Česar se ne naučimo v tem življenju, se prenaša v druga življenja

Česar se ne naučimo v tem življenju, se prenaša v druga življenja

Vsaka duša pride na Zemljo s svojimi karmičnimi dolgovi in obveznostmi. Predispozicije, nagnjenosti in lastnosti, s katerimi ste se rodili, služijo učenju vaše duše. Ko se duša nauči lekcije, kako uravnotežiti svojo energijo, te lastnosti postanejo nepotrebne in nadomestijo jih druge.

Februar: Najbolj romantičen mesec leta

Drugi mesec v letu še bolj izpostavlja medsebojne odnose! Opazili boste lahko spremembe v komunikaciji, načinu izbire oseb v svoji okolici ter predvsem v novem, drugačnem notranjem dvogovoru.

Ljudje, ki so težki: signal, da v sebi močno trpijo

Kaj imajo skupnega nemogoči šef, tekmovalni sodelavec, zoprna tašča, neprijazni sosed… poleg tega, da vam grenijo življenje?

Ali življenje jemljete preresno?

Ljudje situacije in dogodke v svojem življenju velikokrat jemljemo zelo resno. Toda zaradi tega se naša bolečina pogosto spremeni v nepotrebno trpljenje, hkrati pa nam to onemogoča, da bi živeli umirjeno in zadovoljno življenje.

Ko smo nesrečni, je čas za spremembe v življenju

Življenje nam ves čas daje namige in nas opominja, če delamo nekaj narobe. Včasih bolj milo, drugič bolj ostro. Opozarja nas, vse dokler ne vidimo jasno, kaj je tisto, kar moramo spremeniti in to tudi storimo. 

Preprosto & učinkovito: Očistite telo z rastlinami!

Razstrupljanje krepi imunski sistem, izboljša obtok krvi ter delovanje jeter in ledvic, uravnava prebavo in hormonsko ravnotežje ter pozitivno vpliva na mentalno zdravje in zmanjšuje občutke stresa. Učinkovito se nam pomagajo razstrupiti tudi nekatere rastline. Nekaj smo jih izbrali za lažjo izbiro, prava izbira pa so tudi nekatera prehranska dopolnila.

Čisti prostor za čiste misli

Kadar se lotite očiščevanja telesa in duha, morda ne pomislite, da k celostnemu razstrupljanju spada tudi čiščenje prostorov.

Vas zanima, kako Iva Bagola ohranja lepoto in notranjo moč?

Igralka Iva Krajnc Bagola živi polno in osvobajajoče. »Življenje, ki je eno samo, moraš zgrabiti z obema rokama, da ti kot voda ne steče med prsti,« prisega in dodaja: »Kar delam, hočem početi s strastjo. Zato za polnjenje baterij včasih potrebujem popoln odklop.« Nedavno se je vrnila iz Term Šmarješke Toplice, kjer z možem Aljošo Bagola večkrat preživita sproščujoč oddih, se napolnita z energijo in se 'resetirata'.

december/januar 2020/2021

Naročite se na revijo Sensa

Naročila sprejemamo na tel.: 04 511 64 44
ali prek spleta na adriamedia.si.
Za tablice in pametne telefone je na voljo elektronski izvod revije.

© Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o.