3 znamenja, pred katerimi je čudovit teden

Ta teden bo za 3 astrološka znamenja še posebej dober. Preverite, za katera.

3 znamenja, pred katerimi je čudovit teden (foto: shutterstock) shutterstock
20. 3. 2023

1. Oven

Pričetek vašega obdobja vam prinaša posebno notranjo moč in mero pozitivne energije. Izkoristite bistre misli in posebno zagnanost tako, da se osredotočite na osebno rast. Spustite tisto, kar vam več ne služi in razmislite, kako si lahko omogočite še boljše življenje. Dokler ostajate zvesti sebi, bodo zvezde na vaši strani!

Kaj bi bilo dobro, da storite na pomladni ekvinokcij? Nasveti za vsako znamenje!

2. Bik

Veliko časa in energije ste v zadnjem času namenili karieri in obveznostim, zdaj pa je čas za zabavo! Razmislite, kako se lahko v tem tednu sprostite, ne pozabite pa nameniti tudi več pozornosti bližnjim, ki ste jih v zadnjem času nekoliko zapostavili. Uživajte v lepih trenutkih in ne pozabite, da si tudi vi zaslužite počitek in sprostitev.

3. Dvojčka

Dosti vam pomeni svoboda, v tem tednu pa boste odkrivali načine, kako lahko zaživite še bolj svobodno. Čas je, da se znebite določenih notranjih ovir in zaživite bolj lahkotno, harmonično življenje, po kakršnem hrepenite. Ostajajte drzni in zaupajte svojim občutkom. V sebi že veste, kaj potrebujete in kaj morate storiti za polno življenje.