Žetvena polna luna (14. 9.)

Žetvena polna luna (14. 9.)

Septembrska polna luna nastopi v soboto, 14. 9. ob 6:33 uri zjutraj v znamenju ribi. 

Ženske prsi potrebujejo svobodo

Ženske prsi skozi dojenje zagotavljajo zdravje in čustveno, mentalno in duhovno stabilno prihodnost človeštva, so izraz in izvor ženske moči. Da bi se popolnoma razcvetele in optimalno delovale, pa morajo biti potešene njihove osnovne potrebe. Preberite, kaj potrebujejo ženske prsi.

Pozdravite se lahko z upoštevanjem naravnega ritma organov

Živeti brez bolezni pomeni ohranjati čisto ne samo fizično telo, ampak tudi dušo, misli in čustva. To pomeni, da moramo ohraniti svojega duha in živeti v skladu z zakoni vesolja. V nasprotnem primeru se krši vibracijsko ravnovesje notranjega in zunanjega, mikrokozmosa in makro vesolja. Pojavi se neravnovesje ali bolezen. Preučite časovnico bioritma organov za izboljšanje lastnega zdravja.

V tantri lahko ljubljenje traja več ur

V modernem življenju smo tako obremenjeni z doseganjem ciljev, da smo pozabili na čare sproščanja. Pozabili smo, da je povsem v redu, da samo sedimo, zapremo oči, se sprostimo in ne počnem ničesar drugega.

Če ne znate uživati, je vse brez smisla

Ali znamo v življenju uživati ali užitek vedno odlagamo na poznejši čas, ko bomo dokončali vse naloge, ki smo si jih zadali? Da bi v življenju lahko uživali in ugriznili v vse njegove sadove, moramo prej spoznati svoj notranji svet in se naučiti postavljati vprašanja, kot so: Kaj si želim? Kako se počutim?

Ritual s kopeljo ob polni luni

S pomočjo tega rituala lahko ozavestite, kje ste bili, kje ste trenutno … in kam greste.

Uran se sprehaja po znamenju bika

V naslednjih letih pričakujte velike spremembe na področjih, ki jim vlada bik; hrana, telo, denar in premoženje.

Imate težave z uhajanjem urina? Tako boste ostali aktivni, kljub oslabljenem mehurju

V življenju lahko kljub težavam z uhajanjem urina na polno uživate – se na ves glas smejite, obiskujete jogo, se igrate z otroki – le opremiti se morate z vedenjem, kako si čim bolje pomagati. In, če le tiho kimate, vedite, da še zdaleč niste edini, saj se s to težavo spopada ogromno žensk.

junij/julij 2020

Naročite se na revijo Sensa

Naročila sprejemamo na tel.: 04 511 64 44
ali prek spleta na adriamedia.si.
Za tablice in pametne telefone je na voljo elektronski izvod revije.

© Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o.