Še zadnji RETROGRADNI MERKUR v letu 2020

Še zadnji RETROGRADNI MERKUR v letu 2020

Merkur se prične gibati retrogradno 14. oktobra in konča svoje retrogradno gibanje 3. novembra v znamenju škorpijona. 

Ljuba hči, zavedaj se, da imaš v sebi moč

Ta zgodba je moj svetilnik, ki me vedno znova usmeri, kadar zaplujem preblizu čerem, moj reševalni obroč, ob morebitnih brodolomih in moje zatočišče, v katerem najdem moč, da se vedno znova odpravim svojim ciljem naproti.

Vsako znamenje lahko svoje slabosti spremeni v MOČ

Vsako znamenje ima svoje slabosti. Pozabljamo pa, da so prav te slabosti naša največja moč!

Včasih ne potrebuje objema otrok, ampak mama


Danes z vami delimo resnično zgodbo Nine Divine, ki prikazuje izjemno moč sočutja in drobnih dejanj, ki ogromno pomenijo.

Horoskop: Jutranji in večerni rituali za vaše znamenje

Kateri ritual je tisti, brez katerega vaše znamenje težko deluje?

Naravni nasveti za globok in kakovosten spanec

Ali je vaša noč polna prebujanj, morda težko zaspite ali pa ste pokonci že zelo zgodaj zjutraj, utrujeni celo bolj kot pred spanjem? Poglejmo si nekaj popolnoma naravnih rešitev, s katerimi si lahko pomagate do boljšega spanca.

Kako se pravilno lotimo čiščenja telesa?

V našem telesu se lahko zaradi hitrega tempa življenja, stresnih situacij ter neustreznega prehranjevanja in slabih navad nakopičijo strupi. Telo jih večinoma sicer sproti izloči samo, a če ne spremenimo sloga življenja, skozi ponavljajoče procese zastajajo v telesu ter vplivajo na naše počutje in zdravje.

Že veste, da imajo Alya, Natalija in Marko enakega ljubljenčka?

Njihov novi ljubljenček, ki jih razvaja in v katerega sta se dekleti takoj zaljubili, a tudi Marko ni ostal ravnodušen, je robotski sesalnik, njihov novi hišni pomočnik, ki poskrbi za več kot le čista tla.

9 stopenj procesa preobrazbe: Na kateri se nahajate?

Če najdemo logiko v napredovanju po stopnjah, lažje razumemo smisel življenja in trenutnega dogajanja. Vsaka stopnja prehaja v naslednjo po naravni poti, in pri vsaki imamo izbiro: spremembam se lahko upremo ali pa zaupamo, da nas tok vodi v boljše življenje, in se mu prepustimo.

Lejla Meden: Zato se vsak drugi par ločuje! A to lahko preprečimo s čiščenjem energije ...

Lejla Meden ni le vedeževalka – k njej prihajajo ljudje, ki čutijo in so pripravljeni, da v svoje življenje vnesejo določene spremembe. Ima romske korenine in je del svojega daru jasnovidnosti prevzela od babice in še več od svoje pokojne botre. Tokrat je Lejla z nami delila svoj pogled na odnos med moškim in žensko ter razkrila, kako očistimo energijo v odnosu, da stvari ne krenejo navzdol.

Izbrano s spleta

december/januar 2020/2021

Naročite se na revijo Sensa

Naročila sprejemamo na tel.: 04 511 64 44
ali prek spleta na adriamedia.si.
Za tablice in pametne telefone je na voljo elektronski izvod revije.

© Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o.