Elementi in počutje od 16. do 23. septembra 2015

Ognjena znamenja - umirite se in naredite nekaj za svojo dušo, zračna znamenja - pozorni bodite na svoje zdravje, zemeljska znamenja - vzamite si dovolj časa zase, vodna znamenja - pokažite moč in se spopadite z nastalimi okoliščinami.

17. 9. 2015

OGNJENA ZNAMENJA: oven, lev, strelec

V prvi polovici tedna boste veliko boljše volje, kot ste sicer. Čutili boste, da vam družba prijateljev zelo ustreza, saj lahko tako pozabite na svoje težave in predsodke. Čeprav bi se lahko spočili, boste nagnjeni k pospravljanju in urejanju stvari. Umirite se tudi tokrat in naredite nekaj za svojo dušo. V drugi polovici tedna boste spoznali, da vas že majhne stvari osrečijo in vam vlijejo dobro energijo. Pričarajte si več dogajanj. Nič vam ne bo pretežko, saj ste na dobri poti, da čim prej dosežete zastavljene cilje. Pomembno je, da ostanete kreativni in osredotočeni na tisto, kar vas v resnici veseli.

Na področju dela potrebujete več dokazov, in ne le praznih besed, s katerimi vas hranijo sogovorniki. Priložnost za boljši zaslužek bo prišla kot naročena, kar vas bo presenetilo. Nekoliko boste negotovi, kar vam nikakor ne bo všeč. Ukvarjajte se le z lažjimi nalogami, preložite obiske, kjer bi bilo preveč govora o nečem, kar vas še vedno jezi in vznemirja. Pritoževali se boste nad nepraktičnostjo in neučinkovitostjo drugih, vendar nanje ne boste mogli vplivati. Če se potrudite in daste prednost drugim, si lahko vzamete čas za iskrene pogovore in prijetno druženje.

POČUTJE: 4/5

ZDRAVJE: 2/5

POSEL: 4/5

FINANCE: 4/5

STRAST:4/5

INTIUTIVNO: 3/5

ZRAČNA ZNAMENJA: dvojčka, tehtnica, vodnar

V teden vstopate zadovoljni. Imate občutek, da ste nepremagljivi. Svojo energijo vsekakor izkoristite tudi tako, da si omislite nekaj rekreacije. Nikakor pa ne zapravljajte preveč denarja. Še vedno boste pod vplivom preteklih dogodkov. Novica, ki jo boste prejeli, vas bo presenetila, toda v pozitivnem smislu. Bodite nekoliko bolj pozorni tudi na svoje zdravje, saj se vam nakazujejo manjša nihanja. Nečesa ne razumete, vendar to ne pomeni, da bi se morali takoj upreti in se oklepati starih težav. Doma nekdo še ne bo preveč razpoložen, da bi vam prisluhnil, zato bodite nevsiljivi in se poskusite s težavo soočiti sami.

Nekdo bo konec tedna na vaši strani, kar vas bo presenetilo in hkrati razveselilo. Ostanite nepristranski, le ne dovolite, da bi kdo manipuliral z vami in vam narekoval, kaj je bolje za vas. Alternativna oblika sprostitve bo tista, ki bo v vas prebudila nove občutke. Planeti, ki vam bodo naklonjeni, vam bodo podarili večjo potrebo po komunikaciji in druženju, še zlasti na različnih zabavah. Spustili se boste v nekaj, kar je posebno zanimivo in morda celo nekoliko tvegano, vendar kljub temu privlačno. Vsekakor je zunaj običajnega in pripravljeni boste na vse, kljub temu pa bodite previdni.

POČUTJE: 3/5

ZDRAVJE: 4/5

POSEL: 4/5

FINANCE: 4/5

STRAST:3/5

INTIUTIVNO: 3/5

ZEMELJSKA ZNAMENJA: bik, devica, kozorog

Prve dni v tednu izkoristite za pogovore in posvetovanja. Lahko prevzamete pobudo, celo glede načrta, kjer je slabo kazalo. Tokrat ste bolje pripravljeni, zato ne obupajte. Pričakovali boste ljubezenske novosti, toda dobili boste nekaj čisto drugega, kar vas bo presenetilo. Nadaljujte tudi načrte v povezavi s potovanjem, po katerem hrepenite že nekaj časa. Nekaj vam očitno še ni jasno, čeprav se vse dogaja v smeri, ki je razumljiva. Vzemite si dovolj časa za vse, ker so mogoči nepričakovani zastoji, ki vam bodo tik pred zdajci odvzeli čas in voljo.

Še vedno boste malce slabe volje, saj vam finančne težave ne omogočajo mirnega spanca in sproščenega življenja. Poskušajte se iz nastalih okoliščin nekaj naučiti. Sprašujete se, zakaj se vznemirljive zgodbe ustavljajo na pol poti. To vas jezi. V nekem trenutku vam bo nagajalo ljubosumje, v drugem trenutku pa obveznosti in nesporazumi, ki bodo najbolj intenzivni sredi tedna. Nekdo od vas preveč pričakuje in to vas spravlja v dvome, ki jih sami ne znate razčistiti. Tokrat boste morali pohiteti in se sestaviti sami, čeprav ste bili prepričani, da boste dobili pomoč.

POČUTJE: 4/5

ZDRAVJE: 5/5

POSEL: 3/5

FINANCE: 4/5

STRAST:3/5

INTIUTIVNO: 4/5

VODNA ZNAMENJA: rak, škorpijon, ribi

V prvih dneh tedna boste malce zmedeni. Pred vami so pomembne odločitve, vi pa ne veste, katero smer bi ubrali. Pazite na svoje korake, ki naj bodo čim bolj premišljeni in realni. Začutili boste napetost in živčnost, saj se vse skupaj ne bo razvijalo tako, kot si želite. Neobičajno boste nepotrpežljivi, posebno v povezavi s tistimi, ki so drugačni od vas. Boljše obdobje prihaja konec tedna, ko se bo vse izšlo v vašo korist. Ne ozirajte se več. Tako doma kot v odnosih je pravi trenutek, da pokažete moč in se spopadete z nastalimi okoliščinami. Morda tudi željo, da bi nekaj spremenili. Reši vas lahko prodorna komunikacija. V pomoč in oporo vam bo srčna oseba, s katero se boste odlično počutili. Zdi se, da boste potrebovali še nekaj prijateljskih nasvetov in spodbude. Zapomnite si, počasi se vedno daleč pride.

V ljubezni se za vas odpira nekaj novega, vsekakor pa ostanite previdni, naj vas učijo vaše izkušnje. Preveč časa ste se ukvarjali z vsemi in si iskali družbo za vsako ceno. Čas je, da postanete izbirčnejši ter da začnete gledati predvsem nase. Veliko pozornosti bo povezanih z domačim okoljem. Tokrat preprosto nočete ali ne morete spregovoriti o nečem, kar vam je še vedno izredno pri srcu. Pustite času čas.

POČUTJE: 4/5

ZDRAVJE: 3/5

POSEL: 4/5

FINANCE: 3/5

STRAST: 3/5

INTIUTIVNO: 3/5