Astroznamenja, ki se jim obetajo spremembe v odnosih

Ta teden nekaterim znamenjem prinaša spremembe v odnosih.

Astroznamenja, ki se jim obetajo spremembe v odnosih (foto: profimedia) profimedia
10. 1. 2023

Dvojčka

Že od oktobra je retrogradni Mars v vašem znamenju, zato morda v tem obdobju veliko razmišljate o svojih odnosih in o tem, kateri ljudje vas resnično podpirajo na vaši poti. Ko se Mars obrne direktno, je čas, da končno začnete tem svojim občutkom zaupati, da stopite v akcijo in v odnosih odprete novo poglavje.

Devica

Tudi vi boste močno občutili vplive Marsa, ki se obrne direktno, na vas pa bo še vedno vplivala tudi energija retrogradnega Merkurja. Veliko pozornosti boste namenili službi, vaši odnosi pa lahko zaradi tega trpijo. To lahko privede do nekaj prepirov in slabe volje, vendar boste ravno zaradi tega ugotovili, kaj vam je v življenju najpomembneje in katere odnose najbolj cenite.

Oven

Pred nekaj tedni se je Jupiter, planet sreče, rasti in obilja, premaknil v vaše znamenje, kar vas spodbuja, da globlje spoštujete svoje potrebe in občutke ter se postavite na prvo mesto. V vsakem odnosu se srečujemo z izzivi, a v tem času boste ugotovili, kateri odnosi so tisti, ki vas resnično polnijo in za katere je morda čas, da jih pustite za seboj ali pa korenito spremenite.

Lev

Venera je trenutno v vodnarju, vašem nasprotnem znamenju, ki močno vpliva tudi na vaše odnose. Ta energija lahko prinese pozitivne spremembe v vaših odnosih, obenem pa predstavlja tudi izziv. To je čas, ko se morate naučiti, kako ostajati zvesti sebi v odnosih; vendar ne bodite sebični, naučite se prisluhniti drugi strani, če želite, da boste slišani tudi sami.