Tedenski horoskop od 12. do 18. decembra

Preberite kaj napovedujejo zvezde za teden od 12. do 18. decembra?

Tedenski horoskop od 12. do 18. decembra (foto: shutterstock) shutterstock
11. 12. 2022

OVEN

Preveč radodarni nakupi, seveda brezglavi vam lahko povzročijo neprijetne finančne težave. Skušajte raje posvetiti dovolj pozornosti svojim najbližjim, saj bodo vaš čas še kako cenili. Samskim ovnom se v sredini tedna obeta sprememba predvsem v dobri družbi, zato uživajte in se prepustite. Na področju kariere se boste s sodelavci odlično razumeli in s skupnimi močmi zaključili projekt v katerega ste skupno vložili veliko energije. Ob koncu tedna si privoščite ogled dobrega filma in se povežite z enako mislečimi.

BIK

Zaradi energije Venere v kozorogu se lahko zapletete v nesporazum, ki ga bo možno rešiti le z obojestranskim kompromisom. Vzemite si čas, razmislite o pomenu določenega dogajanja ter se poskušajte odmakniti od vsakdanjega stresa, ki vas vodi v pomanjkanje motivacije. Poskrbite konec tedna, ko boste malce nasičeni in utrujeni za dovolj spanca in zdravo prehrano. V nedeljo vas lahko v domačem okolju preseneti topla izjava, ki je nikakor niste pričakovali.

DVOJČKA

Delo se vam je nakopičilo, zato se boste težko odzvali na vsa vabila, ki jih boste deležni. S slabo voljo ter s pritoževanjem ne boste rešili ničesar, posledice in odgovornost boste morali želeli ali ne sprejeti. Nakazilo, ki ga težko pričakujete bo prišlo v pravem času, zato boste dobili občutek, da je sreča končno zopet na vaši strani. V kolikor boste zaupali vase in v ugodne okoliščine, bodo vaše želje postajale resničnost. Predvsem v domačem okolju boste iskali nove izzive.

RAK

Sposobnosti razmišljanja bodo v ponedeljek in torek, ko se bo luna nahajala v levu na vrhuncu. Čas je, da izrazite potrebo po samostojnosti in željo po dodatni odgovornosti. Pustite prostor optimizmu, vendar si kljub temu v službi ob prijetnem sodelavcu ali sodelavki ne rišite gradov v oblakih. Zaljubljeni raki, rezervirajte mizo, kjer vas ne bo nihče motil, povabila bo ljubljena oseba iskreno vesela kot tudi vaše izpovedi. Ljubezen bo tokrat resnično prevzela tudi samske, lahko se vrne oseba iz preteklosti.

LEV

Ob prvi priložnosti se prijatelju, ki je v zadnjem času pokazal, da mu ni vseeno za vas oddolžite in ga presenetite s kakšnim darilom. Pred vami je preizkušnja, ki vam v prihodnje lahko spremeni pogled na določene zadeve. Posvetite se ji predano, vendar hkrati ne pozabite na svoje prioritete. Stres, pa naj izvira iz področja kariere ali družine bo negativno vplival na imunski sistem, zato poskrbite da se zaščitite, predvsem pa se rešite raznih tekih vzorcev.

DEVICA

Z energijo Merkurja v kozorogu prihajajo vprašanja, na katera si sami ne boste znali odgovoriti, zato boste bolj umirjeni, vendar prestrašeni in dvomljivi. Skozi tišino boste prepleteni z modrostjo, ki vas vodi k drugačnim prijemom. Proti koncu tedna prihajajo velike odločitve, ki pa bodo zahtevale konkreten razmislek. Zelo dobro veste, kaj od nekoga pričakujete, zato ne boste več ovinkarili. Nesporazumi bodo rešeni hitreje, če boste znali priznati del svoje krivde.

TEHTNICA

Prišli boste do spoznanja, da ste z nekom, ki je obljubljal veliko izgubljali čas, vendar vas bo motiviralo dejstvo, da ste bogatejši za novo spoznanje. Sprejmite svojo odgovornost in zaupanja vrednega prijatelja prosite za pogovor. Situacija bo prepletena z močnimi čustvi, ki pa jih ne boste znali izraziti. Poiščite si na področju kariere dodatno motivacijo in se še bolj intenzivno posvetite izzivu, ki ste si ga zadali. Če ne boste samozavestni, boste obtičali.

ŠKORPIJON

Zapleti na delovnem mestu, ki jih prinaša Merkur v kozorogu lahko močno spremenijo vaš pogled na določeno situacijo, ki je na prvi pogled izgledala enostavna. Bolj zbrano se posvetite nalogi in se za nekaj časa odpovejte prostemu času. Zasuti boste tudi z urejanjem finančnih zadev, slabe volje ne boste ravno najbolj prijetna družba za sodelavce. V soboto, ko vas bo objela energija tehtnice sledijo odločitve, ki jih verjetno niste načrtovali. Kljub temu vas bodo spravile v dobro voljo.

STRELEC

Ne mislite, da se vam želja, če vam nekateri ne privoščijo kljub temu ne more uresničiti. Poskrbite za to, da se bo vse reševalo sproti, saj prihaja v sredini tedna vedno več obveznosti in načrtov. Uspešno se boste odzvali v situacijah, ki od vas zahtevajo razumsko reagiranje, v čustvenih zadevah pa se nekako ne boste znašli. S prijatelji se boste konec tedna odlično razumeli, z veliko mero entuziazma boste sledili ugodim vibracijam, ki se bodo prepletale.

KOZOROG

Počasi se s pomočjo Merkurja in Venere v vašem znamenju pomikate v obdobje, ko se boste lažje odločili kako naprej. Ne pozabite pa se na področju kariere postaviti zase in zahtevati tisto kar vam pripada. Na čustvenem področju boste naredili trden sklep, kar vam bo tudi v pomoč pri osebnem napredku. Zaradi nepričakovanih zadev boste morali določene stvari končati veliko prej, kot ste pričakovali. Ne skrbite, ne glede na pomanjkanje časa se boste odlično odrezali, pričakujete lahko tudi pohvalo.

VODNAR

Najbolj vas bo razveselilo spogledovanje ali poznanstvo, kjer ni obveznosti. Pravi čas boste zaslutili, kaj bi morali storiti, zato nikar ne oklevajte preveč. Zadeve, ki vas bremenijo, poskusite urediti tako, da nesporazumom ne boste dovolili, da vam pokvarijo razpoloženje. Čustveno življenje bo konec tedna razgibano, poskrbeli boste za strastne trenutke, ki vas bodo prepričali, da ste na pravem mestu. V nedeljo se boste znašli v primežu sanjarjenja in povečane kreativnosti.

RIBI

Energija Sonca v strelcu vam zagotavlja spretnost z besedami ter srečna naključja, ki vam bodo povrnila upanje. Vztrajnost vam obljublja počasen, vendar donosen napredek. S strogo disciplino ne boste imeli najboljše izkušnje, saj boste imeli občutek, da je čas za bolj sproščene korake, tudi preko začrtanih meja. Nenehno boste razmišljali o potovanju, vendar bo v tem obdobju primanjkovalo poguma, da bi ga udejanjili. V nedeljo se boste v domačem okolju znašli v navzkrižnem ognju in to vas lahko močno obremeni.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite tudi: