Polna luna v ovnu (13. 10.)

Polna luna v ovnu (13. 10.)

Od začetka oktobra so prisotne precej intenzivne kozmične energije. To verjetno občutite v svojem življenju in se sprašujete, kdaj bo prišlo olajšanje? Malce lažje naj bi bilo življenje po tokratni polni luni, pravijo! 

Hej, vse se zgodi z razlogom!

"Vse se zgodi z razlogom". Ta stavek že vsi tako dobro poznamo, da včasih kar podvomimo, ali to resnično drži.

"Zaradi antidepresiva sem bila samomorilna in agresivna"

Antidepresivi so namenjeni depresivnim, ki se pogosto soočajo z mislimi na samomor, in naj bi jim pomagali v tej bolezni, a prav zdravila zoper depresijo lahko okrepijo ali sprožijo uničevalno vedenje! V novi številki tiskane revije Sensa objavljamo osebno izkušnjo uporabnice antidepresivov.

Katerih 7 lekcij morate osvojti to jesen? PRIJAVITE se na posebne E-NOVICE in osvojite znanja za boljše življenje


Življenje nam vsak trenutek ponuja priložnost za učenje in rast. Zato vas vabimo, da se prijavite na posebne e-novice, kjer bomo z vami podelili sedem življenjskih lekcij in znanja, ki jih morate osvojiti to jesen. Da bo življenje lepše in lažje! 7 zvestih bralcev e- novic bomo tudi nagradili.

6 astroznamenj, ki se izogibajo povezanosti

Nekateri ljudje se brez težav odprejo, drugim pa to preprečujejo slabe izkušnje oz. predvsem strah, da bodo prizadeti. Preberite, katera astrološka znamenja običjano potrebujejo več časa za grajenje odnosa.

Sanja Lončar: Ko celica utrpi okvaro, jo lahko rešimo v roku enega dneva

To, da se smetimo 350 dni v letu in gremo nato na 14-dnevni post ali pa na joga vikend, ne bo rešilo vseh tistih celic, ki so že podlegle ali se že degenerirano razmnožujejo naprej. Razstrupljanje mora postati naša dnevna rutina, če želimo biti kos obremenitvam, ki nas obkrožajo v 'razvitem svetu', trdi Sanja Lončar.

Zakaj je z občutkom jeze lažje živeti, kot z občutkom lastne nevrednosti?

Ljudje smo bitja odnosov in znotraj odnosov se porajajo in krožijo čustva. Ni vseeno, kako bomo poskrbeli za lastno čustveno higieno.

4 astroznamenja, ki ne prenesejo kritike

Kritika, nekaterim pomaga na poti do uspeha, druge zaustavlja in jim jemlje samozavest. Ko osebnostno zrastemo, ugotovimo, da je kritika le orodje, ki omogoča biti boljši, bolj uspešen. Vendar nekatera znamenja kritiko zelo težko prenesejo in ob njej postanejo slabe volje.

junij/julij 2020

Naročite se na revijo Sensa

Naročila sprejemamo na tel.: 04 511 64 44
ali prek spleta na adriamedia.si.
Za tablice in pametne telefone je na voljo elektronski izvod revije.

© Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o.