V petek bo luna obremenilno vplivala na ljubezenski odnos

V petek boste zaradi trikotnika med Venero in Saturnom obremenjeni z ljubezenskimi pripetljaji. Največ vam bo pomenil iskren pristop.

Boleč spolni odnos ima globoke psihološke vzroke, s katerimi se morata soočiti oba partnerja.  (foto: Profimedia) Profimedia
28. 5. 2015

V soboto dopoldne se Luna pomakne v Škorpijona. Spremljal vas bo tudi negativen aspekt med Luno in Venero, ki prinaša zaplete v komunikaciji in skrivnosti, ki lahko pridejo na dan, ne da bi se tega zavedali. Usmerili se boste v prijateljske odnose, ki jih boste želeli pripeljati na višjo stopnjo, vendar nikar z glavo skozi zid.

Ker Luna v Škorpijonu vpliva na spolovila in živčni sistem, bodite na to še posebej previdni oziroma pozorni. Ne ignorirajte bolečin in ne iščite izgovorov, saj boste s tem vse samo še poslabšali.

Nosečnicam se priporoča izogibanje vsakemu naporu. Zelo občutljiv bo tudi sečevod. Hladne noge in slabo pregret predel hrbta in ledvic lahko povzroča vnetje mehurja in ledvic. Močno bodo razburkana vaša čustva, še bolj pa ustvarjalna in seksualna energija.

Zmenek bo sicer izpolnjen z erotiko, a če ga želite skriti, je lahko zelo hitro razkrit.

Marta Pirnar Tittle

Značke: Luna