Elementi in počutje za obdobje od 3. do 9. 2. 2016

Preverite, kako se boste počutili v svojem elementu v predpustnem tedenu.

3. 2. 2016

OGNJENA ZNAMENJA: oven, lev, strelec

Zdaj ste pripravljeni nadaljevati svojo zgodbo v visoki prestavi in zlahka boste preskočili kar nekaj stopničk hkrati, kar vas bo razveselilo in močno opogumilo. Nekdo v vaši bližini nekaj zapleta in zdi se vam, da morate spraševati vedno iste stvari, kar vas vznemirja. Raje se posvetite prijetnejšim rečem in ljubezni.

Velikopotezni načrti bodo morda preveč optimistični. Nekaterih stvari ne boste videli v pravi luči. Z naivnimi mislimi ne boste prišli nikamor. V petek boste nekomu priskočili na pomoč zaradi svoje dobre volje in nikakor ne iz koristoljubja. Vse skupaj se vam bo kmalu obrestovalo v pozitivni smeri. Ne marate priganjanja, saj vas le vznemirja, želeli bi vse opraviti v miru. Kljub temu bo treba zavihati rokave, posebno za nekaj, kar zahteva popolno zbranost in natančnost.

Preseneča vas novica, zlasti če je povezana z reševanjem domačih zadev. Bolj kot ljubezen vam diši spogledovanje ali poznanstvo, kjer ni obveznosti ali obljub. Vesel in prijeten čas v soboto in nedeljo izkoristite tudi za gibanje na prostem. Večja bo verjetnost intelektualnih uspehov, kar vas bo navdušilo in okrepilo. Ob delovnih nalogah boste pravilno zaslutili, kaj bi morali storiti, zato nikar ne razmišljajte preveč. Naložba se vam lahko obrestuje, zato naj vas ne skrbi preveč, kako se bo vse skupaj končalo. Čeprav se boste želeli po pomembnem sestanku ali srečanju nekoliko sprostiti, to žal ne bo šlo.

Počutje: 4/5

Zdravje: 2/5

Posel: 2/5

Finance: 4/5

Strast: 4/5

Intuitivno: 3/5

ZRAČNA ZNAMENJA: dvojčka, tehtnica, vodnar

Veliko boste razmišljali o svoji finančni situaciji, ki trenutno ni ravno najboljša. Poskusite najti kakšno boljšo rešitev. Pri tem vam lahko precej pomagajo tudi dobri prijatelji. V ospredju bodo čustva, zlasti če neke zgodbe še niste do konca preboleli. To, česar trenutno ne morete obrniti drugače, pustite pri miru in se ne obremenjujte. Novosti vas ne navdušujejo, zato boste skrbno razmišljali o tem, kako bi se jim lahko izognili in nadaljevali nekoliko pozneje, ko boste bolje pripravljeni in motivirani.

Konec tedna bo na sporedu več novosti glede potovanja ali prijateljev in sorodnikov iz tujine. Izvedeli boste marsikaj zanimivega, vsekakor pa bodite pazljivi, da ne zanetite konflikta. V ponedeljek in torek boste precej pod vplivom okolice, kar vam ne bo najbolj všeč. Vaše delovne obremenitve bodo zelo hude in se bodo vlekle v nedogled, vendar se ne obremenjujte preveč. Ponavljajo se iste težave, ne glede na to, kako se motivirate. Lahko le nekako spremenite nekatere svoje lastnosti in se začnete prilagajati.

Pestro dogajanje, ki vas čaka, vas bo malce zmedlo. Zdaj boste prav vi tisti, ki se boste odločali in pomagali drugim pri njihovih pomembnih odločitvah. Bolj dovzetni boste za sprejemanje napačnih odločitev, zato bi bilo najbolje, da se jim izognete in da na pravo odločitev še počakate.

Počutje: 2/5

Zdravje: 4/5

Posel: 3/5

Finance: 3/5

Strast: 4/5

Intuitivno: 3/5

ZEMELJSKA ZNAMENJA: bik, devica, kozorog

V prvih dneh tedna boste polni energije in ustvarjalnih idej. Le pogumno se lotite dela, saj se vam v povezavi s tem kmalu obeta tudi boljši finančni položaj. Imeli boste kopico dobrih idej, ki jih je pametno izkoristiti za nakupe in širjenje obzorij. Polepšajte svoj dom, pojdite s prijatelji na kavo in se nahranite z energijo.

Zdelo se vam bo škoda, da bi predolgo čakali na neko zadevo, čeprav je bolje tako, kot da bi spet storili nekaj nepremišljenega. Nečesa ne poznate dovolj dobro, zato zberite še nekaj informacij. Po eni strani veste, kaj bi morali storiti, da nekaj končno uredite, po drugi pa nimate energije, da bi se ukvarjali z rutinskimi zadevami. Nekdo vas bo navdušil in počasi osvojil vaše srce. Življenje bo v nedeljo prineslo več miru. Odnosi bodo manj stresni, bolj topli in prijetni, kar vas bo razveselilo.

Delovali boste počasi, a učinkovito, zato se ne bojte za napredek. V ponedeljek ali torek se nikar ne spuščajte v podpise kakršnihkoli pogodb ali partnerstev. Zadeve raje prestavite na prihodnje dni, ko bo bolj ugoden čas, in o njih še malo razmislite. Čutite posledice stresa in utrujenosti, vendar se ne predajte negativnim energijam. Občutek, ki ga imate, vas vodi v pravo smer. Nekaj se bo zvrtelo in rešilo izredno hitro in brez posebnih zapletov. Pri delu ne potrebujete premora, morda le nekaj novih idej.

Počutje: 3/5

Zdravje: 5/5

Posel: 4/5

Finance: 3/5

Strast: 4/5

Intuitivno: 3/5

VODNA ZNAMENJA: rak, škorpijon, ribi

Prihajajoče obdobje začenjate previdni, čeprav je v zadnjih dneh vse nekako ustaljeno, brez novosti. Novosti vas lahko prebudijo in tudi prijetno presenetijo. Pred vami je precej stresen čas. Morali boste urediti kar nekaj zadev, ki vas bodo vznemirile. Pazite, da ne boste v vsej tej naglici pozabili nečesa, kar je za vas zelo pomembno. V sredo in četrtek boste zagnani, posebno v odnosih s tistimi, ki vas usmerjajo naprej in vam ne pustijo lenariti. Vse se dogaja v krogih, ki vam niso najbolj poznani.

Ne potrebujete velike družbe, le nekaj izbranih obrazov, ki vas lahko razvedrijo in spravijo v smeh. V ljubezni je vse nenadoma izredno mirno, kar vam bo ustrezalo. Razmišljali boste o tem, kaj bi lahko v nekem odnosu izboljšali ali spremenili. Čustveno ste bolj vpleteni, kot si želite priznati, zato s konkretnimi rešitvami še počakajte.

Poslovno področje bo zahtevalo veliko vašega truda in energije, kar vas bo jezilo. Seveda bodo posledice lahko dolgoročno spodbudne, zato je najbolje, da malce potrpite. Občutek imate, da se lahko odločate sami, a izkazalo se bo malce drugače. Nekdo vas izziva in opazuje, vi pa se boste morda celo predolgo spraševali, čemu. Spočijte se, saj nimate dovolj energije, da bi nadaljevali s tempom, ki vas lahko posrka vase. Bolj ustvarjalni boste v teh dneh črpali navdih za ustvarjanja in mu sledili.

Počutje: 1/5

Zdravje: 3/5

Posel: 3/5

Finance: 4/5

Strast: 4/5

Intuitivno: 4/5

horoskop.si