Elementi in počutje od 14. do 20. 6. 2016

Preverite, kako se boste počutili v svojem elementu v obdobju od 14. do 20. 6. 2016.

15. 6. 2016

OGNJENA ZNAMENJA: oven, lev, strelec

Ustavili se boste le na trenutke, da bi zajeli sapo. Izzivov v sredo ne bo primanjkovalo. Če boste imeli prost dan, si ga privoščite z vsem užitkom. Razvrščali boste odvečne stvari, jih pospravili ter se držali pravila, da je dobro le tisto, kar preživi v vsakršnih okoliščinah. Z neverjetnim občutkom za bistveno vam bo uspelo biti vedno ob pravem trenutku na pravem mestu. V tem boste našli posebno zadovoljstvo. Ritem bo v petek podrejen motiviranosti in izzivom. Sprejemali ne boste ničesar, kar ne bi bilo povsem v skladu z vami. Čustva boste odprli neznanemu, naj preseneti s svojo nepredvidljivostjo, širino in čarobnostjo. Občutki bodo vodili k pravemu cilju. Na preizkušnji bo čut za sodelovanje, ki bo po vašem mnenju daleč pod povprečjem. Treba se bo polno zavzeti, delovati na več ravneh hkrati. Skrbi se bodo v soboto pozitivno razpletle, kar vas bo takoj spravilo v boljšo voljo.

Počutje: 4/5

Zdravje: 3/5

Posel: 5/5

Finance: 4/5

Strast: 2/5

Intuitivno: 3/5

ZRAČNA ZNAMENJA: dvojčka, tehtnica, vodnar

Ne odnehajte prehitro, saj ste šele začeli. Kmalu bo prišel trenutek, ko boste zmogli čisto vse. Tudi tisto, za kar do zdaj niste imeli dovolj poguma. Vaši apetiti bodo naraščali skupaj z vašimi ambicijami. Pazite, da se ne boste v iskanju pomoči zapletli v nejasne in nepoštene odnose. Nagnjeni boste k pretiravanju. Naložili si boste veliko več dela, kot si ga želite. Čeprav bo odločitev dobra, je lahko preveč stresna. Če se boste v četrtek poskušali pogovoriti o pomembnih zadevah, bodite potrpežljivi. Prevelika pričakovanja vas bodo pripeljala do razočaranj. Vaša romantičnost bo v petek v odnos vnesla veliko svežine, ki ste jo pogrešali. Spomnili se boste, kako zelo lepo je biti pozoren do nekoga, ki ga imate radi. Poskusite si pomagati s pogovorom in ne zatirajte čustev. Vaše ideje bo podpirala ogromna količina energije, ki jo boste znali pravilno usmeriti. Čas je za nove začetke in podvige, morda celo sveža čustva. Dogodki se bodo vrstili posebno intenzivno in spodbujali težnjo po večji kakovosti bivanja.

Počutje: 2/5

Zdravje: 3/5

Posel: 3/5

Finance: 2/5

Strast: 3/5

Intuitivno: 3/5

ZEMELJSKA ZNAMENJA: bik, devica, kozorog

Izredno dobro se boste ujeli z nadrejenimi, ki vam bodo tokrat pripravljeni prisluhniti. Kar se tiče čustev, je pred vrati zmeda, ki vas bo pripeljala do spoznanja, da je najboljše, če se zaneseš le nase. V četrtek boste nasmejani in zelo zadovoljni s spletom okoliščin, pozorni pa bodite na izdatke, saj se vas bo lotila pretirana zapravljivost. Na življenje boste počasi pogledali z bolj zabavne plati. Nič se vam ne bo zdelo tako resno in usodno, da tega ne bi mogli sami rešiti. Preveval vas bo optimizem. Nekaj težkih trenutkov vas čaka v soboto, malce nesamozavestni boste in polni nezaupanja vase, zato več počivajte in se manj obremenjujte. V partnerstvu boste potrebovali predvsem strast, ki vas bo presenetila. Vse se bo dogajalo s pospešeno hitrostjo in zgodilo se vam bo veliko lepega. Napetost bo čez vikend popustila, veliko spodbude in veselja lahko najdete v družbi prijateljev, naj vas pocrkljajo, kot znajo le oni. Odnosi s sodelavci bodo v ponedeljek dobri in v delovnem smislu zelo učinkoviti. Partner bo vneto preizkušal vaš prag tolerance in vam želel dokazati, da ima prav. Vztrajajte pri svojem.

Počutje: 3/5

Zdravje: 3/5

Posel: 4/5

Finance: 3/5

Strast: 4/5

Intuitivno: 4/5

VODNA ZNAMENJA: rak, škorpijon, ribi

Želeli si boste bližine partnerja, saj vas bo s svojimi besedami in dejanji sproščal in razvajal. Sreda bo od vas zahtevala veliko prilagajanja drugim, predvsem sodelavcem in prijateljem. Vse bo povezano z vašim finančnim stanjem. Delo vas povsem prevzema. Nimate časa niti za dihanje, kaj šele za nadaljevanje srčnih načrtov. Nekdo računa na vašo pomoč. Videli boste globlje od drugih in zato tudi prej začutili, kam stvari peljejo, a vseeno se ne prenaglite s hitro potezo, saj bi lahko obžalovali. V petek lahko pričakujete veliko dogajanja na ljubezenskem področju. Celo nekdo, ki je bil zelo hladen, bi se znal omehčati. Pričakujete lahko tudi veliko prijetnih vabil. Čas bo izjemno dinamičen, stvari okoli vas bodo pospešile svoj tempo, zato pazite, da se ne boste prenaglili. Priložnosti za počitek bo malo. Čez vikend pričakujte večje spremembe. Tudi doma in v družini se lahko marsikaj začne vrteti v drugo smer.

Počutje: 4/5

Zdravje: 4/5

Posel: 3/5

Finance: 3/5

Strast: 4/5

Intuitivno: 3/5

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri