Tedenski horoskop od 12. do 18. 8. 2019

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 12. do 18. 8. 2019 (foto: unsplash) unsplash
11. 8. 2019

OVEN

Vaše ljubezensko življenje je bilo zadnje čase zapleteno, vendar boste v tem tednu poplačani za preteklo delo. Ali stisnite zobe ali pa se postavite zase in prevzemite vodstvo. Niste oseba, ki bi se znala pretvarjati, kar opažajo tudi drugi. Ko se vas bo dotaknila Polna luna imejte razumna pričakovanja, drugače boste podlegli sijaju in ne dejstvom. Vedno bolj vam bo postalo jasno, da je potrebno tudi varčevanje.  Večkrat boste tuhtali in si postavljali vprašanja, vendar odgovorov še ne bo.

BIK

Če boste tako nemirni, kot ste bili v zadnjem času, ne bo v tem tednu nobenih pozitivnih rezultatov. Poskušajte se zbrati in se vzeti v roke, kar se tiče osebnega napredka in se odzivajte bolj umirjeno.  Vikend vam prinaša presenečenje v zvezi z vašim partnerjem. Pomislite na stvari, ki jih lahko naredite nekoliko drugače. Sedaj je dober čas, da ustvarite dober vtis. Oddajali boste toplino v pravih okoliščinah in dovolili ljudem, da vas vidijo kot pristno in skrbno osebo.

DVOJČKA

V kolikor boste sledili svojim sanjam prihaja vzrok za pritožbe, ki vas lahko preseneti. Morda se boste morali ustaviti za sekundo ali boste morali narediti neke vrste kompromis. V razmerje prihajajo zaupanje, toplina in intimnost. Potrudite se, da vas vsaj vaši bližnji ne bodo kritizirali. Ste precej raztreseni in napake so le posledice tega. Vse pomembne pogovore opravite osebno. V upanju na dober zaslužek si boste postavili visoke cilje, zato boste pripravljeni tvegati.

RAK

Odprle se vam bodo nove poti in priložnosti. Toda vseeno boste morali biti v četrtek zaradi polne lune nekoliko bolj previdni in se zadev lotili iz prave strani. V ljubezni boste preračunljivi. Pojavila se bo negotovost, dvomili ne boste samo o partnerju, temveč o vsem kar čutite. Nekoliko manj tekmovalni boste konec tedna, saj so pred vami so večje novosti, ki lahko spremenijo vaš tempo. Čas je, da pretrgate vezi z nekom, ki vas je močno razočaral. Sami sprejmite odgovornost in se usmerite naprej. 

LEV

Nikar ne odlašajte, da se ne bo preveč vsega nakopičilo. Veliko pozitivne energije se vam obeta v petek. Vse bo zopet lahkotno, posebno s prijatelji. Pri vsem boste hitrejši kot v preteklih dneh. Ne bo vas motil niti občutek, da ste nekaj pustili nedokončano. Mogoče je celo, da boste v določenih trenutkih neverjetno mirni in molčeči, saj slutite, da se boljše počutite v vlogi opazovalca. Najprej pa se odločite, kako dalje in pod vplivom ugodne lune, krepite pogum in samozavest. 

DEVICA

Razmišljali boste o izboljšanju delovnih odnosov in o dodatni dejavnosti. Ne zapostavljajte ljubezni, počasi vam bo vedno bolj toplo okrog srca. Na vprašanja odgovarjajte konkretno in odločno, ker samo tako boste dosegli uspehe. Poskrbite za dobro počutje. Osredotočite se v četrtek, ko prihaja vpliv Polne lune le na eno težavo, nekaj, kar je povezano z zadevami, ki vas bremenijo. Občutek, da se lahko razdajate, pa vam bo še vedno veliko ostalo, bo izpolnil vse vaše ambicije.

TEHTNICA

V prvih dneh tedna boste nekoliko nestrpni, kar boste pripisali utrujenosti po vseh napornih opravkih. Tudi z ljubljeno osebo bo nekaj sitnosti. To drži še posebno, če gre za stari spor. Stopiti boste morali v realni svet in se ponovno dokazati. Za sabo imate dovolj izkušenj, zato bodite samozavestni in pogumni. Vaša dobrosrčnost in romantično razmerje z osebo, ki jo že poznate, vam bo pomagala premagati vaš visok ego, zato se prepustite situaciji.

ŠKORPIJON

V sredini tedna boste slišali dobro novico, ki vam bo dvignila samozavest. Preveč denarja namenjate za nakup stvari, ki se vam bodo potem valjale po hiši. Čisto drugačen scenarij pa bo napisan za vas na poslovnem področju. Vaša prizadevanja za uspeh v življenju bodo zelo opazna. Novice zadržite zase, dokler se ne bodo počutili bolje. Spoznali boste, kako ste v preteklem obdobju pogrešali partnerja. Samski, ne dvomite v svoje sposobnosti osvajanja in se veselo odzovite na povabilo. 

STRELEC

Nevede boste izžarevali negativno energijo, ki bi vas lahko pripeljala v neprijetno situacijo. Preveč se nagibate k skrajnostim, zato ne najdete svojega miru. Privlači vas več zadev in dejavnosti hkrati, zato ničesar ne dokončate. V petek postajate precej ostri, nočete dovoliti, da bi z vami ravnali nespoštljivo. Zaupajte sebi in uživajte v dogodkih, ki prihajajo. Venera, vam bo največ iskrene zaljubljenosti namenila v nedeljo. Prepustite se nežnim strastem, kajti ne bo se jim mogoče upreti.

KOZOROG

Obdobje pred vami vam prinaša številna presenečenja. Pričakujte spontano dogajanje in srečanja brez načrtovanja. Vezani boste romantično negovali svoje zveze in celo razmišljali o nadgradnji odnosa. Samskim so namenjena nova poznanstva, ki se lahko razvijejo v resno ljubezensko zvezo. Ponosni boste nase, uspelo vam bo rešiti veliko stvari in si vzeti še nekaj časa za romantiko in globoke pogovore, ki bodo ponovno prebudili določena čustva in vas stabilizirali v za vas pravi smeri.

VODNAR

Privlačil vas bo nekdo, ki je resen, zanesljiv in ga zaradi takih lastnosti dejansko občudujete, zato ga boste zlahka osvojili. Bodite pogumni, vendar si ne privoščite velikega finančnega tveganja, izogibajte se hitremu in prelahkemu zaslužku. Družabno življenje bo od petka dalje zelo živahno. Iščete bližnjico, možnost, da bi nekaj opravili drugače. Nekdo je na vaši strani, čeprav še niste prepričani, kako se bo izteklo. Zadeve potekajo prepočasi, zaradi tega boste v nedeljo nekoliko nepotrpežljivi.

RIBI

Pazite na neverjetne priložnosti, ki se skrivajo v bližini. Imeli boste veliko energije. S trenutnim potekom življenja, tako službenega in finančnega, boste zadovoljni. Zaupajte intuiciji in občutkom, saj ste na pravi poti. Izogibajte se polemik in pogrevanja stvari iz preteklosti. Sobota bo namenjena druženju, še posebej z vašo družino in dolgoletnimi prijatelji, ki ste jih že pogrešali. Tveganje se vam bo tokrat zelo obrestovalo.

Pripravil: Horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri