Tedenski horoskop od 18. do 24. 11. 2019

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 18. do 24. 11. 2019 (foto: unsplash) unsplash
17. 11. 2019

OVEN

Poskusite si v prvih dneh tedna, ko se bo luna nahajala v levu pomagati s pogovorom in ne zatirajte svojih čustev. Vaše ideje bo podpirala ogromna količina energije, ki jo boste tokrat znali pravilno usmeriti. Čas je za nove začetke in podvige, morda celo sveža čustva. Dogodki se bodo vrstili posebno intenzivno, vaše odločitve bodo podrejene udobju in varnosti. V nedeljo si boste znali pričarati nekaj čudovitih trenutkov samo zase.

BIK

Končno se boste odločili pustiti za seboj bremena, raje se boste zazrli v prihodnost. Sprememba vam bo naklonjena, saj vam prinaša nova poznanstva. S prijateljem, ki je popolnoma drugačen od vas bosta poiskala skupne točke, čeprav je vajin pogled na določene zadeve popolnoma drugačen. Vsekakor ostanite pozorni tudi na malenkosti. Odprle se vam bodo nove poti in čudovite priložnosti, ki vas bodo proti koncu tedna razvedrile.

DVOJČKA

V določenem odnosu boste našli posebno zadovoljstvo. Ritem bo v sredini tedna podrejen motiviranosti in novim izzivom. Sprejemali ne boste ničesar, kar ne bi bilo povsem v skladu z vašimi pravili. Čustva boste odprli neznanemu, naj preseneti s svojo nepredvidljivostjo, širino in dobro energijo. Občutki bodo proti koncu tedna, ko se Sonce pomakne v strelca vodili k pravemu cilju. Na preizkušnji pa bo čut za sodelovanje.

RAK

V tednu pred vami lahko pričakujete veliko prijetnih vabil. Čas se bo odvijal izjemno dinamično, stvari okoli vas bodo pospešile svoj tempo, zato pazite, da se ne boste prenaglili. Priložnosti za počitek bo malo, kar vam ne bo najbolj všeč. Pričakujte čez vikend večje spremembe. Na področju doma in družine se lahko marsikaj začne vrteti v drugo smer. Ostanite zaenkrat pri svojih odločitvah in vse bo šlo mimo.

LEV

Veliko malenkosti vas muči, saj ste že nekaj dni utrujeni in negotovi, še posebej na področju dela in financ. Izogibajte se v sredini tedna konfliktom in prerekanju, ki ne bo obrodilo nobenih sadov. V tem tednu ne morete posebno izrazito napredovati, saj vas čaka še nekaj situacij v katerih bo potrebno zavihati rokave. Na čustvenem področju bo veliko strasti, ki vas bo vsekakor razveselila. Poleg tega je na obzorju tudi nekaj novega.

DEVICA

Prisluhnite v prvih dneh tedna, ko se bo luna sprehajala po levu prijatelju, ki ima za vas pripravljene zelo modre rešitve. Dnevi proti koncu tedna so za vas spodbuda, da delujete skozi svoje občutke. Močnejši ste kot se zavedate, zato se ne umikajte v ozadje. Konec tedna se boste morali spoprijeti z nečim, kar ste odlašali, v upanju, da vas ne bo doletelo. Bodite pogumnejši in zaupajte vase.

TEHTNICA

V prvih dneh tedna, ko bo Merkur še retrograden, se boste ustavili le za trenutek, da bi zajeli sapo. Izzivov tokrat ne bo primanjkovalo. Razvrščali boste odvečne stvari, jih pospravili ter se držali pravila, da je dobro le tisto, kar preživi v vsakršnih okoliščinah. Z neverjetnim občutkom za bistveno vam bo konec tedna z lahkoto uspelo biti vedno ob pravem trenutku, na za vas pravem mestu.

ŠKORPIJON 

Ujeli boste trenutek, ko boste z nekom, ki je za vas pomemben na enaki valovni dolžini. Poslovne obveznosti bodo zahtevne, nihče se ne bo ponudil za pomoč. Bodite pripravljeni na manjši kompromis v okviru družine, ki bo prinesel v vaše življenje ugodno rešitev. Osredotočeni boste na poslovne premike in imeli boste dobre možnosti uresničiti določene cilje, ampak boste mogli narediti korake, ki vas ne bodo ravno najbolj veselili.

STRELEC

Kljub napetim energijam, ki bodo na vsak način želele prodreti v vašo bližino, se boste sposobni soočiti z družinskimi člani in skupaj poiskati ugodno rešitev. Imate veliko opcij, zato glavo pokonci, ko se bo potrebno dogovarjati o pomembni organizaciji. Nikar se ne ustavite tik pred ciljem, saj boste odlično pripravljeni. V petek se bo vse vrtelo okrog finančnih težav, za katere ste priznali ali ne odgovorni sami.

KOZOROG

Energija tedna bo povezana s finančnim stanjem. Delo vas bo posrkalo vase. Ne boste imeli časa za neumnosti, kljub temu pa ne pretiravajte. Nekdo računa na vašo pomoč, zato se čim prej odzovite. Videli boste globlje od drugih, in zato boste prej začutili, kam stvari peljejo. Kljub temu se ne prenaglite s hitro potezo, saj bi lahko obžalovali. V nedeljo lahko pričakujete veliko dogajanja na ljubezenskem področju.

VODNAR

Z luno v znamenju leva boste imeli v prvih dneh tedna srečo, zato jo izkoristite na najboljši možen način in si izborite svoj prav. Pričakovano srečanje bo potekalo v neobičajnih okoliščinah, vendar se nikar preveč ne jezite. Nikar ne skrivajte svojih čustev, raje se soočite z osebo, ki vas privlači že dlje časa. Zaposlili se boste z razmišljanjem, kako bi se v ljubezenski situaciji rešili na čim lažji način.

RIBI

V teden boste stopili nasmejani in zelo zadovoljni s spletom okoliščin, pozorni pa bodite na izdatke, saj se vas bo nekoliko lotila pretirana zapravljivost. Na življenje boste počasi pogledali z drugačne plati. Nič se vam ne bo zdelo tako resno in usodno, da tega ne bi mogli sami rešiti. Preveval vas bo optimizem. Nekaj težkih trenutkov vas čaka v soboto, malce nesamozavestni boste in polni nezaupanja vase, zato več počivajte in se manj obremenjujte.

Pripravil: Horoskop.si

 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri