Kitajski horoskop od 12. do 18. 4. 2021

13. 4. 2021
Deli
Kitajski horoskop od 12. do 18. 4. 2021 (foto: pixabay)
pixabay

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

PODGANA

Dobili boste zanimiv, vendar konkreten odgovor na nekaj, kar vas je mučilo. Čim prej si naredite nov načrt in poiščite tisto dejstvo, ki vam lahko pomaga. Teden bo kar se tiče finančnega področja postavljen na glavo. Dela bo sicer čez glavo, vendar se ne boste pritoževali, ker se bo dogajalo tudi na drugih področjih. Vsekakor vam je ta izbira bolj všeč, kot da se sprašujete, kako prebroditi čas. Tisti, ki vas čakajo obveznosti povezane z izobraževanjem se bolj intenzivno pripravite, da ne boste na koncu razočarani po nepotrebnem. V nedeljo prihajajo svobodne energije.

Vaš ključ: Sprejmite odgovore!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

BIVOL

V enem trenutku boste v tednu pred vami najsrečnejši človek, v drugem trenutku pa se boste smilili sami sebi in iskali podporo bližnjih. V sredo se boste soočali z manjšimi finančnimi težavami, ki vas naj ne zmedejo, saj boste že kmalu naleteli na pomoč. V službi bo nekoliko napeto, saj vas bo ves čas vleklo k bolj prijetnim stvarem. Težko se boste skoncentrirali, ampak bodo rezultati dela kljub temu pozitivno obarvani. Privoščite si konec tedna več konkretnega gibanja v naravi.

Vaš ključ: Razgibajte svoje telo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

TIGER

Počutili se boste polni zagona. Na čustvenem področju vas čakata užitek in veselje, ki ju boste z veseljem delili. Redko ste imeli priložnost voditi vse po svojih zamislih. Tokrat se boste morali dokazovati na več področjih hkrati. Nikar ne bodite nepotrpežljivi in kritični do ljudi, ki bodo izrazili svoje mnenje. Petek boste v večini posvetili delu in izobraževanju. Imeli boste veliko energije, zlahka se boste ukvarjali z več stvarmi naenkrat. Priznati si morate, da ste ponosni na zalogo svoje energije.

Vaš ključ: Sprejmite pomoč!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

MAČKA

Spustili se boste na realna tla in naredili korak tudi na področju osebne rasti, kjer ste v zadnjem obdobju nekoliko obtičali, ter se znašli v dokaj nejasnem položaju. Le vi sami se lahko osvobodite. Nasveti nekoga od domačih naj vam bodo le v pomoč, ravnajte pa se v skladu z svojim razumom. Vse stvari bodo čez vikend potekale skoraj tako, kot si boste zamislili in načrtovali. Imeli boste veliko sreče pri denarju in vsem, kar je z njim povezano. Izkoristite to priložnost in se nikar preveč ne zapirajte vase.

Vaš ključ: Misli bodo umirjene!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

ZMAJ

Na nove nakupe in investicije počakajte še nekaj časa. Umirili se boste, ko boste končali pomembno delovno nalogo. V ljubezni vam lahko tokrat pomagajo srečne okoliščine, lahko pa ste tudi bolj prilagodljivi. Nekaj vas bo v petek, ko boste malce nemirni zelo skrbelo in vam hodilo po mislih. S pomočjo bližnjega se boste lahko v dokopali do pametnih rešitev, ki vam prinašajo veliko boljše in bolj realne priložnosti. Preveč informacij vas lahko zmede in privede do tega, da ne boste natančno vedeli, kakšne so vaše naloge.

Vaš ključ: Zberite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

KAČA

Vzemite si v tednu pred vami čas zase, naredite nekaj, kar vas bo razvedrilo in vam povrnilo voljo. V službi se bodo pojavile nepričakovane težave, ki jih boste poskušali rešiti na najboljši možni način. Zelo boste trmasti, kar nekomu, ki je v vaši bližini ne bo najbolj všeč. V zadnjem delu tedna ostajate zvesti sebi, kar boste ves čas dokazovali tako z besedami kot z dejanji. Na vsako vprašanje boste znali ustrezno dogovoriti, ne da bi slepomišili, ter boste kratki in jedrnati.

