Komu bodo zvezde v tem tednu še posebej naklonjene?

Katera so 3 astroznamenja, pred katerimi je še posebej dober teden.

Komu bodo zvezde v tem tednu še posebej naklonjene? (foto: Profimedia) Profimedia
5. 12. 2022

Dvojčka

Včasih imate občutek, da se vam godi krivica ali da imate preprosto smolo v življenju. Ne prenesete občutka, ko se vam nekaj zalomi brez pravega razloga. V tem tednu se boste sicer lahko srečali z izzivi, a nekako boste imeli občutek, da se vse postavlja na svoje mesto. Končno boste razumeli, zakaj se je nekaj zgodilo in v določeni situaciji boste odkrili pomembno lekcijo.

Rak

Že nekaj časa vam telo sporoča, da potrebuje počitek, vi pa ste ga nekoliko preslišali. V tem tednu pa si boste končno lahko nekoliko oddahnili in se sprostili. Planeti vas podpirajo pri počitku in vas spodbujajo, da si končno vzamete nekaj časa zase. Ta teden vam omogoča, da si napolnite baterije in v praznični čas vstopite polni energije in zagona.

Strelec

Pogosto se vam zgodi, da se obremenjujete z mnenjem okolice in ob tem pozabite na vaš notranji glas. V tem tednu pa boste končno lahko prislunili svojim občutkom in sledili svoji intuiciji. In ko začnete zaupati sebi, ne morete izbrati napačne poti! Ta teden vas bo popeljal točno tam, kjer morate biti in vam ponudil vse, kar v tem trenutku resnično potrebujete.