7 znakov, da se nahajate v času boleče lekcije

7 znakov, da se nahajate v času boleče lekcije

Pravzaparav smo ves čas v samozdravljenju, saj so naše utelesitve namenjene razreševanju karmičnih zapletov iz preteklosti, skozi ta proces pa spoznavamo skrivnosti Stvarstva in smo vedno bližje Absolutnemu.

Bila sem kot vaza

Bila sem kot vaza. V njo sem postavila cvetje. Zalivala sem ga. Nekega prekletega dne sem padla z roba mize in se razbila. Vame se je naselil strah in zaradi njega sem otrpnila.

Tisto, kar zares šteje, je energija, ki jo oddajate

Ne glede na to, kaj oblečete, koliko ličil nanesete nase, vaše energije ni mogoče zakriti in bo vedno pokazala vaš pravi »jaz«.

Vsak je svoje sreče kovač

Vsak je odgovoren zase. Sreče ti ne bo prinesel prav nihče in nič, če je ne boš našel v sebi. Zdravja ti ne bo prinesel gospod zdravnik, če si ga ne boš ustvaril sam.

Ljudje počnemo največje neumnosti zaradi navezanosti

Nenavezanost je čudežna kvaliteta, ki pa je pogosto narobe razumljena.

Če o sebi mislite lepo, boste lepoto videli tudi okoli sebe

Vsi hrepenimo po tem, da bi se dobro počutili, bili uglašeni sami s seboj, pomirjeni in zadovoljni. Večno vprašanje, ki se pri tem postavlja, je, "kako"?

»DEŽEVNIKI so za naš planet tako ZELO POMEMBNI kot čebele«

Metka in Frank pod okriljem projekta Štartaj Slovenija ne prodajata le naravnega gnojila Vermipur, ki ga proizvajajo deževniki, prvi in ultimativni vrtnarji na svetu, temveč tudi ozaveščata Slovenijo o nujnem vračanju k naravi, če želimo planetu in sebi dobro.

7 "naključji", ki jih ne smemo ignorirati

Sinhroniciteta je koncept, ki ga je predstavil psiholog Carl Jung, pomeni pa, da naključja ne obstajajo oziroma, da ima vsaka stvar točno določen pomen. Preberite, kako si razlagati njihov pomen.

junij/julij 2020

Naročite se na revijo Sensa

Naročila sprejemamo na tel.: 04 511 64 44
ali prek spleta na adriamedia.si.
Za tablice in pametne telefone je na voljo elektronski izvod revije.

© Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o.