Tedenski horoskop od 23. do 29. 3. 2020

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 23. do 29. 3. 2020 (foto: Pexels) Pexels
22. 3. 2020

OVEN

Nobene potrebe ni po tem, da bi se v tednu pred vami na osebnem področju spreminjali. Zavedate se šibkih točk in pomanjkljivosti, kar boste sposobni priznati tudi naglas. V ljubezni delate majhne napake, čeprav se bosta na koncu s pomočjo lune v vašem znamenju vse dogovorila. Vezani boste imeli nekaj dobrih priložnost za rast v zakonskem življenju, zato zaupajte in čim prej rešite tiste točke, ki so sporne že nekaj časa.

BIK

Potrebujete več posluha in podpore, še posebej tisti biki, ki ste zaradi situacije bolj osamljeni. Trezna in praktična misel, podkrepljena z veliko energije in intenzivnosti bo nosila največ koristi. Pokazali boste veliko pripravljenosti pomagati drugim, nato se boste prilagodili določeni situaciji, ki je za vas pomembna. Novice konec tedna prebujajo željo, da se za nekaj borite po svojih najboljših močeh.

DVOJČKA

Najhitreje vas bodo vrgli iz tira tisti, ki imajo vedno občutek, da vedo vse. Preveč boste sredi tedna napeti, namesto da bi si počasi poiskali lažjo in predvsem bolj umirjeno pot. Konjunkcija bo proti koncu tedna povečala bojevitost in prinesla spremembe po katerih hrepenite. V odnosih bo v soboto prisotna večja napetost, vendar lahko z nekaj poguma popravite celotno situacijo. Ostanite predvsem zvesti sami sebi.

RAK

V prvih dneh tedna se prepustite dani situaciji brez da bi kovali kakšne posebne načrte. Sredi tedna prihaja dolgočasen čas, močnejših in intenzivnih čustev. Nekaj težav bo v družinskem okolju, toda vse skupaj lahko s toplo komunikacijo dobro rešite. Pravzaprav boste nagrajeni, kajti štela bo vaša preudarnost. Čaka vas zanimiva, razigrana nedelja, vzemite si več časa zase, posebno za nego.

LEV

Naklonjena vam bo Venera v znamenju bika, ki vam lahko pomaga razumeti sebe in okolico. Hrepeneli boste po vznemirljivih idejah, povezanih z osebnim področjem. Nekdo bo skušal izkriviti vaše navdušenje. Morda v preteklosti niste ujeli prave priložnosti v pravem trenutku, pogoji pa so se zelo hitro spremenili. Na vrsto bodo prišle družinske zadeve ali pa vračanje na vprašanje, ki ga raje ne bi obujali.

DEVICA

Nič se ne bo spremenilo, če se ne boste bolj potrudili. Kmalu boste dobili priložnost za pristno bližino in predanost v odnosu z osebo, ki vas privlači že dlje časa. Niste v najboljši koži, zato se ne izpostavljajte preveč. Spletna komunikacija bo tista, katera vam bo pomagala razumeti določene stvari, ki se vam že nekaj časa dogajajo. Kreativen čas bo v nedeljo oskrbel za dobro počutje.

TEHTNICA

Poiskali boste možnost za premike, čeprav vam vse skupaj še ni dovolj naklonjeno. Radi bi se podali v akcijo, toda žal se morate prilagoditi, počakati na ugodne razmere in popustiti. Preverite, koliko časa boste potrebovali za določene opravke, potem se ustrezno organizirajte, da se vam kaj ne zakomplicira preveč. Vsekakor imate priložnost, da nekaj storite popolnoma drugače kot običajno.

ŠKORPIJON

Poskusite se v dneh, ko vam bo delo morda onemogočeno zazreti v lastno življenje. Srečo imate lahko v sredini tedna tudi na finančnem področju. V petek prihaja nekaj zmedenih situacij, ki vas bodo prebudile. Težave bodo odpravljene šele takrat, ko se boste držali določenih pravil urejenega življenja. Ko boste potegnili črto nad nekom, boste ugotovili, da ste na boljši poti. Osredotočite se na nekaj domačih.

STRELEC

Do družinskih članov bodite bolj strpni in bolj potrpežljivi. Ne oklevajte glede nečesa, kar morate nujno urediti in vas bremeni že nekaj časa, saj bo morda celo prepozno.  Okoliščine zahtevajo prilagodljivost, posebno pri zadevah, ki jih ne poznate najboljše. Končno veste, kaj si želite, tudi na ljubezenskem področju, kar vas bo razveselilo. Uspeli se boste zadržati pri pogovorih, ki bi lahko slabo vplivali na vas. Lahko se posvetite ljubezni.

KOZOROG

Sedaj je čas za nove prijeme na osebnem področju. V prvih dneh tedna boste storili nekaj lepega glede osebe, ki je v vaši bližini. Razpoloženi boste za spletne pogovore, čeprav bo manjših opravkov še posebej proti koncu tedna ogromno. Nekaj vam bo sicer odvzelo kar precej časa, sicer pa ga bo vseeno ostalo še več kot dovolj možnosti in priložnosti za zanimivo poglabljanje v razne zanimive vsebine.

VODNAR

Ugodna Luna vam bo v prvih dneh tedna omogočala, da kljub vsemu kar se dogaja v vsaki situaciji poiščete pozitiven vzgib. To lahko preseneti tiste, ki so morda pričakovali, da se boste znova umaknili ali celo zmotili.  Vse se vam bo konec tedna zdelo veliko bolj zapleteno, kot je v resnici. Mogoče je, da boste naredili nekaj napak. Le raztreseno kimate z glavo in upate, da boste dobili še nekaj časa na razpolago, kar se bo tudi zgodilo.

RIBI

V družini boste zaradi vpliva Lune v znamenju ovna na trenutke nepotrpežljivi, zato se varujte nepomembnih konfliktov in zapletov. Hitreje kot sicer se lahko od četrtka dalje, ko boste bolj notranje umirjeni predajate čustvom, vse se bo dobro končalo, saj vas ščitijo ugodne okoliščine. Vse pomembno si zapisujte, tako ničesar ne boste izpustili. Na plano prihajajo tudi zelo globoke in hkrati modre misli.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: