Elementi in počutje od 24. 5. do 6. 6. 17

Preverite, kako se boste počutili v svojem elementu v naslednjih dneh (od 24. maja do 6. junija 2017).

Elementi in počutje od 24. 5. do 6. 6. 17 (foto: profimedia) profimedia
25. 5. 2016

OGNJENA ZNAMENJA:
oven, lev, strelec
Tokrat boste lahko začeli uresničevati vse, za kar prej niste imeli možnosti. Načrti in poslovanje s tujino bodo prava izbira za vas. Prihaja trenutek, ki ste ga dolgo čakali. Opravili boste veliko dela, a vseeno imate občutek, da vam je ostalo še nekaj, na kar ste pozabili. Nikar se ne obremenjujete več z nepomembnimi podrobnostmi. Odmislili boste strah ali zaskrbljenost in se samozavestno podali novim dogodkom naproti. Marsikaj je končno na vaši strani, zato se podajte v konkretno akcijo. Poslovno boste delovali konstruktivno. Zasebno pa bo treba pokazati zanimanje in ponovno osvojiti srce ljubljenje osebe, ki je v zadnjem času z vami malce nezadovoljna. Pustite ljudem, da ohranijo svoja stališča. Vzemite si čas zase, naredite raje nekaj, kar vas bo razvedrilo in vam povrnilo izgubljeno motivacijo in voljo. V službi ali šoli se bodo pojavile nepričakovane težave, ki jih boste poskušali rešiti na najboljši mogoči način. Zelo boste trmasti, kar nekomu ne bo najbolj všeč. Zvezde bodo v prvih dneh junija v službi na vaši strani in v veliko zadovoljstvo vam bo tudi  vaše denarno stanje, ki bo tokrat bolj pozitivno. Pri delu ostajate zvesti sebi, kar dobro dokazujete tako z besedami kot dejanji. Na vsako vprašanje znate ustrezno dogovoriti, ne da bi slepomišili, ste kratki in jedrnati. Do nekoga boste vedno bolj nezaupljivi, morda vas je ta oseba pred kratkim izdala. V vsakem primeru odpustite in pojdite dalje, saj vas čaka veliko lepega.

ZRAČNA ZNAMENJA:
dvojčka, tehtnica, vodnar
V zadnjih dneh maja se boste posvečali ljubezenskim težavam, ki so še vedno močno zakoreninjene v vašem srcu. Analiza vsega skupaj je skoraj nujno potrebna. Le glejte, da ne boste šli pri vsem tem predaleč. Partner ali oseba, s katero se dogovarjate, potrebuje nekaj več časa za razmislek. Bodite, kar ste, in uživajte v življenju. Pripravljeni boste na nove začetke. Primanjkovalo vam bo le neposrednosti pri sporazumevanju, drugače pa boste optimistični in pripravljeni pokazati svoje sposobnosti. Izkoristite ustvarjalnost in domišljijo ter svoje delo predstavite na zanimiv, drugačen način. Tako boste pritegnili veliko pozornosti in si odprli vrata k novim začetkom. V službi vam bodo nadrejeni dodelili nehvaležno nalogo, ki jo boste opravili z občutkom in natančnostjo. Poželi boste pohvalo in občudovanje, vendar si ne obetajte dodatnega plačila. Ta izkušnja vas lahko zavihti na vrh, kar pa bo imelo le kratkoročen učinek. Posvetite se dolgoročnim ciljem in uspehom, ki prihajajo. V prvih dneh junija se boste veliko poglabljali vase in analizirali. Korak za korakom pridobivajte samozavest in se trudite dobro komunicirati. V vaše življenje bodo prišli ljudje, ki vas bodo tako ali drugače razvedrili. Pozorni bodite, berite med vrsticami, po drugi strani pa se prepustite in uživajte v drobnih malenkostih. Odpravite se lahko tudi na sprehod po gozdu ali travniku, da si ponovno povrnete energijo.

ZEMELJSKA ZNAMENJA:
bik, devica, kozorog
Pred vami je čas, poln komunikacije, urejanja papirjev in kompromisov. Nekaj več nervoze pričakujte v zadnjih majskih dneh, ko ne boste vedeli, kaj vas dela tako napete. Občutek nelagodja se bo pojavljal ves čas, kar vam ne bo najbolj všeč. Ko boste naredili ključne poteze, se boste umirili in opazili, da o nervozi ni ne duha ne sluha. Intenzivnost energije, ki jo boste vložili v delo, bo omogočila, da boste začutili zadovoljstvo. Nikar ne bodite nepotrpežljivi in kritični do ljudi, ki bodo doživljali vse skupaj kot breme. Medosebni odnosi bodo neusklajeni, kar vas bo vznemirjalo. Ne boste se želeli prilagajati drugim in ne boste motivirani za napredek. Svoje obveznosti boste v prvih dneh junija težko opravljali. Vse se lahko reši, pomembno je, da se ponovno zbudite in storite kaj več za lastno afirmacijo. Ljubezen bo prijetna in umirjena. Pred vami je v junijskih dneh prijeten in dinamičen čas, ki vam prinaša nekaj priložnosti. Videti je, da tudi sami prepoznate ugodnosti prave poti. Še največ dela boste imeli s tem, da poskrbite zase in za svoje prijatelje. Zavedate se, da lahko z majhnimi koraki doživite velike uspehe. Vezanim bo primanjkovalo časa za romantiko. Finančni tokovi bodo ugodni. Naložba izpred nekaj časa se vam bo obrestovala. Na nove nakupe in investicije pa še nekaj časa počakajte. Nepričakovano se boste morali odločati med potjo in manjšim nakupom.

VODNA ZNAMENJA:
rak, škorpijon, ribi
Umirili se boste, ko boste končali pomembno delovno ali študijsko nalogo. V ljubezni vam lahko tokrat pomagajo srečne okoliščine, lahko pa ste tudi bolj prilagodljivi. Nekaj vas bo zelo skrbelo in vam hodilo po mislih. S pomočjo bližnjega se boste v zadnjih majskih dneh lahko dokopali do pametnih rešitev, ki vam prinašajo veliko boljše in bolj realne priložnosti. Dela bo več kot dovolj, vi pa boste pripravljeni tudi na kaj več, če bo nagrada takšna, da vam bo všeč. Ostane pa še dilema glede ljubljene osebe, ki vam ne sledi. Izredno utrujeni in konfliktni boste, zato se izogibajte ljudem, ki vam niso všeč. Sledijo lahko napetosti in številni prepiri, ki bi se jim v drugačnih okoliščinah lažje izognili. Sledili boste zastavljenemu cilju, ki vas bo motiviral k napredku. Ne bodite neodločni, če slutite težave v določeni skupini, zadovoljni bodite z razpletom, saj bi se vse skupaj lahko slabše končalo. V obdobju, ki je pred vami, vam marsikaj ne bo jasno, saj se ne znajdete v okolici, ki vztrajno pritiska na vas. Niste še pripravljeni na odločitev in nujno potrebujete še nekaj časa. Vaše ideje bodo več kot drzne, dejanja pa igriva. Počutili se boste polni zagona. Na čustvenem področju vas v junijskih dneh čakata užitek in veselje, ki ju boste z veseljem delili. Redko ste imeli priložnost voditi vse po svojih zamislih, tokrat pa se boste morali dokazovati na več področjih hkrati.

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri