Astroznamenja in fizični izgled

25. 6. 2021
Deli
Astroznamenja in fizični izgled (foto: pexels)
pexels

Astrološko znamenje, v katerem ste rojeni vam narekuje tudi vaš fizični izgled. Preverite, ali drži kaj od naštetega. 

OVEN

Ovni ste običajno srednje rasti, športne postave, podolgovatega obraza, visokega čela in svetlejšega tena kože. Prepoznavni ste po znamenju ali brazgotini na glavi. Vaše obrvi so poudarjene. Vaš pogled je prodoren, oči običajno svetlejše, lasje pa gosti, v rjavih odtenkih. Močni boki so odraz samozavestne ovnice, ki jih seveda še kako rada poudari.

BIK

Biki ste osebe nižje ali srednje rasti, močnejše postave, širokih ramen, močnega vratu in bokov. Oblika samega obraza je oglata ali zaobljena. Pri moških izstopajo močan vrat in polna lica. Čelo je široko, ustnice lepo oblikovane in polnejše. Imate prijeten ton glasu. Oči so izrazite, modre ali svetlejše barve. Ljudi privlači vaš prijeten izgled in šarmanten obraz.

DVOJČKA

Dvojčki ste običajno višje ali visoke rasti, suhe postave, imate pa izrazite roke in prste. Oblika obraza je podolgovata, tanek nos. Oči običajno svetlejše, modre ali sivkaste. Lasje so temnejši. Imate hiter korak in intenzivne gibe, ki spominjajo na srno. Zunanji izgled za vas ni najpomembnejši, ko pa je toliko ostalih malenkosti, ki zapolnijo vaš čas.

RAK

Raki ste v kategoriji srednje ali nižje rasti, suhe postave vendar z leti lahko pridobivate na odvečni teži, še posebej v predelu trebuha. Roke so običajno bolj drobne in majhne. Oblika lica je okrogla in obraz je običajno zelo nežnega videza. Lica so svetlejšega tona, nos je manjši. Oči imate običajno sive ali svetlo modre, lasje pa temnejše in goste.

LEV

Levi spadate med osebe srednje ali nižje rasti. Krasi vas športno, mišičasto telo, široka ramena in imate močne ter trpežne kosti. Bolj razvit zgornji del telesa kot spodnji. Hodite z vzdignjeno glavo, ki je okroglega videza, vaš ten je rahlo rdečkast. Oči so sive ali temnejše. Ustnice so tanjše, posebno spodnja. Krasijo vas gosti in pramenasti lasje. Z leti moškim grozi plešavost. 

DEVICA

Device spadate med višje, ali visoke osebe. Ste suhe postave, vitkega in lepo grajenega telesa. Lica so običajno ovalna ali bolj podolgovata. Oči so običajno temnejše ali kostanjeve. Lasje, temnejši, običajno pramenasti. Nos je pravilne oblike. Ustnice so tanjše, brada poudarjena ali špičasta. Odtenek kože je bledikav, svetlejši. Imate lepe negovane roke in dolge prste.

TEHTNICA

Ženske tehtnice ste srednje ali nižje rasti, moški pa višje ali visoke rasti. Oboji imate skladno zgradbo telesa. Dekleta ste ženstvena in zapeljiva, moški imate atletsko postavo in ste prijetne zunanjosti. Pri obema spoloma obstaja nevarnost prekomerne teže v srednjih letih, zato je dobro, da redno skrbite in negujete svoje telo preko športnih dejavnosti. Ustnice so lepo oblikovane in poudarjene. Dolgo v leta ohranjate mladostni videz.

ŠKORPIJON

Škorpijoni ste osebe srednje ali nižje rasti. Vaše telo je skladno, ste vitke postave z vidnimi mišicami. Oblika glave je široka ali okrogla, koža vlažna, izrazite oči in obrvi. Prodoren pogled in nevsakdanji nos. Oči so temnejše, črne ali rjave. Lasje skodrani in temni. Ustnice so poudarjene, posebno zgornja. Oblačite se neobičajno, kar vas naredi izrazito vpadljive in privlačne.

STRELEC

Strelci spadate med višje ali izrazito visoke ljudi. V sami mladosti ste pretežno vitki z leti pa pridobivate na masi in jačanju kosti. Obraz je podolgovat, ovalen, ten kože običajno svetlejši, čelo pa je zaobljeno in široko. Nos je pravilne oblike, oči izrazito modre ali z modrozelenim odtenkom. Lasje gosti in temnejši. Plešavost se lahko običajno pojavi prej kot pri ostalih znamenjih. 

KOZOROG

Kozorogi ste osebe nižje ali srednje rasti. Vitkejše postave, koščeni, vaši členki in kolena pa so poudarjeni. Oblika glave je trioglata, temnejše polti podarjeni sta jagodična kost in spodnja čeljust. Daljši ali večji nos, nekoliko krajši vrat. Oči temnejše, črne ali kostanjeve. Lasje temni, črni, razredčeni in nagnjeni k izpadanju. Karakteristična hoja, krajši koraki.

VODNAR

Vodnarji ste osebe višje ali srednje rasti ter vitke gradnje telesa. Oblika glave je običajno ovalna ali podolgovata, polt svetlejša. Lasje so gosti, skodrani ali čisto ravni, temnejše barve. Oči temnejše ali z svetlejšim odtenkom. Vaš izgled je privlačen. Paziti bi se morali težav s koleni in nogami.

RIBI

Ribice ste nižje rasti, suhe postave, lepe zgradbe telesa z leti pa se vam lahko naberejo odvečni kilogrami, posebno v predelu trebuha in bokov. Oblika glave je  okrogla ali podolgovata, ten kože svetlejši, obraz je poln. Lasje so valoviti in gosti, črni ali rjavi. Oči so črne, temnejše ali pa neobičajne modre barve. Izstopajo ustnice, vaš izgled je prijeten. Roke ali dlani so manjše in drobne, vaša hoja je počasna in nenavadna.

horoskop.si

Poglejte si še: 

Novo na Metroplay: Smrt, žalovanje in posmrtno življenje | Katarina Nagode