Astrologinja: "Polna luna v raku je močna, čustevna in prečiščevalna"

Tukaj je prva polna luna v tem letu. 

Astrologinja: "Polna luna v raku je močna, čustevna in prečiščevalna" (foto: profimedia) profimedia
17. 1. 2022

Polna luna v raku je močna, čustevna in prečiščevalna.

Sedaj je čas, da prečistimo svoja prepričanja, sproti pa prečistimo še svoje prostore; še posebej jedilnico, spalnico in kopalnico.

Jedilnica je povezana s hrano. Hrana je povezana s čustvi v domu, družini, s čustvi in občutki preko matere in tistega materinskega v sebi. Pa tudi z mislimi, kakšne so in s čim jih "hraniš".

Spalnica je povezana z notranjim mirom, tam si napolnimo baterije. Torej s čustvi in občutki do samega sebe, do svojega počutja.

Kopalnica je povezana s čustvi, ki se nanašajo na občutke in odnos do financ in do partnerskega odnosa.

Rakova luna je povezana s trebušnimi zadevami, z maternico in tudi z dojkami. Vse gre preko "hrane" in to preko dejanske hrane, ki jo vnašamo v telo, pa tudi preko misli, ki jih vnašamo in vrtimo, ter preko občutkov, ki jih doživljamo in "lepimo" na sebe.

Torej, narediti red pri sebi.

Ker je pri tej polni luni dosti povezanega s Plutonom, je to fantastičen čas do konca januarja, da se prečistijo čustva, prepričanja in občutki, ki vas povezujejo na kakršenkoli način z domom, družino, mamo, pa tudi z ženskim principom delovanja znotraj sebe.

A veste tisto, ko slišiš: "Vse sem naredila, pa še vedno nič ni dobro" ali pa "Nihče ne vidi, koliko se trudim." Če deluješ samo zato, da te nekdo opazi, da ti nekdo daje potrditev, potem že imaš težavico s sabo, ki jo je potrebno transformirati. Saj je potrebno sam s sabo biti zadovoljen/na. Tudi "ne" je potrebno kdaj izgovoriti brez občutka moralne dolžnosti in brez občutka krivde.

Polna luna v raku deluje zelo močno na našo pot duše. Prisluhnimo, kaj si naša duša želi oz. kaj potrebuje. Prisluhnimo ji, saj je zelo dober navigator.

Globalno bo sprožala dogodke povezane z vodo in s področji, ki imajo jezera, potoke, slapove, pa tudi deluje na manjše države z morjem. 

Torej, prečistimo misli, nekaj predrugačimo, če želimo harmonijo. 

Sonja Šmit

Preberite si še: