4 znamenja, ki bodo v tem tednu imela možnost poglobiti svoje razmerje

13. 12. 2022
Deli
4 znamenja, ki bodo v tem tednu imela možnost poglobiti svoje razmerje (foto: Profimedia)
Profimedia

Zvezde nekaterim astrološkim znamenjem v tem tednu prinašajo posebno priložnost, da poglobijo in okrepijo svoje razmerje.

Strelec

Že v prejšnjem tednu vas je polna luna v znamenju dvojčkov spodbudila, da se bolj osredotočite na svoj romantičen odnos. V tem tednu se sonce v vašem znamenju poravna s Saturnom v vodnarju, kar vam prinaša še dodatno moč za pozitivne spremembe v odnosu. 

Boljšo prihodnost pa si včasih omogočite z osredotočanjem na preteklost. To je odličen čas, da s partnerjem zaključita vse stare nesporazume ter se osvobodita preteklih zamer. Morda je čas tudi, da pri sebi razčistite pretekle izkušnje, ki vas ovirajo v trenutnem razmerju. Ključno je, da oba naredita prostor za nov, boljši odnos.

Vodnar

Čutili boste močan vpliv zadnjega luninega krajca v znamenju device. Zadnji krajec lune vas spodbuja, da opustite vse, kar vas ovira na vaši poti, devica pa se dotika intimnosti. V tem času boste morda spoznali, kaj morate narediti, da v razmerju dosežete novo raven intimnosti.

V tem tednu boste predvsem odkrivali številne načine, kako lahko poglobite svoj odnos in zaživite svobodno, polno, ljubeče življenje. Katere ovire morate premagati, da lahko zaživite tako, kot si zaslužite? Osredotočali se boste na vse odnose, ki so vam pomembni, največ časa pa boste posvetili ravno romantičnemu odnosu.

Ribi

Neptun v vašem znamenju vam bo v sodelovanju s soncem v strelcu pomagal, da globlje začutite sebe in odkrijete svoje skrite dele. Zaradi tega bodo lahko na površje priplavali tudi številni občutki, katerih se do sedaj niste zavedali. To vam lahko prinese tudi soočenje z občutki, ki so nekoliko manj prijetni.

Ključno je, da si drznete biti ranljivi v odnosih, predvsem v odnosu s svojim partnerjem. S tem, ko boste iskreno spregovorili o svojih občutkih, boste omogočili, da se še bolj zbližata in poglobita vajino vez.

Bik

Sonce v strelcu se poravna s Saturnom v vodnarju, zaradi česar boste občutili željo po tem, da še bolj poglobite svoj odnos. Po drugi strani vas bo zadnji lunin krajec spodbujal k zabavi in druženjem, ta teden pa vam prinaša tudi nekaj kariernih izzivov.

Pred vami je pester teden, v katerem se boste na trenutke morda počutili preobremenjene, a to je odlična priložnost, da poiščete ravnovesje med svojim ljubezenskim življenjem, družabnim življenjem ter kariero. Čas je, da ozavestite, katerim področjem namenjate preveč energije in spoznate, kaj v življenju je resnično vaša prioriteta. Ob tem se vam morda tudi utrnejo ideje, kako lahko okrepite svoj romantični odnos.

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel