Tedenski horoskop od 11. do 17. 11. 2019

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 11. do 17. 11. 2019 (foto: unsplash) unsplash
11. 11. 2019

OVEN

V torek, ko bo nastopila Polna luna, boste previdni, saj se s svojim mnenjem ne boste hoteli izpostavljati. Nekaj vas še vedno močno ovira in do petka se boste glasno odzvali, pravzaprav izbruhnili, kar se vam ne dogaja pogosto. Vsekakor pa premislite, kako bi nadaljevali in ali je vse skupaj vredno tolikšnega razburjanja. Luna vam bo konec tedna naklonjena, čeprav ste še vedno premalo prilagodljivi in vztrajate tam, kjer bi morali marsikaj spremeniti.

BIK

V sredini tedna prihaja več pozitivne energije. Ne boste se mogli odločiti, katerim zahtevam bi sledili, saj vas bodo z vseh strani obremenjevali s predlogi in vprašanji. Spremembe vas bodo spravile v slabo voljo, kar pa ne bo dolgo trajalo. Zasebno in poslovno boste v petek, ko luna preide v raka postavljeni pred odločitve, ki bodo izzvale nekaj napetosti. Ostanite močni in pokončni saj ste sposobni. Dokler vas položaj ne bo prisilil, da se spoprimete z dejstvi, tega ne boste storili. 

DVOJČKA

Prijatelj vam lahko ponudi dobro možnost, vendar najprej razmislite. Tisto, kar se vam zdi znano, je morda povsem zunaj vašega nadzora. Zato še počakajte, preden boste izrazili svoje mnenje. Potrebovali boste razumevanje in sodelovanje za dolgoročne uspehe. Ne ozirajte se na komentarje tistih, ki vas ne spoštujejo. Pogovor z bližnjim vas bo v soboto omehčal. Končno boste spet imeli občutek, da ste splezali na zeleno vejo. Z lahkoto boste preslišali negativnost.

RAK

Ponedeljek in torek z vplivom lune v biku izkoristite za boljšo delovno organizacijo. Okolje bo vplivalo na vaše počutje, kar bo zelo dobrodošlo. Odločitve boste prestavili za kasnejše dni, bolj boste prisluhnili notranjemu glasu. Kdor zna brenkati na vaše strune, bo lahko hodil z vami. Ni razlogov za kakršno koli nervozo, tokrat ste lahko mirni in sproščeni. Več napotkov boste dobili, bolj se boste približali rešitvi.

LEV

Uživaštvo spada med vaše lastnosti, kar vam lahko v tem tednu stanjša denarnico in povzroči manjše zaplete. Prav tako poskusite izboljšati odnose z vsemi, ki vam lahko priskočijo na pomoč. Predolgo ste bili napeti, praktično nedostopni, sedaj je pravi čas, da se sprostite. Poskrbite tudi za dolgoročnejše načrte. Vaše ambicije ne bodo hitro zadovoljene, vendar se boste kljub temu odlično znašli.

DEVICA

V tem tednu se določeni osebi ne morete kar tako izmuzniti. Pogum, ki ga premorete, vas bo rešil iz trenutne zapletene situacije. Tudi ocena, ki jo boste dobili vas bo pozitivno presenetila in vam dvignila motivacijo. Počakajte na pravi trenutek, in šele takrat stopite v akcijo. Svoje prebliske uporabljate preudarno in počakajte na pravi trenutek. Ne bo vam žal. Nedelja z vplivom lune v znamenju raka bo nežna, tiha in predvsem čustvena.

TEHTNICA

Težave boste v torek kljub vplivu Polne lune sprejeli pozitivno in neobremenjeno. Pozitivno boste rešili finančne obveznosti, in si privoščili nekaj lepega. Odlično vam bo šlo, a naj vas začetni uspeh ne zanese predaleč, saj vas v petek čakajo obveznosti na katere ne boste imeli vpliva. Uspelo vam bo s pogumom in prodornostjo. Odmislite negativne prebliske in težave sprejmite z nasmeškom.

ŠKORPIJON

V tem tednu vas bosta ščitila ponos in samozavest, ki vam bosta omogočila več svobode, zadovoljstva in hkrati tudi razigranega vzdušja. Počutje in zdravje bo manjša težavica v petek in soboto, zato se primerno oblecite in nikar ne pretiravajte. Sicer ne bo nobenih večjih težav, vendar bodite pozorni na manjšo utrujenost, ki se bo pojavila nepričakovano. Prebudilo vas bo gibanje.

STRELEC

V tem tednu pričakujte pozitiven zasuk, ki vam bo posebno šel na roko, zlasti če se ukvarjate z nečim na področju umetnosti, lepote. Polna luna vas opozarja pred napakami. Sicer ne gre za večje spodrsljaje, temveč za nekaj, kar je le izid raztresenosti. Vaše besede bodo v petek zazvenele odločno tudi zato, ker se boste znašli v pravi družbi in z zanimivimi sogovorniki. Tudi na področju ljubezni se lahko izkažete. 

KOZOROG

V tem tednu boste nekaj storili, kot ste se odločili, ne da bi vas lahko kdo prepričal o nasprotnem. Mnenje sodelavcev in nadrejenih za vas ne bo pomembno. Nepričakovani zapleti vas bodo v petek napolnili z nemirom. Če boste hoteli kaj pomembnega povedati, boste to storili odkrito. Prehod v novo obdobje bo zanimiv, saj imate občutek, da se vam nekdo vendarle vrača v življenje ali da imate možnost rešiti staro vprašanje.

VODNAR

V tem tednu si boste znali vzeti čas za sodelavce in jim prisluhniti, vendar vedite, da morajo naloge narediti sami. Hvaležni vam bodo za vaš trud. Pozabite na neskladja, ki vas oddaljujejo od zastavljenih ciljev. V tem trenutku potrebujete razumevanje in podporo. Proti koncu tedna bo prišel vaš čas, zato se potrudite glede nove ali samostojne dejavnosti, ter popazite na področju financ.

RIBI

Teorijo boste z veseljem in samozavestno potrjevali s prakso. Nastopali boste tudi vročekrvno in brezglavo, saj vas bo nosila Polna luna. Poskušajte se v petek prilagoditi, sicer vas lahko vaša ostrina stane dobrih odnosov. Po izredno zanimivih dogodkih sledi še nekaj dni, ki jih bo zaznamovala dinamičnost. Nekdo je na vaši strani, tudi nove zgodbe so pod ugodnimi vibracijami. Mnogi vam bodo zavidali vaš pogum.

Pripravil: Horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri