Polna luna v vodnarju (15. 8.): Zdravljenje ali drama?

Polna luna v vodnarju (15. 8.): Zdravljenje ali drama?

Prihajamo pod vpliv avgustovske polne lune v vodnarju, ki nastopi v četrtek, 15. avgusta ob 14.29 uri. 

Rak, ribi, škorpijon: Značilnosti ljudi, rojenih v vodnih znamenjih

Vodna znamenja zaznamujejo čustvenost, globina in vsestranskost. V simbolnem pomenu se element vode pri raku izraža kot čisti izvir, pri škorpijonu kot divji hudournik, pri ribah pa kot brezmejni ocean.

Ne zamudite čarobnega meteorskega dežja!

Pred nami je čudovita poletna nočna predstava, ki bo postregla s padajočimi zvezdami.

Drug drugemu dopuščati rast

Vsi jo iščemo, vsi si jo želimo, potrebujemo…a hkrati se nam tako spretno izmakne. Prava ljubezen, namreč. Tista pristna, vseprisotna in brezpogojna.

Vezi med moškim in žensko ni mogoče pretrgati kar čez noč

Povezava med moškim in žensko se prepleta na fizičnem in tudi na duhovnem nivoju. Postaneta eno. Energija se izmenjuje: ženska svojemu moškemu daje svojo ženskost, moški ji daje svojo moškost. Tvorita edinstveno silo, Shakti, ki deluje kot en organizem. Ko je zveze konec, pa se je treba očistiti, preden lahko začnemo vlagati v nov odnos. Preberite, zakaj.

Natečaj: izbiramo 4 najlepše misli o naravi

Vas navdihujejo lepote narave? Je narava vaš balzam za dušo in telo? Ali morda svež zrak, žuborenje vode, ptičje petje in mir prebujajo v vas posebne misli in čustva? Delite te misli z nami! Odpiramo nagradno igro, v kateri bomo izbirali 4 najlepše misli o vašem doživljanju narave.

Kaj uspešni ljudje delajo drugače in kakšne so njihove navade?

Vsi bi bili radi uspešni (in srečni). A uspeh ne pride čez noč. Potrebno je delo na sebi. Kaj točno delajo uspešni ljudje drugače?

5 načinov do boljšega počutja in sreče

Že Aristotel je postavil srečo kot najvišji ideal človekove eksistence. Torej vse, kar počnemo v življenju, počnemo z namenom, da bi postali srečni in sreča ni nekaj nedosegljivega, prav vsak dan lahko nekaj naredimo za njo, in z nasveti, ki jih razkrivamo v članku, boste lahko poskrbeli, da bo v vašem telesu dovolj hormonov sreče, vi pa boste prekipevali od pozitivne energije.

junij/julij 2020

Naročite se na revijo Sensa

Naročila sprejemamo na tel.: 04 511 64 44
ali prek spleta na adriamedia.si.
Za tablice in pametne telefone je na voljo elektronski izvod revije.

© Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o.