Tedenski horoskop od 20. do 26. marca

Kaj je zapisano v zvezdah za teden, ki je pred nami?

Tedenski horoskop od 20. do 26. marca (foto: shutterstock) shutterstock
19. 3. 2023

OVEN

Končno boste stopili v svoje najboljše obdobje, v katerem bo sreča na vaši strani. Ko boste odgovarjali na vprašanja in delili mnenja se boste odlično počutili, saj se boste želeli dvigniti nad ostale. Pokažite vsem, ki vas obdajajo, da vam lahko zaupajo in se zanesejo na vas. Tudi na področju ljubezni boste konec tedna, ko si boste oddahnili od vseh obveznosti delovali samostojno in samozavestno. V zraku boste v nedeljo začutili povečano željo po spolnosti.

BIK

Čeprav boste imeli v tednu pred vami ogromno dela, se vam obeta tudi veliko dogajanja na zasebnem področju. Občutek nezadovoljstva in samote se tudi pri samskih bikih in bikicah umika, saj boste spoznali, da ste v bistvu sami sebi najboljša družba. V petek se bo porodilo veliko dobrih idej, zato ni razlogov, da bi čakali na pobudo. Vse, česar se boste lotili, boste opravili z dobro voljo in nasmeškom. 

DVOJČKA

Nekdo vas bo prepričal, da nimate razlogov za dvome, zato dovolite, da se stvari odvijajo spontano in ne bodite preveč togi, ko boste morali nekaj dokončati. Prednost boste podarili tistim, ki se do vas obnašajo iskreno, pa čeprav so včasih kritični do vas. Ko boste prepričani da delate prav, pogumno nadaljujte in se ne ozirajte več na malenkosti. V soboto se boste na področju družine spoprijeli s pomembnimi informacijami, obenem pa boste izvedeli veliko več, kot ste pričakovali.  

RAK

Z energijo Sonca, ki vstopa v znamenje ovna lahko osebnostno ter karierno napredujete. Najprej pa poravnajte stare račune, ter ugotovite, česa si sploh želite. Prihaja dovolj moči za nove izzive, zato le pogumno v boj. Uspeh bo zagotovljen, pozitivna sprememba se vam obeta tudi na področju denarja. Uživajte čez vikend v športnih dejavnostih in prijetnemu druženju s somišljeniki. Drugače bodo začeli gledati na vas, še posebej tisti, ki so vam všeč.

LEV

Merkur v znamenju ovna vas bo popeljal do zaključka, da je najbolj pomembno, da si na področju kariere in financ naredite dober načrt. Slabe volje ne boste ravno najbolj prijetna družba za sodelavce, niti za prijatelje, zato se priklopite na optimistično energijo in se izognite nenehnemu tarnanju.  Najlažje se boste konec tedna osredotočili na tematike, ki so vam blizu in vam širijo obzorja. Imeli boste poseben občutek, znali boste prisluhniti ter pravilno usmerjati. 

DEVICA

Odnosi bodo zaradi energije ovna ki prihaja zelo učinkoviti. Čeprav bo na področju dela nekdo preizkušal vaš prag tolerance in vam želel dokazati, da ima prav vztrajajte pri svojem. V kolikor se nahajate v nedorečenih situacijah, je pravi čas, da obrnete nov list in pustite tudi drugim, da ohranijo svoje mnenje. Zato ne boste sami nič manj uspešni, ampak veliko bolj sproščeni. Namesto da se jezite in vznemirjate, se raje vsemu skupaj nasmehnite in počakajte. 

TEHTNICA

Z energijo Sonca v znamenju ovna se odpira dimenzija, ki bo delovala kot nekaj, kar vas vodi k vrhu. Želeli si boste spodbud, pričakovali boste tudi kakšen kompliment. Počasen, zasanjan ritem vam ne bo všeč, saj boste vse želeli takoj. Nenehno razmišljanje, kaj bi lahko naredili drugače, vas bo v petek spravilo v obremenjeno stanje, vendar skušajte misli preusmeriti. Nekaj se vam bo v nedeljo, ko boste zopet sproščeni zdelo fantastično.

ŠKORPIJON

Zaradi Sonca v ovnu, ki krepi pogum in dviguje samozavest lahko storite nekaj spontano in brez odvečnega razmišljanja. Tisti, ki se boste odločali za pomemben korak najprej preverite dejstva, ki so za vas ključnega pomena. Konec tedna boste preživeli v družbi prijateljev, umaknili se boste vsemu, kar se komplicira na zasebnem področju. Dobro pa veste, da dolgo tako ne bo šlo, zato razmislite, ali bi se bilo morda bolj smiselno soočiti.

STRELEC

Marsikaj, kar si želite, je bližje, kot predvidevate, zato ne čakajte da vas poiščejo ali pokličejo, ampak sami naredite korak. Prihaja čas, v katerem lahko nekaj pomembnega premaknete tako, kot vam v tem trenutku ustreza. V petek, ko boste notranje nemirni pazite, da ne boste tvegali nečesa le zaradi prebujene radovednosti. Skušajte si raje vzeti več časa za sproščeno razmišljanje. Ljubezensko razmerje bo konec tedna prepleteno z zaupanjem, počutje pa bo stabilno. 

KOZOROG

Čeprav vas bodo v začetku tedna doletele zmedene situacije, boste še posebej v torek, ko nastopi Mlaj dobro organizirani. Sredina tedna bo bolj umirjena, posvečali se boste reševanju službenih zadev, katere vam v zadnjem času nagajajo. Na zalogi boste imeli konec tedna velike količine energije, s katero nikar ne skoparite, ampak jo uporabite v pravi smeri. Pustite ji, da pride do izraza tudi na osebnem področju, kjer ste preveč zadržani. 

VODNAR

Z energijo ovna, ki vam po eni strani omogoča optimistične odločitve boste nagnjeni k pretiravanju. Naložili si boste veliko več dela, kot ste ga sposobni opraviti. Čeprav bo odločitev dobronamerna, bo preveč stresna. Prevelika pričakovanja vas tokrat ne vodijo k uspehu ampak v nejasno stanje. Prijazna naravnanost bo v odnos v soboto in nedeljo vnesla veliko svežine ter občutka, da sta močno povezana. Samski vodnarji in vodnarke pa se boste spomnili na nekoga, ki ga še niste pozabili.

RIBI

Prebuja se iskrenost ter želja po tem, da razčistite vse kar vas bremeni. Odločili se boste, da osebi nasprotnega spola poveste, kaj ob njej doživljate. Poiščite prostor, kjer vas ne bo nihče motil. Vzemite si v četrtek in petek več časa za tiste naloge, ki vas obremenjujejo. Konec tedna prihaja polno presenečenj, vendar boste morali pokazati več poguma. Nekdo v domačem krogu bo v nedeljo razumel vaše namige brez odvečnih besed. Zaželeli si boste skladnost in umirjenost.

Pripravil: Horoskop.si

 

Preberite tudi

Vabljeni k poslušanju podkasta Modra soba Krmarjenje s travmo: komunikacija v intimi s Sabino Žakelj Pediček