Elementi in počutje 10. 5.– 23. 5.

Preverite, kako se boste počutili v svojem elementu v naslednjih dneh (od 10. do 23. maja 2017).

Elementi in počutje 10. 5.– 23. 5. (foto: profimedia) profimedia
10. 5. 2017

OGNJENA ZNAMENJA:

oven, lev, strelec

Uresničevali boste načrte, in to vam bo izziv, saj slutite, da boste ob spremembi okoliščin lahko počasi celo napredovali. Druženje z dobrimi prijatelji bo vaša najljubša sprostitev. Potrebovali boste več potrpljenja, saj se boste v sredo znašli v kočljivih okoliščinah, ki bo od vas zahtevale tudi prilagajanje. Obremenjenost, ki jo čutite, vas bo zapustila v nedeljo. Prijatelji bodo prav presenečeni, ker boste do njih še posebno prijazni in ustrežljivi. V nedeljo boste romantično razpoloženi in čudovita družba za osamljene. Ponovili boste nekaj zanimivih podvigov, obenem pa se vam bodo reševale vaše težave, kar vas bo razveselilo, saj ste v zadnjem času nad njimi že skoraj obupali. V ponedeljek boste na poslovnem področju precej slabe volje, saj bo nekdo po vsej sili hotel pokazati svojo avtoriteto, kar vas bo močno zmotilo. Poskusite se zanesti le nase, saj boste tako dosegli cilj, ki ste si ga zastavili že pred nekaj časa. Strahovi se po 20. maju umikajo, tudi dvomili več ne boste, zato vam bo tokrat veliko lažje, tudi v komunikaciji. Prijateljsko področje bo najbolj zacvetelo 22. maja, ko boste začutili močno željo po druženju in spoznavanju novih ljudi. Odprti boste tudi za drugačnost in z lahkoto vas bodo prepričali za kakšno novost ali podvig, o katerem ste v preteklosti samo sanjarili. Denarne zadeve bodo potekale najbolj gladko, ko boste polni optimizma in prepričani o svojem prav. Znali boste tudi kaj prihraniti in se nadzorovati pri zapravljanju.

ZRAČNA ZNAMENJA:

dvojčka, tehtnica, vodnar

Vse se spreminja in ugotovili boste, da nekaj prihaja v vaše življenje skoraj naključno. Ne stojte več križemrok, temveč si prizadevajte, da se zadeve čim prej rešijo. Doživljate zelo naporne trenutke, ko se od vas pričakuje le najboljše, a v sredo se boste odzvali popolnoma drugače. Izrazite se s povečano kreativnostjo. S financami boste imeli v četrtek srečno roko, posebno če ste usmerjeni v večje nakupe. Na čustvenem področju vam bo šlo presenetljivo dobro, saj boste pripravljeni na kompromise. Razmišljali boste o napovedanem srečanju, ki vam povzroča metuljčke v želodcu. Tokrat se ne boste obremenjevali s svojimi zahtevami, ampak se boste prepustili. V petek boste nemirni, ker nečesa ne morete opraviti tako hitro, kot ste si zamislili. Pazite na zdravje, saj boste nekoliko bolj občutljivi in dovzetni za lažje oblike bolezni. Vsak začetek je težak, to boste okusili po 20. maju, ko se boste samozavestno podali v nekaj, česar žal ne boste znali zaključiti na pravi način, čeprav vas bodo spodbujali. S prijatelji ne boste našli skupnega jezika. Vse vas bo motilo in ves čas boste iskali dlako v jajcu. Najbolj vas bodo razjezili nesporazumi ter čakanje. Odločili se boste nekaj pomembnega, kar vas bo navdihnilo z optimizmom. Zvezde vam svetujejo, da se začnete bolj intenzivno postavljati zase. Na čustvenem področju ste trenutno preveč zadržani in ležerni. S takšnim odnosom boste težje napredovali.

