3 znamenja, ki se bodo v tem tednu srečala s posebnimi izzivi

Nov teden prinaša tudi nove izzive. Preverite, katera astroznamenja bodo v tem tednu deležna prav posebnih izzivov.

3 znamenja, ki se bodo v tem tednu srečala s posebnimi izzivi (foto: profimedia) profimedia
7. 11. 2022

V tem tednu se nam obeta kar nekaj zanimivih astroloških dogodkov in povezav. Med drugim nas v torek čaka krvavi lunin mrk v znamenju bika, planet Neptun pa se bo premaknil v znamenje škorpijona. Uran bo v tem tednu deloval povezano tako z Merkurjem kakor tudi s soncem. 

V tem času se lahko zgodi, da boste sprejemali impulzivne odločitve, ki jih boste kasneje obžalovali, se spuščali v prepire, za katere je škoda energije ter zamudili določene priložnosti. Bodite pozorni in zavestni, kaj počnete.

Nekatera astrološka znamenja pa se bodo v tem tednu še posebej intenzivno srečevala z raznimi izzivi.

Bik

Ta teden boste pričeli motivirani in polni zagona. Imeli boste veliko željo po tem, da ste aktivni. Obeta se vam morda obremenjenost v službi, saj vas čaka veliko projektov, ki vam bodo vzeli veliko energije. Ali pa bo kdo bližnjih potreboval veliko pozornosti in podpore iz vaše strani, kar vas bo še dodatno izčrpalo.

Zaradi vsega, kar se bo dogajalo, boste lahko utrujeni, vaša izčrpanost pa se lahko kaže v slabi volji, nepremišljenim dejanjem in stresanjem jeze na ljudi, ki si tega ne zaslužijo. Ostajajte mirni, dihajte in si privoščite tudi sprostitev.

Dvojčka

Težave se bodo za vas pojavile predvsem takrat, ko se bodo v vašo komunikacijo vpletali drugi. Morda boste v tem tednu večkrat opazili, da bodo drugi ljudje želeli "razložiti" kaj ste vi mislili. Njihova razlaga pa bo daleč od resnice. Tako se boste počutili še manj razumljeni in sprejeti, kar se lahko odraža v slabi volji.

Pomembno je, da sami poskrbite za razločno izražanje in jasno komunikacijo, obenem pa se ne pozabite postaviti zase in spregovoriti takrat, ko je to potrebno. Če opazite, da vam nekdo želi pomagati, vi pa tega v resnici ne želite, se zahvalite za pomoč, a jasno pokažite, da je ne potrebujete.

Škorpijon

Morda menite, da vam je obdobje škorpijona zelo naklonjeno, a v tem tednu se vam lahko obeta nekaj izzivov. Občutek boste imeli, da ne morete dokončati ničesar, ne glede na to, kako zelo se trudite. Načini, s katerimi navadno delate, naenkrat ne bodo več delovali, kar vas bo spravljalo v slabo voljo, morda celo obup. Zdelo se vam bo, da gre prav vse narobe in da vas na vsakem koraku čaka nova prepreka.

Čeprav se radi premikate naprej in usmerjate v prihodnost, je zdaj morda čas, da naredite korak nazaj in razmislite, kako lahko k svojim izzivom pristopite drugače. Tako boste uvideli širšo sliko in spoznali, kako lahko uresničite vse, kar ste si zadali.