Vaš ključ: Pomembna bodo dejstva!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KONJ

Glede pomembnih odločitev počakajte še kakšen dan. Presenetili vas bosta domiselnost in domišljija nekoga, ki ga sicer že dolgo poznate. Globoke spremembe, ki jih že dlje časa nosite v sebi, se bodo končno uresničile. V domačem okolju boste preveč razglabljali o svojih delovnih idejah in dosežkih. Pazite, ker mnogi preprosto ne pridejo do besed. Nekoliko boste v petek zmedeni, a bo hitro minilo. Ohranjajte optimizem in dobro voljo. Radovednosti in raztresenosti vam ne bo manjkalo. Oboje dobro združite in se sprostite.

Vaš ključ: Uporabite razum!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

KOZA

Poskušajte postati malce bolj samostojni, ker boste šele takrat zagledali pravilno rešitev problema. Obrestovalo se vam bo. Ne pretvarjajte se, da vas določene stvari ne zanimajo, ker od tega ne bi imeli nobenih koristi, prijatelja pa bi vaša ravnodušnost brez potrebe užalostila. V soboto in nedeljo boste morali biti zelo aktivni, da boste sploh lahko porabili vso odvečno energijo, ki vas bo spremljala. Veliko boste razmišljali in zadeve potem tudi speljali do konca, saj vam motivacije ne bo primanjkovalo. Vaš ego bo težko molčal, sploh kadar boste prepričani o svojem prav.

Vaš ključ: Zadržite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: morda

OPICA

Prizadevali si boste, da vam bo kmalu lažje. Počutite se dovolj sposobni, da prevzamete dodatne odgovornosti. Pohitite, čeprav vas bo vsak pogled na urnik pravzaprav nekoliko prestrašil. Podajte se v akcijo, saj ni razlogov, da bi mencali. Kljub vsemu dogajanju boste razmišljali in strmeli k višjim in bolj obetavnim zaslužkom. Dela boste imeli več kot preveč. Tudi rezultati bodo zelo dobri. Mogoče je sedaj čas, da malo spremenite svoj odnos do domačih. V pozitivnem smislu seveda. 

Vaš ključ: Ne obremenjujte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

PETELIN

Ne boste zadovoljni, dokler se ne boste lotili nečesa, kar je res zahtevno. Počitek bo zelo ugodno vplival na vaše počutje in tudi provokacija ne bo skalila vašega miru, kar je prav. Zelo boste sredi tedna psihično stabilni in vitalni a vseeno malo popazite na kondicijo, ki malce peša. Hitrost vašega življenja in sprejemanja odločitev si določite sami, tako boste delovali najbolj učinkovito in iz sebe iztržili največ. Konec tedna vam prinaša manj dogajanja, ampak več optimizma.

Vaš ključ: Odprite se optimizmu!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

PES

Verjetno vam bo nekaj pomembnega uspelo, saj ste na dobri poti, da se znebite težjega bremena, ki vas spremlja dan in noč. Oseba, ki ste jo že čisto črtali iz seznama, se bo ponovno spomnila na vas. Ne bo vam enostavno, saj je tukaj še kup dvomov, povezanih z razočaranjem. Malo bolj boste občutljivi in čustveni, saj bodo še posebej v sredo vsi od vas zahtevali nemogoče, vi pa jih ne boste dohitevali. V petek se vam obeta zaslužek, ki je povezan z preteklim delom, ampak nikar preveč ne zapravljajte, saj bi to zelo hitro občutili.

Vaš ključ: Zadržite svoj pretiran ego!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

MERJASEC

Nič hudega, če boste v prvih dneh tedna več dajali kot dobili, saj vas bo tudi to osrečilo. Usmerite se le na tisto, kar dobro poznate. Srčne vibracije vas sicer spodbujajo, da bi več tvegali, vseeno pa se še predobro spominjate nedavnih izkušenj, zato zagotovo ne boste zaletavi. Hitrosti vam v zadnjih dneh tedna ne bo primanjkovalo, na bistva se boste pa težko osredotočali. Le finančno motivirani boste dajali vse od sebe, vendar bodite bolj pozorni! Pri poslovnih pogajanjih več poslušajte in manj govorite.

Vaš ključ: Ostanite na realnih tleh!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

Preberite še: 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja