. Človeštvo se v trenutnem času premika proti tej novi stopnji zavesti. 

Človeštvo, ki ima razvito skupinsko zavest, ne bo poznalo težav kot so ekološki problemi ali pomanjkanje energije. Ker uporablja svoje mentalne sposobnosti kot združena civilizacija, ima nadzor nad energijo svojega domačega planeta.

Na še višji ravni - to pomeni na še višji stopnji zavesti - ima takšno človeštvo tudi nadzor nad domačo galaksijo. Vendar te moči ne uporablja zlonamerno, temveč v imenu svetlobe in ljubezni.

Napisala: Ana Drevenšek

Poglejte si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri