Astrološka znamenja, ki bodo najbolj intenzivno občutila POLNO LUNO

Katera astrološka znamenja bodo tokratno polno luno čutila najbolj intenzivno?

Astrološka znamenja, ki bodo najbolj intenzivno občutila POLNO LUNO (foto: profimedia) profimedia
6. 12. 2022

V četrtek, 8. decembra ob 5:08 nastopi še zadnja polna luna v tem letu. Tokrat bo v znamenju komunikativnih in radovednih dvojčkov, zaradi česar boste lahko v tem času bili nekoliko bolj radovedni, družabni, odprti in zgovorni. Ne pozabite izkoristiti tudi svoje kreativnosti in sposobnost razmišljanja izven okvirjev, ki bosta ob polni luni še posebej izrazita.

V času polne lune bo močno aktiven tudi retrogradni Mars, planet akcije. Spodbujal vas bo, da iz teorije stopite v prakso in vse svoje misli udejanite. Obenem pa ta planet lahko prinaša tudi nekaj dodatne strasti, pa tudi jeze ali besa in konfliktov.

Oglašajo se lahko težave, s katerimi se je treba soočiti in zamere, katerih se morate osvoboditi. Morda boste čutili potrebo po tem, da razrešite vse težave naenkrat, a je ključno, da ostajate potrpežljivi in nežni do sebe. Ne pričakujte prehitrih rezultatov in ozavestite, da je pot k srečnemu in svobodnemu življenju tek na dolge proge.

Preberite več o tokratni polni luni >

4 astrološka znamenja pa bodo energijo tokratne polne lune čutila še posebej intenzivno:

Dvojčka

Ker je polna luna tokrat v vašem znamenju, ni nobeno presenečenje, da boste njeno energijo čutili še posebej intenzivno. Ta čas vas spodbuja, da se zazrete vase in dobro pogledate, kakšna oseba postajate.

Včasih ste prestrogi do sebe in pogosto si očitate zaradi preteklih napak. Čas je, da ozavestite, kako zelo ste v resnici zrastli in da opustite predvsem zamere, ki jih imate do sebe. Obenem pa je to odlična priložnost, da se sprejmete v celoti, skupaj s svojimi napakami in vsemi neprijetnimi čustvi.

Devica

Tokratna polna luna bo osvetlila vaše področje kariere in družbenega položaja. Morda razmišljate o svojih kariernih ciljih in ugotavljate, da nekaj ne deluje. Obrniti ladjo, ko je skrenila s poti, ni nikoli enostavno, vendar je vseeno bolje narediti to, kot pa nadaljevati v enako smer.

Imate priložnost, da iz svoje kariere ustvarite nekaj neverjetnega, še posebej, če z grajenjem pričnete zdaj. Prisluhnite sebi, bodite neustrašni in vztrajajte pri uresničevanju svojih ciljev tudi takrat, ko naletite na ovire.

Strelec

Trenutno smo v obdobju strelca, zaradi česar lahko občutite še posebej veliko samozavesti. Polna luna pa vašo pozornost usmerja v odnose, ki jih imate z drugimi. Spodbuja vas, da prepoznate, kaj deluje in kaj ne. Če imate v določenih odnosih šibke temelje, je lahko ta polna luna kaplja, ki te odnose zlomi.

V kolikor ste pripravljeni prevzeti odgovornost in graditi na svojih odnosih, vam bo ta polna luna pomagala, da jih še dodatno okrepite. A ključno je, da ostajate spoštljivi do drugih ter da ste pripravljeni prisluhniti in sprejeti tudi njihove občutke.

Ribi

Energijo polne lune boste občutili predvsem na področju družine. Morda boste opazili, da ste v zadnjem času veliko pozornosti posvečali svoji karieri, ob tem pa ste nekoliko zanemarili vezi s svojimi domačimi.

To je za vas odličen čas, da se bolj posvetite družinskemu življenju. Ob tem boste opazili tudi, kaj vse vam v odnosu z domačimi ne ustreza in kaj bi si želeli, da bi bilo drugače. Če niste zadovoljni s svojo družinsko dinamiko, je čas, da stopite v akcijo in nekaj tudi ukrenete.

Prirejeno po: stylecaster.com