Tedenski horoskop od 8. do 14. avgusta

Kaj vas čaka v tem tednu? 

Tedenski horoskop od 8. do 14. avgusta (foto: shutterstock) shutterstock
7. 8. 2022

OVEN

V tednu pred vami ne bo prostora za pesimizem, saj boste z energijo Sonca v levu naravnani v prihodnost. Prebudite izvirne misli, ki vas bodo navdihnile na vseh področjih. Nikar pa se ne osamite preveč, saj potrebujete pogovore in druženje. Pomembno je, da si vzamete čas, ter da si dovolite čutiti. Na področju kariere se osredotočite predvsem na lastne zmožnosti. Ne skrbite, saj počasi prihajajo spremembe, ki vas bodo usmerile k finančnemu napredku. 

BIK

Če boste delovali z zaupanjem v prihodnost, boste potrpežljivo sprejeli stvari, ki jih v tem trenutku ne morete spremeniti. V petek, ko se vas bo dotaknil vpliv Polne lune v znamenju vodnarja boste razmišljali, kaj storiti glede zahtevnejše zadeve, ki krade vaš spanec. Zaradi veliko obveznosti boste odložili kakšno razvedrilo, a ne bo vam žal, saj se bo vse skupaj obrestovalo na področju denarja. V nedeljo se spontano predajte lenarjenju.

DVOJČKA

Na področju čustev pričakujte v začetku tedna začasno oddaljevanje od ljubljene osebe, saj nikakor ne bosta našla skupnega jezika. Nikar pa ne pretiravajte s kritiko in raznimi pripombami, saj boste hitro začutili negativne posledice. Poskusite dojeti, kaj vam je želel povedati nekdo, ki je opazil, da ste zmedeni. Pazite konec tedna na zaužito hrano, saj se lahko pojavijo težave s prebavo. Če ste v domačem okolju nezadovoljni, se pozanimajte, kaj bi lahko spremenili. 

RAK

Počutje bo v torek in sredo, ko se bo luna nahajala v kozorogu spremenljivo, zmotil vas bo nekdo, ki vas neprestano prepričuje, čeprav se zavedate, da nima prav. Posvetite se denarju in sestavljanju novih ciljev, saj ste malce nezadovoljni. V petek, ko nastopi Polna luna boste močno intuitivni. Pomislili boste tudi na stvari, ki ne bodo najbolj pozitivne. Nikar pa ne analizirajte v nedogled, saj bo občutek še slabši. Najboljši dan v tednu bo sobota.

LEV

V kolikor boste hitro odreagirali in se znašli, ko vam bo nekdo postavljal vprašanja vam energija Merkurja v znamenju device obljublja dobre rezultate. Tudi zoprne zadeve se bodo odvijaje v smeri, ki jo želite, kar pomeni tudi več zadovoljstva in boljšega počutja. Konec tedna pričakujte zaradi občutljive energije lune v ribah nekaj zapletov, posebno na področju ljubezni, kjer se bo prebudila naveličanost. Trudite se dovolj, toda svojih zamisli morda ne izražate na pravi način, saj vas nekaj v ozadju zavira. 

DEVICA

Razmislite o taktiki, ki bi lahko na osebnem področju prebudila stabilizacijo. Čutili boste potrebo po pozornosti, zaradi česar boste ves čas izpostavljali svoje prednosti. Pazite, če ste odvisni od drugih, še zlasti, če jih ne poznate dovolj dobro. Če ne boste previdni, se lahko vse skupaj zaplete. Vikend bo vsekakor bolj zanimiv, praktično nepozaben. Najbolj priporočljivo je, da razčiščevanje odnosov prepustite prihodnosti in se veselite vsakega prijetnega trenutka tukaj in sedaj.

TEHTNCA

Določene zadeve na ljubezenskem področju, vam do četrtka, ko se bo Venera še nahajala v znamenju raka ne bodo najbolj jasne. Vašo energijo bodo želeli izkoristiti tisti, ki so zaslutili da ste zelo neodločni.  Pričakovali boste, da se bo vse kar se dogaja na poslovnem področju razvilo na bolj enostaven način. V soboto, ko bo luna v ribah bo ugoden dan za globok pogled vase in za odkrivanje različnih plati značaja. 

ŠKORPIJON

Čeprav se morate držati v ozadju in počakati, da se določene zadeve premaknejo naprej, vam niti ne bo tako težko. Na žalost pa boste tako močno zaposleni s sabo, da boste pozabili na občutke drugih. Ukvarjajte se s predlogi, ki ne pomenijo dolgoročnejših obveznosti. V nasprotnem se lahko pojavi občutek, da delate nekaj kar vas ne navdušuje.  Nekoliko težje bo proti koncu tedna tudi na finančnem področju, saj boste neprevidni. 

STRELEC

Kljub temu da se prebuja nekaj, s čimer ste že razčistili, ne dovolite, da bi vas obremenila preteklost. Na osebnem in ljubezenskem področju boste morali vse kar se je zakompliciralo reševati po korakih. Notranji pogum se bo konec tedna končno okrepil, zato boste prenehali dvomiti. Nekoliko bolj previdni pa bodite na področju financ, saj vas bodo mikale stvari, ki si jih trenutno ne morete privoščiti. 

KOZOROG

Z energijo Merkurja v znamenju device bodo v ospredje stopile uradne zadeve in obveznosti povezane z poslovnimi zadevami. Težave vam bodo povzročali odnosi s sodelavci, ki bi jim bilo smotrno prisluhniti. Če se bo na ljubezenskem področju karkoli zatikalo, boste takoj razrešili dvome in se pogovorili. Končno se boste na čustvenem področju pokazali v bolj drzni luči, kar bo tudi v prijateljskem krogu sprožilo pozitivne odzive.

VODNAR

V začetku tedna boste deležni več komplimentov, vendar ni dobro, da bi vam preveč stopili v glavo. Poskrbite, da boste tudi vi namenili drugim dovolj pozornosti. Potrebujete več sprostitve, zato premislite, preden boste sprejeli dodatno delo, ki bi ga lahko opravil nekdo drug. V petek, ko se vas bo dotaknil vpliv Polne lune je lahko v odnosih vse skupaj napeto. Prisluhnite notranjemu občutku in se ne obremenjujte z drugimi.

RIBI

Ob zanimivih novicah, ki jih prebuja Merkur v znamenju device prihaja občutek, da se je samozavest močno okrepila. Težave, ki se lahko pojavijo v ljubezenskem odnosu, rešujte taktično ter predvsem bolj na umirjen način. Upoštevajte vse razloge za in proti, saj se lahko nekaj pomembnega naučite. Prijatelji vam bodo konec tedna, ko si boste zaželeli njihove družbe na vsakem koraku stali ob strani, zato nikakor ne boste uspeli narediti stvari, ki ste jih predvidevali. 

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: