Tem astrološkim znamenjem se izogibajte, kadar so jezni

Tem astrološkim znamenjem se izogibajte, kadar so jezni

Vsak se drugače odziva, kadar ga nekaj razjezi, teh pet znamenj pa vsekakor pustite na miru, dokler se ne pomirijo. Če jih boste provocirali, se bodo samo še bolj razbesneli.

Tisti, ki pobegne od tebe, ti naredi uslugo

Današnja generacija je polna ravnodušnosti. Nihče ne želi biti tisti, ki mu je preveč mar in zato se obnašamo, kot da nam ni do ničesar mar. Skrivamo svoje občutke, kot da z njimi grešimo. Zakaj si ne upamo čutiti z vsem svojim bitjem? 

Ne bodimo zataknjeni v to, kako bi moralo biti

Občudujete kdaj, kako vas življenje vodi po poti z vsemi "naključji"? Kako se stvari neverjetno med seboj povezujejo in navezujejo... Kako preko določenih ljudi spoznate druge ljudi, kraje, modrosti... Ste sposobni hvaležnosti za vse v svojem življenju?

Najsrečnejši ljudje so tisti, ki se ne primerjajo z drugimi

Ni se nam treba spotakniti ob vsak kamen oz. čisto vsemu v življenju ne potrebujemo dajati pozornosti. 

V kolikor si v Sloveniji malo drugačen, te kaj hitro radi potlačijo

Včasih me na potovanju navdahne nam nevsakdanja pokrajina, drugič me impresionirajo eksotične živali. Včasih pridem domov bogatejša za čudovito doživetje, drugič spremenjena v svoji notranjosti. A vedno, na vsakem potovanju, najdem vsaj eno osebo, ki me fascinira.

RESET.RESTART delavnice z Majo Megla

Resetirajte se in regenerirajte z metodami in tehnikam za celostno psihofizično regeneracijo s pomočjo nevroznanosti, psihologije, duhovnih učenj, alternativnih pristopov in najnovejših znanstvenih izsledkov o možganih.

Znaki, da je čas, da spustite preteklost

Kar je bilo včeraj, je bilo… Morda je bilo čudovito, morda travmatično. Tega ne morete več spremeniti. Spremenite lahko samo trenutek zdaj. Spomini nam lahko lepšajo vsakdan ali pa nas zasužnijo in nam preprečijo, da živimo srečno v tem trenutku.

Kako lahko upočasnimo staranje in ohranimo mladosten videz?

Mladosten videz kože je v veliki meri odvisen od našega notranjega počutja in ne glede na starost se še vedno lahko počutimo mlade. Vendar pa z leti neizogibno sledi proces staranja. Koža se tanjša, izgublja mišično napetost in zdrav žar. To je naravni proces, ki pa ga lahko upočasnimo s primerno nego ter načinom življenja. Natalija Verboten, znana slovenska pevka je našla svoj recept za ohranjanje mladostnega videza....

Izbrano s spleta

junij/julij 2020

Naročite se na revijo Sensa

Naročila sprejemamo na tel.: 04 511 64 44
ali prek spleta na adriamedia.si.
Za tablice in pametne telefone je na voljo elektronski izvod revije.

© Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o.