ZEMELJSKA ZNAMENJA:

bik, devica, kozorog

S prijateljem, ki je popolnoma drugačen od vas, bosta našla stične točke, čeprav je vajin pogled na svet tako različen. Vsekakor ostanite pozorni tudi na malenkosti. Zvezde vam bodo tokrat naklonjene. Odprle se vam bodo nove poti in čudovite priložnosti, ki vas bodo razvedrile. Prisluhniti morate notranjemu glasu. V sredo in četrtek se boste ukvarjali sami s seboj in svojo notranjostjo, kar vas bo nekoliko utrudilo. Ničesar ne poskušajte narediti z levo roko, saj bi vam zagotovo spodletelo. Preveč ste obremenjeni s stvarmi, ki se rešujejo izredno počasi in vas poleg vsega še vznemirjajo. Prisluhnite prijatelju, ki ima za vas pripravljene veliko boljše rešitve. Obdobje, ki je pred vami, je za vas spodbuda, da delujete skozi svoje občutke. Močnejši ste, kot se zavedate, vaša moč prihaja iz vaše iskrenosti, ki vam jo marsikdo zavida. Konec tedna se boste morali spoprijeti z nečim, s čimer ste odlašali v upanju, da vas ne bo doletelo. Bodite pogumnejši, saj se bodo s tem tudi vaši cilji rešili veliko hitreje. Obdobje po 19. maju vam prinaša preobrazbo in odkrivanje notranjih moči. Na poseben način boste rušili meje in pravila igre, ki vam jih bodo postavljali. Izziv vam bodo spremembe in novosti, ki se bodo pojavljale. Pričakujte nekaj ljubezenskih težav, ki vas bodo le vznemirile, če jih ne boste ignorirali. Počasi se boste zbrali in sestavili, morda celo pravi čas. Nekoliko utrujeni boste, ker se vam bo vse skupaj, kar se bo dogajalo, zdelo prenaporno. Naj vas ne moti mnenje nekoga, ki ima vedno občutek, da ve več od vas ter da je nekako nad vami.

VODNA ZNAMENJA:

rak, škorpijon, ribi

Veliko malenkosti vas muči, saj ste utrujeni in negotovi, sploh na področju dela in financ. V sredo se izogibajte konfliktom in prerekanju, ki ne bo obrodilo nobenih sadov. V tem obdobju ne morete posebno izrazito napredovati, saj vas čaka še nekaj situacij, povezanih s preteklostjo. Za vse skupaj potrebujete več časa in prave motivacije, ki vam je primanjkuje. Na čustvenem področju bo veliko strasti, ki vas bo vsekakor razvedrila. Poleg tega je na obzorju tudi nekaj novega, zato se začnite pravočasno pripravljati. Konec tedna boste imeli srečo, zato jo izkoristite na najboljši možen način in si izborite svoj prav, tudi pri družinskem članu, ki je zelo hladen in nekoliko nedostopen. Pričakovano srečanje bo potekalo v neobičajnih pogojih in okoliščinah, ki vam ne bodo najbolj pisane na kožo. Ni razlogov za skrivanje čustev, zato se soočite z osebo, ki vas privlači. Zaposlili se boste z razmišljanjem, kako bi se iz danega položaja čim lažje rešili. Soočiti se bo treba z okoliščinami, ki ne bodo najbolj spodbudne. Kljub negativnim energijam, ki bodo po 18. maju želele prodreti v vašo bližino, se boste sposobni soočiti s prijateljem. Saj veste, da se ob kavi lahko vedno sprostite. Imate veliko volje, zato glavo pokonci, ko se bo treba dogovarjati o pomembni organizaciji. Nikar se ne ustavite tik pred ciljem, saj ste odlično pripravljeni. Tokrat se bo vse vrtelo okrog finančnih težav, za katere ste odgovorni predvsem sami. Okolica je že naveličana tega, da obljubljate spremembe, nato pa nadaljujete po isti poti. Končno se boste odločili pustiti za seboj vse tisto, kar vas je dolgo obremenjevalo in utesnjevalo. Sprememba vam bo dobro dela, saj vam prinaša tudi nova poznanstva.

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri