7 zakonov iz starodavnega Egipta

7 zakonov iz starodavnega Egipta

7 hermetičnih zakonov je bilo prvič razkritih v knjižici Kybalion, ki je izšla leta 1908. Objavili so jo trije neznani avtorji, pod psevdonimom "Trije Iniciiarni". Kybalion je prva zapisana oblika hermetičnih naukov, ki so se v strogi tajnosti ustno prenašali med hermetičnimi mojstri, od časa začetkov hermetizma, ki sega v starodavni Egipt. 

Kje je moja sorodna duša?

Kdo je moja sorodna duša? Ali jo bom kdaj spoznala, ali sem jo morda že? Ali je sorodnih duš morda celo več kakor le ena? Kaj, če sem jo zgrešila in za vedno izgubila? Kaj, če je ne bom nikoli našla?

9 resnic o tem, kaj se dogaja z vašim mehurjem med 9. meseci nosečnosti

Ste tudi vi ena od mnogih žensk, ki se med nosečnostjo sooča z inkontinenco? Gre za nekontrolirano uhajanje urina, na katerega pa delno vseeno lahko vplivate … Za vas smo zbrali vse informacije, ki jih potrebujete, da preprečite neprijetnost oziroma se z njo soočite in si olajšate življenje med in tudi po nosečnosti!

Indigo partnerstvo - ljubezen Nove dobe

Indigo posamezniki so ljudje Nove dobe, duše, ki prinašajo energije Nove dobe. Na Zemljo prinašajo nove paradigme, nov način življenja, nove vrednote, gradijo nove sisteme in nove odnose. 

Strahovi: Česa se boji vaše astrološko znamenje?

Bik se boji sprememb, Tehtnica konfliktov, Devica nereda, Rak občutka, da nikomur ne pripada...

Kakšna osebnost ste glede na vaše znamenje?

Sonce v astrologiji predstavlja moško načelo, očetov vpliv, vzgojo, disciplino in urjenje. Prav tako predstavlja naš ego in osebnost. Vlada dnevu in svetlobi. Vpliva na zdravje, vitalnost, dostojanstvo, status in avtoritete.

Naravno je, da pride v odnosu do padcev

Kaj storiti, ko se odnos poslabša? 

Kako prepoznati odnose iz prejšnjih življenj

Zagotovo ste se že kdaj vprašali, če nekoga poznate že od prej oziroma ste prepričani, da so se vaše poti nekoč že prečkale. Nekaj vas tako močno povezuje z njimi, pa si tega ne znate povsem racionalno razložiti.

Zaljubljenost se zgodi z namenom

S kakšnimi izzivi se srečujemo v partnerstvih? Vse od zaljubljenosti pa do zrelega odnosa... 

junij/julij 2020

Naročite se na revijo Sensa

Naročila sprejemamo na tel.: 04 511 64 44
ali prek spleta na adriamedia.si.
Za tablice in pametne telefone je na voljo elektronski izvod revije.

© Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o.