Zanimiv teden je pred nami, v nedeljo pa nas čaka polna luna

Podrobna astro napoved za teden od 3. do 9. oktobra.

 
Zanimiv teden je pred nami, v nedeljo pa nas čaka polna luna (foto: shutterstock) shutterstock
3. 10. 2022

Resnica bo tista, ki vas bo najbolj zanimala in ljubezen bo tista, brez katere boste z energijo Sonca, ki se nahaja v znamenju tehtnice, težko delovali. Potrebne bo nekaj umirjenosti in prilagodljivosti v kočljivih situacijah, ter odločnosti, ki je tokrat ne bo ravno v presežkih. Spremljal vas bo občutek, da je potrebno odnose nadgraditi, kar boste znali tudi diplomatsko izpeljati. 

Prihaja želja po osebnostnem in duhovnem napredku, zato se lahko odločite za kakšno alternativno dejavnost, ki vam bo pripomogla, da se znebite starih vzorcev in nakopičenih bremen. Na področju financ boste velikodušni in tudi zapravljivi, saj vas bodo mikale razne preobrazbe, še posebej na področju mode. Pripadnice ženskega spola boste veliko časa preživele v trgovinah s kozmetiko in oblačili.

Vpliv vas vodi k podpisovanju pogodb in sprejemanju korakov za prihodnost, vendar prinaša tudi neodločnost in težave pri prevzemanju pobude ali odgovornosti. Intenzivno spoznavanje samega sebe je lahko tokrat velik korak k usklajenosti z drugimi. Če svoje energije ne boste izgubljali po nepotrebnem, boste lažje zgradili dinamično strukturo. Ne glede na področje, vaš izziv ne bo razmišljati samo o sebi, ampak bo vključeval sodelovanje za dosego skupnih ciljev. Ozračje bo obarvano z razpravami, užitki in zanimivimi aktivnostmi. Izkoristite priložnosti, da se izrazite, povežete z znanjem, otresete svojih slabih navad, delujete z navdušenjem in poiščete resnico. 

Merkur se bo skozi teden nahajal v znamenju device, zato vam bo omogočeno lažje vzpostavljanje dialoga, razvijanje odnosov in delovanje z diplomacijo. Smisel za strategijo se bo zlil s pozitivno energijo, ki vas obdaja, in končno boste bolj cenili določene ljudi, še posebej, če boste v skupni povezavi našli osebni interes. Energija, ki izostri radovednost do sočloveka krepi medsebojne odnose. Vaš izziv ne bo biti zadovoljen s površnim, temveč kopati globoko, da boste zaznali prava sredstva za dosego svojih ciljev. 

Mir in skladnost, ki ju prinaša vpliv Venere v znamenju tehtnice vas vodita v povezovanje z drugimi, opazovanje lepote in pomiritev duše, ki se bo zlila s prijetno energijo. V ospredje se pomikajo poštenost, milost in prijetni komplimenti. Odnosi bodo obogateni z globljim pomenom in čutnimi vibracijami. Mostovi, ki jih boste gradili bodo zelo stabilni. Znali si boste vzeti čas, da se ustavite in zaznavate stvari, ki bodo prava paša za oči. 

V soboto Pluton zaključuje svoj retrogradni cikel, zato bodite odprti in se soočajte z vsem kar sledi, počasi bo skoraj vse na svojem mestu. Presenečeni boste nad sabo, saj ne boste iskali napak, ampak dobre lastnosti. Da je na dobre stvari potrebno počakati bo vaša lekcija tedna.

VPLIV LUNE ZA VSAK DAN POSEBEJ

V ponedeljek se bo luna sprehajala po zadržanem kozorogu. Čeprav boste delovali bolj hladno in zadržano, boste v notranjosti trdni. Kljub temu, da bo prisoten tudi Prvi krajec, lahko pričakujete nekaj težavic, še posebej tisti, ki se na osebnem področju že nekaj časa sestavljate in skušate spreminjati ustaljene vzorce. Tokrat ne boste smeli zamuditi nobene priložnosti, saj prihajajo dobre poslovne ponudbe, ki bi lahko usmeritev popeljale v čisto drugo smer.  

V torek sredi dne se luna pomika v znamenje vodnarja, prisotna bo tudi konjunkcija med Luno in Plutonom. Okrepili boste odgovornost in prebudili željo po varnosti. Samokontrola lahko zablokira kreativno izražanje in vam onemogoči spontane odločitve. Na področju zdravja so nakazane prebavne težave, prav tako je prisotna večja verjetnost za glavobol ali zobobol. Razmišljali boste napredno, vendar kljub temu ne boste popolnoma prepričani, če ste na ustrezni poti, ki vodi k napredku.

V sredo vas energija vodnarja vodi k prijetnim preobrazbam. Prav tako se boste lahko bolj neobremenjeno zazrli v nebo. To je čas nepredvidljivih dogodkov, ki pa se lahko zaradi neugodne konjunkcije prevesijo v resne in napete situacije. Če se želite izogniti stresu in se sprostiti, se razgibajte v naravi. Samota vas bo begala zato se ji izognite.  

V četrtek popoldne preide luna v ribi, zato se boste težko izognili občutljivosti. Znova boste začeli premlevati stare zgodbe, možni so tudi naivni odzivi, pred katerimi se skušajte pravočasno zavarovati. Bolj intenzivno kot običajno se boste ukvarjali s svojimi čustvi. Najboljše se boste počutili v svojem svetu, kjer si boste postavili svoja pravila. Vzemite si čas zase, skratka poskrbite, da vam bo lepo. 

Neobremenjeno prisluhnite tudi v petek, ko se bo luna nahajala v ribah svojim mislim in se posvetite nadgradnji tistih vzorcev, ki potrebujejo razreševaje. Ne boste več dopustili, da drugi s svojimi pripombami kreirajo vaš način razmišljanja ter delovanja. Razveselite se lahko dobrega spomina in odlične sposobnosti dojemanja. Bolj previdni pa morate biti v prometu, saj ne boste najbolj osredotočeni. Nekoliko bolj zoprn bo dan tudi na področju materialnega udejstvovanja. 

V soboto popoldne prihaja optimistična naravnanost, saj luna preide v ovna. Vse vam bo šlo dobro od rok, odnosi bodo sproščeni in iskreni, zato nikar ne dvomite, ampak raje zaupajte in se skupaj poveselite. Želeli boste odkriti bistvo določene situacije in se mu čim bolj približati, kar bo z ognjeno energijo enostavno.

Nedelja bo napet dan, saj bo na vas vplivala polna luna. Polni boste pripomb, ki pa jih raje skušajte obdržati zase, saj lahko s svojim nerganjem zanetite tudi kakšen konflikt. Kritiko boste težko prenesli, tudi v lepe komplimente tokrat ne boste zaupali. Planetarna pozicija spodbuja aktivno delovanje, zato se oborožite s pozitivnim razmišljanjem, ki vas bo rešilo pred zapleti.

Pripravil: Horoskop.si

Vas zanima tudi: