Tedenski horoskop od 5. do 11. junija

Kaj je zapisano v zvezdah za prvi teden junija?

Tedenski horoskop od 5. do 11. junija (foto: shutterstock) shutterstock
4. 6. 2023

OVEN

Ko vas bodo prosili za pomoč, boste delovali, kot da vam je vseeno za vse. Vsaj takrat, ko vas bo nekdo resnično potreboval ob sebi se skušajte odzvati in prilagoditi. Merkur, ki se bo do nedelje nahajal v znamenju bika vam bo podaril dodatno energijo in spodbudo, s katero boste na področju dela ali izobraževanja lažje prišli do cilja. Preložite v petek ali soboto druženje, ki vam zaradi neiskrene osebe vzbuja številne dvome in strahove. V nedeljo boste stopili manj obremenjeno. 

BIK

Na področju kariere se bo od vas pričakovalo le najboljše, kljub temu se boste odzvali ter razložili, da enostavno ne zmorete. Na čustvenem področju boste proti koncu tedna, ko luna prehaja v znamenje rib pripravljeni na kompromise. Tisti biki in bikice, ki ste vezani boste dokazovali, da resnično želite ustvariti čim bolj čvrsto razmerje. Počasi boste poiskali nekaj novih možnosti. V nedeljo se vam lahko zgodi, da se boste počutili nemočne, saj bodo vsi zagovarjali svoja mnenja in interese. 

DVOJČKA

V začetku tedna se boste naključno znašli v igri za finančni podvig, zato bodite predvsem zbrani ter previdni glede vlaganja. Če boste po razlagi še vedno v dvomih, boste zahtevali konkretne odgovore. Težko bo, vendar dolgoročno učinkovito. Motivacija se bo stopnjevala, prejeli boste veliko ponudb in klicev. Čez vikend bi se bilo smiselno poglobiti vase in konkretno definirati kaj na področju odnosov pravzaprav želite. Ne bojte se, da bi vam pomembne zaznave spolzele iz rok. 

RAK

Z energijo Venere v levu se boste zagnali v delo ter pozabili nase. Na razpolago boste imeli kar nekaj virov, ki vam bodo služili kot dobre oporne točke. Naredite si dober plan, takšen, ki bo vključeval tudi počitek. V petek, ko prihaja z energijo lune v ribah dvomljiva energija se nikar ne spuščajte v podpise kakršnekoli pogodbe. Stvari bodo že v nedeljo poiskale svoje mesto, zato naj vas ne skrbi, če nekaj ne bo potekalo tako, kot ste si pred kratkim zamislili. 

LEV

Notranje nezadovoljstvo in pomanjkanje energije vas lahko v začetku tedna obremeni do te mere da boste postali bolj ležerni. Nikar se ne obremenjujete z raznimi razpravami, saj bo čas tisti, ki bo prinesel razbremenitve. Sproščeni pogovori vam bodo proti koncu tedna podarili moč in energijo, da se končno spopadete z zadevami, ki ste jih puščali ozadju. Za svoje zdravje lahko največ naredite na ta način, da se izognete sedenju na kavču in nezdravim prigrizkom.

DEVICA

Finančna recesija vas je udarila po žepu, vendar okrevanja kljub temu da smo stopili v obdobje Venere v znamenju leva zaenkrat še ne bo na spregled. Sredi tedna boste nemirni ter močno obremenjeni s skrbjo za druge, zato marsičesa ne boste videli v pravi luči. Ne pozabite si vzeti nekaj časa ter vse skupaj skrbno analizirati, kot je v vaši navadi. Ko vas bodo prosili za pomoč, pokažite vse svoje sposobnosti in nastopite kar se da samozavestno. 

TEHTNICA

Zaradi novic, ki se bodo nenadoma prikradle v vašo bližino, se boste glede pomembne situacije hitro odločili, vendar to ne pomeni, da vam je uspeh zagotovljen. Najboljša izbira v tem trenutku bi bil premišljen in hkrati pogumen korak. S sproščenostjo in simpatičnim delovanjem boste proti koncu tedna, ko si boste malce oddahnili dobrodošli v vsaki v družbi. Na čustvenem področju boste prišli do zaključka, da imate določeno osebo zelo radi in da želite z njo preživeti več časa. 

ŠKORPIJON

Venera v znamenju leva vas bo prepričala, da je prav, da si dovolite biti zaljubljeni in da se prepustite toku s strastjo obarvanih dogodkov. Na področju kariere boste želeli, da bi vas ljudje jemali resno, najbolj vas bo vznemirilo prilizovanje. Ker boste o vsem želeli odkrito pogovoriti, se bo počasi začela reševati zgodba, povezana z nerešenimi odnosi na čustvenem področju. V nedeljo se bo vse skupaj obrnilo v drugo smer, na vsakem koraku boste iskali mir in tišino. 

STRELEC

Na čustvenem področju se boste z energijo Venere v levu razveselili razjasnitev. Tako spretno boste nizali svoje niti, da nihče ne bo opazil, kako izvrstno se znajdete, ko je potrebno poskrbeti zase. Ne boste se ozirali na ovire, zobe boste tudi na področju kariere pokazali vsakomur, ki vas bo hotel ustaviti. Z veseljem se boste v petek in soboto, ko boste hrepeneli po dogajanju odzivali na povabila in uživali v družbi izbranih oseb. Niti za trenutek ne boste pomislili, da vam je karkoli breme.

KOZOROG

Kljub napakam, ki se bodo vrstile zaradi vpliva Sonca v znamenju dvojčkov boste ohranili ponosno držo. Na vas se bodo lahko zanesli, kar vas zopet postavlja na prvo mesto v očeh nadrejenih. Spoštovani boste tudi s strani prijateljev, odlično boste znali varovati njihove skrivnosti. V soboto in nedeljo boste deležni povišane mere samozavesti. Ne boste se več obremenjevali s svojimi zahtevami, ampak se boste prepustili toku dogajanja. 

VODNAR

Odločitve, ki jih boste sprejeli s pomočjo energije Merkurja v znamenju bika bodo premišljene, diplomatske in učinkovite. Če si boste nekaj zaželeli, imate vse možnosti, da to tudi dobite. Na razne malenkosti se tokrat niti ne boste ozirali. V soboto, ko nastopi Zadnji krajec, se boste osvobodili raznih nakopičenih negativnih vzorcev, v sebi boste končno začutili olajšanje. Veliko vam bo v nedeljo pomenil tudi kakšen sprehod ali izlet v dobri družbi.

RIBI

Teden pred vami bo spontan in enostaven. Optimizem bo ves čas z vami, pripravljeni boste dokončati delo, s katerim ste dlje časa zaostajali. V težjih okoliščinah se boste znašli, v kolikor pa vam bo vsega skupaj dovolj, je priporočljivo, da se umaknete v svoje mirno območje. Nedeljo boste z veseljem preživeli v krogu družine, kar vam bo še najbolj ustrezalo, saj boste razpoloženi za kuhanje in razvajanje družinskih članov. Ne pozabite pa tudi na svoje zdravje. 

Pripravil: Horoskop.si

Vas zanima tudi:

Podkast, ki bi ga moral slišati vsak starš: Albert Mrgole o medvrstniškem nasilju