Napoved za ta teden: Soočite se z zamerami, ki vas zadržujejo...

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 16. do 22. 11. 2020.

Napoved za ta teden: Soočite se z zamerami, ki vas zadržujejo... (foto: pexels) pexels
15. 11. 2020

V tem tednu, ko bo Sonce v škorpijonu počasi začelo izgubljati svojo intenziteto, je primeren čas, da prenehate odlašati in da usmerite energijo v namensko delovanje. Pomembno bo, da se osredotočite na osebne in profesionalne cilje, se spopadete z novimi izzivi in ​​se učite na izkušnjah. Izrazite svoje najgloblje želje in bodite predvsem iskreni do sebe in drugih.

V negativnem smislu bodo še vedno poudarjeni kriza, konflikti in nadzor.

Ne glede na to, kaj se dogaja v zunanjem svetu, boste sposobni prevzeti večji nadzor nad svojim notranjim svetom, preoblikovati strah v upanje in jezo usmeriti v konstruktivno reševanje zadev. Še vedno boste sposobni prodirati pod površje svojega življenja in ponovno preučiti svoje prioritete. Izkoristite zadnji teden sonca v škorpijonu, da se soočite z vsemi potopljenimi občutki, zamerami, ljubosumjem, ki lahko povzročajo stagnacijo in vas zadržujejo.

Izogibajte se vpletanju v sarkazem, ustrahovanje, maščevalnost in razne igre. Raje ponovno ocenite svojo lojalnost in pridobite svojo osebno moč.

Od sobote dalje, ko se bo Sonce nahajalo v ognjenem strelcu, prihaja manj obremenjujoč čas, povečano bo zaupanje, ki vas vodi k bolj optimističnim dejanjem in odločitvam.

Merkur se bo v tem tednu gibal direktno, v znamenju škorpijona. Na področju dela in denarja boste s tem vplivom bolj pogumni, strastni in predvsem odločni v svoji zastavljeni smeri. Za nekatere bo dogajanje morda preveč turbulentno, kljub temu pa boste veliko razmišljali, kako bi lahko izgledala vaša prihodnost na kariernem področju. Na osebni ravni je to idealen čas za čiščenje balasta, odplačilo dolgov, ter ponovno preučitev svojih sistemov prepričanj, ki lahko v prihodnjem obdobju vodijo v nov začetek.

Venera v tehtnici vas bo skozi teden vodila k temu, da se nekoliko umaknete, se sprostite in ne vlečete na plano preteklih težav na področju odnosov. To ni čas, da bi bili nepremišljeni, nestrpni ali agresivni, dvakrat premislite, preden se zavežete, da boste prevzeli več, kot zmorete. Venera v soboto prehaja v znamenje škorpijona. Zaželeli si boste več povezovanja s tistimi, ki razmišljajo podobno. Prizadevajte si konec tedna predvsem za samokontrolo, dolgoročne dosežke in osebno zadovoljstvo.

Mars se bo v tednu pred vami gibal direktno v znamenju ovna, s katerim je tesno povezan. Izkoristite s tem vplivom prirojeni pogum in samozavest ovnove energije, da v svojem življenju odpravite nestanovitnost, sovražnost, nestrpnost ali strah. Sedaj je pravi čas, da svoja prizadevanja preusmerite v kreativne projekte, poslovne podvige, in dejavnosti, ki vas polnijo z optimizmom. Stopite v stik s svojim notranjim otrokom in poiščite načine, kako prebroditi slabe energije na čim lažji način. Prihajajo moč volje, odločnost in pogum za spopadanje z velikimi stvarmi, zato ne zamudite priložnosti, da posadite semena prihodnjih dosežkov.

Tedenska napoved

V ponedeljek prihajajo z vplivom lune v znamenju strelca strastna, izrazita čustva. V vas bo zagorel notranji ogenj, želeli si boste predvsem, da vas opazijo in pohvalijo, ter da ne drezajo v vašo notranjost. S seboj boste na vsakem koraku nosili občutek ponosa in dostojanstva. Ker je to zelo kreativen položaj lune, si boste želeli kreativnih vzgibov in ustvarjalnosti. Pozitivna bo predvsem vaša sposobnost, da razveselite svoje bližnje s svojim optimističnim odnosom ter nastopom.

Ne glede na vse, se boste tudi v torek dopoldne trudili, da bi ohranili svoje navdušenje, negativnost boste pospravili pod površje. Prihaja tudi povečan občutek za pravičnosti, zvestoba ter nota radodarnosti. Morda bi vam bilo lažje, če v določenih kočljivih situacijah odstopite in pustite, da drugi včasih prevzamejo vajeti. Ob 17.35 uri se bo vse skupaj prevesilo v drugačno energijo, saj luna prehaja v znamenje kozoroga.

V sredo boste stabilni, ambiciozni, tradicionalni in veliko bolj disciplinirani. Ker je kozorog zelo poslovno usmerjen znak, boste bolj praktični in resni. Sposobni in zanesljivi se boste bolj znašli tudi v krizah. Prihaja notranja potreba po dokazovanju in izpolnjevanju svojih najboljših zmožnosti, čeprav ne boste takoj zadovoljni s seboj. Trudili se boste, da ne bi storili ničesar, kar bi zmanjšalo vašo podobo v očeh drugih. Čustveno izpolnjenost boste dosegli, če boste podpirali druge, se trudili za cilj in sprejemali odgovornost. Posvetili se boste materialnim zadevam, kar vam daje občutek oprijemljivega ravnovesja. Povečane bodo notranje sposobnosti za doseganje uspeha in lažje boste našli realne rešitve.

V četrtek skozi dan boste obdarjeni s potrpljenjem in vzdržljivostjo pri doseganju ciljev. Poudarjeno bo samoobvladovanje, prihaja tudi pragmatičen pristop do življenja, zato si boste lažje ustvarili realne cilje in postavili meje, ki pa se lahko pozno zvečer, ko luna preide v znamenje svobodnega vodnarja zabrišejo. Stvari boste začeli zaznavati ter reševati na intelektualni način. 

V petek in soboto se bo luna sprehajala po znamenju vodnarja, zato vas bodo bolj skrbele duševne funkcije kot neurejena čustva. S tem vplivom boste domiselni, neodvisni, nekonvencionalni in uporniški. Eksperimentalno usmerjeni boste ves čas stremeli k novim podvigom. Povečani bosta tudi notranja potrebo po svobodi in neodvisnosti. Z veseljem boste pomagali drugim, v iskanju enakosti in pravice.

V nedeljo boste zaradi Prvega krajca v znamenju rib bolj sanjavi in zamišljeni. Veliko se boste ukvarjali s čustvi in dojemanjem bolj nežnih energij, ki vam bodo še posebej godile, če ste rojeni v vodnih ali zemeljskih znamenjih. 

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: