Napoved za ta teden: Mars in Merkur prinašata spremembe

Tedenska astro napoved za obdobje od 26. julija do 1. avgusta.

Napoved za ta teden: Mars in Merkur prinašata spremembe (foto: pexels) pexels
26. 7. 2021

Pričakujte v tednu pred vami, da bo vse kar se dogaja obarvano s pozitivnimi vibracijami, saj je Sonce je v znamenju leva najmočnejše. Želeli boste biti v sredini dogajanja, vleklo vas bo ven, hvalili se boste s stvarmi, ki ste jih več mesecev po tihem hranili. To je tudi čas, ko si lahko kaj lepega kupite in si privoščite nekaj samo zase. Žalostne in negativne energije se bodo malce umaknile, končno boste polni entuziazma, ki ga je potrebno čim bolj iznajdljivo uporabiti. 

Če hrepenenj po ljubezni in strasti zaradi slabih odnosov ne znate spontano sprostiti, jih usmerite v nekaj, kar imate radi, pa če je to sprehod v naravo, ustvarjanje ali šport. Kljub neustavljivi poletni energiji, boste znali v obdobju, ki je pred vami, ohraniti trezno glavo, saj vas bo vpliv odvrnil od negativnih vzorcev in pesimizma. Tudi če se zadeve ne bodo dogajale tako, kot ste si zamislili, boste kljub temu dokaj optimistično naravnani.

Izogibajte se prerekanja, da ne boste zgrešili prave poti. Lahko spoznate nove ljudi in spletete tudi kakšne tesnejše vezi, bodisi poslovne ali osebne. Končno boste zaradi Merkurja, ki v tem tednu preide v znamenje leva, na udaru tisti, ki se mučite z raznimi vzorci in opravičujete druge, ker se ne spoštujete dovolj.

Venera se bo nahajala v znamenju device. Prihaja razumska energija, ki vam bo ohlajala glavo in vam pomagala, da boste nežni in prijazni, takšni, kakršni ste v osnovi. Težko pa boste izražali svoja iskrena čustva, večkrat boste tudi navidezno delovali hladno in nezainteresirano. V kolikor ste v ljubezenskem ali partnerskem odnosu, bodite pozorni, da se v tem času dovolj posvečate partnerju. 

Mars se bo v prvi polovici tedna nahajal v levu. Potrebno se bo navaditi na presenečenja in hitro menjavanje razpoloženj, kar za vas ni tako preprosto, a potrpite, da se bodo stvari na splošno umirile. Sebi na ljubo boste zopet postali manj razsipni in bolj zbrani pri delu, v ljubezni pa se bodo stvari same postavile na svoje mesto. S partnerjem se lahko ponovno zbližate. V četrtek se začne obdobje Marsa v devici, ki prinaša bolj zadržano, vendar zelo premišljeno energijo. Poudarjen bo zdrav razum, s katerim se boste na področju čustev lažje pravilno odločili in zadeve tudi popeljali do realizacije.

Napoved za vsak dan

V ponedeljek vas bo spremljala luna v ribah, zato pričakujte nekaj neodločnosti ter nostalgičnih misli, ki jih boste bolj s težavo nadzorovali. Potopite se v čustveno doživljanje, na kožo vam bo pisano tudi prebiranje lahkotne literature. Ne obremenjujte se s tistim, česar v tem trenutku ne morete rešiti. Pričakujete lahko nekaj napetosti v odnosih, saj ne boste želeli slišati realne zgodbe, ampak boste skušali vse razumeti po svoje. V družinskem krogu bo vsak vztrajal pri svoji odločitvi, kompromise bo težko doseči, razen če boste šli čez mejo in se poskušali prilagoditi. 

V torek bo energijo rib še dodatno okrepila konjunkcija med Luno in Neptunom. Izjemen spomin in dobra sposobnost vizualizacije vam omogočata odlične možnosti za kreativni napredek. Ker boste zasanjani, bodite bolj previdni pri težjih opravilih ter med vožnjo. Delovanje se bo prepletalo s čustvenim dojemanjem, zato je to zoprn dan za stvari, ki so materialne narave. 

V sredo ob 11.57 uri luna prehaja v znamenje ovna. Temperamentni in pozitivni se boste lotili vsega, kar vam bo prekrižalo pot. Lažje kot v preteklih dneh boste premagovali napetosti, ki vas spremljajo. Manj boste obremenjeni z vsakodnevnimi obveznostim, zato si boste vzeli več časa za to, da sebe postavite na prvo mesto. Tudi samski boste zadovoljni, saj boste ves čas prejemali prijetne komplimente. Aktivno boste tudi v četrtek ves čas razmišljali, kaj morate še postoriti, da popeljete določene zadeve do končne točke. V določenih situacijah vas bo zamikalo pretiravanje brez tehtnega razmisleka. Dolgčas vam ne bo, saj boste znali poskrbeti za dogajanje, ki bo povezano tudi s športnimi dejavnostmi.

V petek skozi dan boste hiteli in površno skušali nadoknaditi vse, česar do sedaj niste utegnili. Pozno zvečer, ko se luna pomakne v znamenje bika, prehajate v bolj umirjen in stabilen čas. V odnosih lahko pričakujete toplo energijo. Notranji slab občutek bo samo posledica vaše trenutne preobčutljivosti, zato mu ne posvečajte prevelike pozornosti.

V soboto bo zadnji krajec olajšal številne odločitve, ki so se do sedaj kopičile in jih moda niste bili sposobni popeljati do konca.

V nedeljo boste s konjunkcijo med Soncem in Merkurjem zelo budni, še posebej v odnosih, za katere se še pred kratkim niti niste obremenjevali. Pri raznih opravilih vam bo nagajala površnost, vendar vas ne bo ustavila pred tem, da bi nadaljevali. Utrne se vam lahko tudi kakšen nenavaden pomislek. Zanesite se nase in na svojo intuicijo, ki vam bo pokazala pravo pot. 

Pripravil: Horoskop.si

Morda vas zanima tudi: