Astro napoved od 24. do 30. junija: Posvečajte se sebi

Sonce, ki se je pomaknilo v Raka, vas bo spremljalo s svojimi nežnimi energijami. Vaša skrivnostnost bo delovala zelo zapeljivo, toda mehko srce, ki ga poskušate zavarovati pred poškodbami, vam ne bo pomagalo, ko bo šlo za nagonsko strast. Na poslovnem področju se bodo nekoliko upočasnile zadeve, ki bi se morale v tem času rešiti. Morda je treba vse skupaj še preveriti in popraviti kakšno napako.

24. 6. 2015

Lastnosti Merkurja v Dvojčkih bodo prišle tokrat še bolj do izraza. Veliko se boste gibali, nenehno hitenje vas tokrat ne bo vznemirilo, ampak navdihnilo z občutkom, da ste koristni. Miselne in logične uganke bodo za vas mačji kašelj, zahtevno snov pa boste absorbirali s težavo, saj se vam bodo po mislih ves čas podile nepomembne zadeve.

Venera v Levu še vedno obljublja stabilnost v odnosih in odločnost. Z lahkoto boste tokrat povedali tisto, kar vas moti ali bremeni v odnosih.

Mars, ki se v sredo pomakne v Raka, bo nekoliko spremenil običajno smer in se osredotočil na ljubezensko področje, kjer lahko zaplete kakšno zadevo in na plan prinese ljubosumje, ki ga bo težko razložiti. Poskušate najti notranje ravnovesje. Bolj boste previdni kot sicer. Priporočeno je, da se posvečate sebi, komunikaciji s prijatelji ter druženju z naravo, ki vas bo notranje umirila in po drugi strani prebudila.

Retrogradni Neptun vam bo pomagal integrirati subtilne energije in uvide, s katerimi se seznanjate že daljše obdobje. Integracija osebnega stika z vašim višjim jazom, intuicijo in čustvenimi spoznanji zadnjega obdobja je zdaj močno podprta, zato jo izkoristite.

Sreda, 24. 6. 2015

Prvi lunin krajec, ki nastopi v sredo, predstavlja oddaljenost Sonca in Lune za natanko 90°. V astrološkem jeziku pravimo, da gre za kvadrat, torej napetostni kot, ki zahteva veliko dejavnosti.

To je precej kritična Lunina faza, ko boste nadvse dejavni, na trenutke že kar nestrpni in prehitri. V tem obdobju so pogoste poškodbe, pojavlja se razdražljivost in željni boste akcije.

V tem obdobju si je priporočljivo urediti pričesko. Če boste lase strigli ob tej lunini meni, bodo krepki in gosti. Tudi rasli bodo hitreje. Če želite, da se bodo lasje naravno osvetlili, je to prava lunina mena za obisk frizerja.

Priporočljive so kure za hranjenje kože. Odsvetujemo jemanje zdravil, saj v tem času učinkujejo močneje, to velja predvsem za tista, namenjena blaženju ali lajšanju bolečin.

www.horoskop.si