Astro napoved za prvi teden leta 2018

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 1. do 7. januarja 2018.

Astro napoved za prvi teden leta 2018 (foto: profimedia) profimedia
1. 1. 2018

Splošna napoved

V novo leto boste stopili z učinkovito energijo Sonca v znamenju kozoroga. Veliko razpršenih misli se bo sedaj sestavilo v smiselno celoto, ki vam bo več kot všeč. Več motivacije in vztrajnosti se obeta posebej tistim, ki ste v zadnjih mesecih malce obtičali. Prebudil se bo tudi vaš občutek, da dosežete nekaj pomembnega, zato se lenarjenju v tem tednu ne boste predajali, kljub temu da boste malce fizično utrujeni. Merkur v znamenju strelca bo s svojo optimistično naravnanostjo vodil v zmago, vendar brez raztresenosti in površnosti tokrat ne bo šlo, zato bodite pri določenih zadevah bolj previdni. Jezilo vas bo vse, kar bo dolgočasno in brez pravega pomena. Zadeve, ki bodo zahtevne vas bodo hitro spravile iz tira, zato bo potrebno delati na notranji umirjenosti.

Venera v znamenju kozoroga bo zadržala vaša čustva in vas potegnila v svoj svet razmišljanja. Iskali boste napake in razloge, ki bi lahko vodili v kakšen prepir. Zavedajte se, da ni toliko važno, koliko moči imate, ampak, ali jo znate uporabiti pozitivno in koristno. Proti koncu tedna prihajajo prijetni aspekti, kar bo odlično vplivalo na vaše odnose s partnerjem, ki bodo bolj stabilni in uravnovešeni. Mehkoba in popustljivost se bosta naenkrat poslovili, nadomestila ju bo disciplina. Prisiljeni boste, da se v vsakem trenutku pametno odločate, da se potrudite, da ne izgubljate časa z malenkostmi in se raje osredotočajte na bistvo.

Mars v znamenju škorpijona prinaša razigrano, strastno, energijo. Ponagaja lahko le nekaj ljubosumja, vendar se boste znali kljub vsemu na umirjen način pogovoriti in se usmeriti v boljše odnose. Pomemben bo tudi videz, hrepeneli boste po drastičnih spremembah, vendar najprej razmislite, če je to res tisto, kar si želite. Čeprav bo veliko novega dela in veliko pomembne komunikacije, sestankov in dogovorov, boste stvari začeli imeti pod nadzorom, če jih prej niste imeli. 

V torek se bo Uran začel gibati v direktni smeri. Odvzel bo bremena in strahove, povezane s prihodnostjo, zato boste v januar zakorakali bolj suvereno. Jupiter v znamenju škorpijona vas svojimi aspekti opozarja, pred nespametnimi finančnimi potezami, vsekakor bodite tudi previdni pri svojih opravilih, da se zaradi nervoze in hitenja ne zgodi kakšna manjša nezgoda.

Tedenska napoved 

V ponedeljek vas bo vodil nežen vpliv lune v globokem raku. Ko boste razčistili večino nesporazumov in postavili meje boste zopet začutili, da se lahko povezujete s svojimi družinskimi člani na bolj zdravih osnovah. Najbolj pomembna bo lepota, ki jo boste tudi izžarevali, še posebej pripadnice ženskega spola. Vključite se v kakšno skupino na alternativnem področju, saj je sedaj pravi čas, ker vas bodo mikale ezoterične dejavnosti. Posebno pozornost na področju zdravja namenite ginekološkemu področju, ker v tem obdobju pogosteje prihaja do vnetij.

V torek vas bo Polna luna popeljala v drugačnost in željo po spremembah. V mislih in z dejanji zaključevali določene smernice in zadeve in imeli boste občutek, da napetostim ni videti konca, čeprav bo realno stanje veliko bolj ugodno za vas. Domislite se lahko najbolj črnoglede stvari, zapadete v pesimizem in namišljene situacije, ki v resnici sploh niso tako grozne. To je čas, ko vam lahko iz nezavednega udarjata jeza in agresija, zato lahko preveč popijete, divjate z avtomobili, preklinjate, dogajajo se lahko tudi manjše prevare.

V sredo se bo energija zavihtela v pravo smer, saj se v jutranjih urah luna seli v znamenje leva. Pojavi se lahko tudi nekaj konfliktov, saj boste na vsak način prepričani, da imate prav. Oblecite bolj nenavadne obleke, in zagotovo boste prejeli kakšen prijeten kompliment, ki vam bo sedaj še posebej godil. Ta vpliv prinaša tudi v četrtek močno energijo in preobrazbe, zato bodite čim bolj odprti zanje.

V petek zjutraj se bo luna začela sprehajati po znamenju device. Prisotna bo občutljivost, z ničemer se ne boste strinjali in težko boste ob zahtevnih nalogah ostali umirjeni. Hladni in nekoliko sumničavi se boste v večji družbi težje sprostili. V odnosih bo prisotne nekaj ignorance, zato ne bodite presenečeni, če vam simpatija ne vrne klica. Pokazala se bo možnost, da v svoji službi nekaj spremenite, ali da se odločite in vložite prošnjo za premestitev. Vsekakor ne boste v soboto več molče trpeli, ampak boste zavrgli neučinkovite metode.

V nedeljo boste dopoldne z zemeljsko luno čistili, urejali in pospravljali, popoldne, ko luna pride v tehtnico, pa se boste posvetili izključno sebi in negi svojega telesa. Besede bodo z lahkoto tekle z jezika, zato pazite pri vodnih in zemeljskih znamenjih, da jih ne užalite, saj bodo malce bolj občutljivi. Prisotne bo tudi nekaj posesivnosti v odnosih, ki lahko ob nepravih korakih vodi v konflikte in napetosti.

horoskop.si

Preberite si še: 

 

 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri