Pred nami je obdobje naraščajoče lune in izboljšanja razpoloženja

S Soncem v Dvojčkih se boste v prihajajočem obdobju nekoliko lažje sprostili in z odlično komunikacijo dosegli tudi uresničenje dolgo načrtovanih manjših ciljev. V odnosih bo začutiti več pozitivne energije in manj nesmiselnih zapletov, kar vas bo usmerilo tudi v več druženja. Čas bo namenjen novim poznanstvom, ki se lahko pozneje razvijejo v kakšno prijetno zgodbo.

27. 5. 2015

Ste v obdobju naraščajoče lune, ko njena svetloba spet začne osvetljevati nočno nebo. V tem obdobju se večata njena kozmična moč in privlačnost, posledično se izboljša naše razpoloženje.

V tem času ugotavljajo povečano aktivnost vseh živih bitij na našem planetu. Ta faza je primerna za dejanja, s katerimi želite določene zadeve okrepiti ali povečati. V tem obdobju je povečano število rojstev, povišana je stopnja agresije, več je motenj spanca, rast las in nohtov je močnejša, krvni tlak povišan, več je duševnega nemira in lažje je pridobivanje telesne teže.

V tem obdobju se naše potrebe po hrani navadno povečajo in težko se boste nadzirali, da se ne bi pregrešili. Ni vam treba stradati, a morate poskrbeti, da boste nehali jesti takoj, ko boste začutili sitost, ne prenajedajte se in ne vdajte se skušnjavam, recimo prigrizkom.

V tej fazi se še zlasti izogibajte sladkarijam. Prav tako je pomembno, da ne jeste po šesti uri, ko luna spet začenja osvetljevati nočno nebo. Če želite, da masaža predvsem regenerira in krepi, lahko tudi z ustreznimi olji, boste boljše rezultate dosegli v obdobju rastoče lune.

Sreda in četrtek

V sredo bo Luna v Devici. Ta je znamenje reda in čistoče. Ker vas bo zadovoljila samo popolnost, boste bolj kritični in usmerjeni k perfekcionizmu. Z urejanjem in nadzorom nad podrobnostmi boste želeli pomagati drugim in se čutiti koristno.

Tudi čistoča je močno povezana z znamenjem device. Čiščenje bo potekalo na več ravneh, na zunanji ali na notranji, duševni ravni. Dobro vam bo šlo od rok učenje, sploh praktičnih znanj, ročnih spretnosti, skratka znanj, ki jih lahko tudi takoj uporabite. Deloval bo vaš hladni razum, zato vas tokrat ne bo zanimalo, ali ste sami, zaupali boste le trdnim, oprijemljivim dejstvom, ki jih lahko vsak hip dokažete.

Malce prestrogi boste do sebe, kar bo omilil aspekt med Soncem in Merkurjem, ki vodi v sproščenost. Dan je primeren za striženje las.

V sredo pozno zvečer boste začutili vpliv Lune v Tehtnici. Razčiščevanja in analiziranja so za vami, prehajate v bolj harmonično obdobje. Znali se boste posvetiti sebi, svojemu telesu in užitkom, ki vas bodo popeljali v zadovoljstvo. Druženje in zabava sta glavni značilnosti tega vpliva. Njena umirjena energija vas bo usmerjala k vsemu lepemu, skladnemu in slastnemu.

S prijatelji obiščite galerijo, gledališče, koncert, kino ali morda prijetno gostišče, kjer boste zadovoljili svoje potrebe.

Če se že nekaj časa borite za uspeh na poslovnem področju, je zdaj ugoden čas za začetek poslovnega sodelovanja. Umirjeni boste pripravljeni poslušati sodelavce in nadrejene ter sprejemati kompromise v obojestransko korist. Izognite pa se poslom, ki zahtevajo veliko zbranosti, močno voljo in samozavest.

Marta Pirnar Tittle

Značke: Luna