4 astroznamenja, ki bodo v tem tednu poglobila svoje razmerje

18. 10. 2022
Deli
4 astroznamenja, ki bodo v tem tednu poglobila svoje razmerje (foto: profimedia)
profimedia

Nekatera znamenja bodo v tem tednu še dodatno okrepila in poglobila svoj romantični odnos.

Kozorog

Zadnji lunin krajec vas poziva, da ne obupate nad nečim, kar vam veliko pomeni. Dvomi so v odnosu povsem običajni in še ne pomenijo, da je čas za razhod. V tem tednu boste čutili potrebo, da vse dvome in težave razrešite skupaj s partnerjem, kar vaju bo še bolj povezalo.

Škorpijon

Ko se sonce in Venera premakneta v vaše znamenje, vas ta posebna energija spodbudi, da delujete iz srca. To je odlična priložnost, da sledite svojim občutkom ter razmislite, kaj je tisto, kar si v razmerju resnično želite. Ko boste odprli svoje srce in bili pristni, se bo tudi vaše razmerje okrepilo in vas še bolj osrečilo.

Ribi

O razmerju imate pogosto nerealna pričakovanja in predstave, zaradi česar ste lahko razočarani. Ko je Juno, asteroid poroke in zaveze, v vašem znamenju, vas to spodbudi, da se zavežete resnici. Čas je, da svoj odnos sprejmete točno takšen, kakršen je in ozavestite, da je nepopolnost v resnici tista, ki dela vašo zvezo tako posebno.

Lev

Saturn je planet meja, lekcij in omejitev. V tem tednu, ko se zaključi njegovo obdobje retrogradnosti, se vam obeta nekaj pomembnih spoznanj in priložnosti, da se premaknete naprej. Tudi v razmerju je čas, da se odprete ljubezni in ne dopustite, da bi vas omejevali strahovi ali lastni dvomi. Zaupajte, da se bo vse izteklo tako, kot se mora in se prepustite občutkom.

Novo na Metroplay: "Slovenski hribi postajajo preobremenjeni" | Matjaž Šerkezi