Napoved za ta teden: Prebudila se bodo intenzivna čustva

Tedenska astro napoved za obdobje od 20. do 26. septembra 2021.
 

Napoved za ta teden: Prebudila se bodo intenzivna čustva (foto: shutterstock) shutterstock
19. 9. 2021

Začetek tedna bo zelo produktiven, saj se bo Sonce v znamenju device potrudilo, da vam prinese energijo obarvano z disciplino in vztrajnostjo. Prihaja možnost, da zaključite določene procese, ki so za vas pomembni. V sredo Sonce pride v znamenje tehtnice in prinaša več umirjenosti, harmonije v odnosih in potrebe po nežnostih in romantiki. Dovršena komunikacija vodi v prijetne odnose, zunanji izgled pa bo krasila večja eleganca. Vsi, ki ste v partnerskem odnosu, glejte, da se boste dovolj posvečali ljubljeni osebi. Tudi za samske bo to čas za globlje povezovanje z ljudmi. 

Prebudila se bodo intenzivna čustva, ki jim boste lažje dovolili, da pridejo na plano. Poskušajte jih kar se da lepo izraziti. Seveda pa bodo prisotna tudi številna pričakovanja, ki vas lahko po tihem vznemirijo, saj se bodo določene zadeve odvijale bolj počasi, vendar bolj stabilno. Bolj uspešni boste, če študirate ali se izobražujete, saj boste znanje kar srkali vase. Ne pometajte težav pod preprogo, raje jih rešujte na diplomatski ter iznajdljiv način.

V medsebojnih odnosih, kjer je v preteklem obdobju vladalo večje nerazumevanje, se bo vse skupaj počasi začelo urejati v bolj simpatični smeri. Manj bo intenzivnih premikov na poslovnem področju, zato se vam lahko zgodi, da boste potrebovali več počitka, lahko postanete celo malce lenobni in nezainteresirani za novosti. 

Merkur, ki se nahaja v direktnem gibanju v znamenju tehtnice, bo poskrbel, da bo vsaka beseda našla pravo mesto, zato imate zelo ugodne možnosti na raznih zagovorih, izpitih in sestankih, kjer vam bo naklonjen tudi kanček sreče. V ospredje bo tako doma kot tudi na področju kariere stopil čut za pravičnost in medsebojno sporazumevanje. Čas bo primeren tudi za iskanje pomoči in podporo pri osebah, ki vam lahko pomagajo pri uresničevanju vaših zamisli. Primanjkovalo pa vam bo samoiniciativnosti, zato je ključ obdobja timsko delo. Zadovoljstvo v službi se bo prenašalo tudi v vaše ljubezensko življenje.

Nič vam na področju ljubezni ne bo predstavljalo prevelike težave, saj boste odlično pripravljeni in oboroženi s strastjo, ki vam bo pričarala plodne rešitve in jo prinaša Venera v znamenju škorpijona. Vaša miselna dejavnost bo presegla vse meje, zato je čas ugoden tudi za miselno napredovanje. Kljub temu, da boste imeli občutek, da zmorete vse sami, je priporočljivo, da se pred večjimi odločitvami posvetujete. Če vam kaj ne bo všeč, boste to tudi pokazali, zato lahko s svojim nerganjem v negativnem smislu zanetite tudi kakšen prepir.

NAPOVED ZA VSAK DAN  

V ponedeljek boste zasanjani in nezbrani, saj vas bo vpliv lune v ribah, v kombinaciji s konjunkcijo med Luno in Saturnom popeljal v nenavaden svet misli, ki pa morda ne bodo najbolj realne. Prihaja izredna občutljivost, tako v odnosih, kot tudi v karieri in prometu. Čas ni najbolj ugoden za zadeve materialne narave, boljše se boste počutili v duhovno obarvanih energijah, ki vas bodo potegnile v svoje razsežnosti.

V torek se povečuje napetost, saj prihaja Polna luna. Vaš razum naj bo zato aktiven in polno zaposlen s pozitivnim razmišljanjem, ki vas bo rešilo pred tegobami. Varujte se nepremišljenih dejanj, ki vas lahko spravijo v slabo voljo ter sarkastičnih pripomb, ki vodijo v večje konflikte.

  • Več o polni luni v ribi si preberite TUKAJ. 

V sredo bo ognjena energija tista, ki vas bo prepričala, da storite kakšen pomemben korak v smeri napredka. Lažje kot običajno se boste soočali, in sicer na zelo direkten način, kar vas vodi do optimizma. Ljubezenski pripetljaji bodo strastni ter hkrati navihani.

V četrtek ob 14.38 uri preide luna v znamenje bika. Postali boste bolj stabilni, povečana pa bo potreba po varnosti, zato vam bo najbolj godilo zavetje domačega okolja. Pomirite se in šele nato pojdite v akcijo, da slučajno po nepotrebnem ne pokvarite kakšne priložnosti. Besede naj bodo bolj premišljene in tople, kar bo odnose naredilo bolj skladne. Izogibajte se negativnim pripombam, saj lahko s tem ustvarite zelo napeto vzdušje.

V petek bo konjunkcija med Luno in Uranom pričarala nenavaden dan, poln nepredvidljivega dogajanja. Prihajata tudi vznemirjenje in napetost, zato se pripravite na prilagajanje, da se izognete kakšnemu konfliktu. Mikalo vas bo delo z elektroniko in računalniki, zaznavali boste bolj napredne rešitve za obstoječe težave, vendar bodite previdni, da vse kar naredite tudi shranite.

V soboto se boste ukvarjali z drobnimi malenkostmi, kar vas bo notranje umirilo.

V nedeljo luna prihaja v dvojčka, zato pričakujte smeh, dober klepet in navdušenje. Čutili boste marsikaj, želeli boste radovedno iskati rešitve ter se pogajati za boljše pogoje v družinskem okolju. Maratonski klepet s prijatelji bo vaša zmagovalna odločitev, saj bo zabavne narave. Resna opravila boste prestavljali in se jim spretno izogibali. Imeli boste energijo otroka, ki se razigrano podi sem ter tja in pri tem boste resnično uživali.

Pripravil: Horoskop.si

Vas mogoče zanima tudi: