Elementi in počutje od 17. do 23. junija 2015

Teden bo na področju ljubezni še posebej naklonjen zračnim znamenjem. Zračna znamenja – prepustite se ljubezni!

17. 6. 2015

Ogenj

OGNJENA ZNAMENJA:

oven, lev, strelec

V sredo in četrtek lahko pričakujete novice v zvezi s financami ali z zavarovalnimi zadevami. To bo nekaj, kar vam bo prineslo izboljšanje finančnega položaja in vas lahko razveseli. Prinese vam lahko tudi boljše odnose kot sicer, kar bo pozitivno vplivalo na vas. V ponedeljek in torek pa bodo vaša dejanja usmerjena v posle s tujino ali pa se vam bo napovedal kakšen obisk od tam. Komunikacija bo v teh dneh vaš adut, spodbujala vas bo energija, ki vodi do uresničitve vaših ciljev. Vaš zagon bo povečal možnosti za napredek tudi tistim, ki vas kmalu čakajo izpiti na študijskem področju, pa vas mučijo veliki strahovi.

Počutje: 4/5

Zdravje: 3/5

Posel: 2/5

Finance: 4/5

Strast: 5/5

Intuitivno: 3/5

Zrak

ZRAČNA ZNAMENJA:

dvojčka, tehtnica, vodnar

Obdobje, ki je za vami, vas je nekoliko utrudilo. V sredo in četrtek boste spet polni silovite energije in novih načrtov. Umirite misli, zazrite se vase in predvsem bi bilo dobro, da ste nekoliko bolj potrpežljivi. Če boste v soboto ali nedeljo iskali pomoč pri bližnjih, boste bolj razočarani kot zadovoljni. Zelo boste bojeviti, zato bodo temu primerni tudi vaši odzivi. Če ste dosegli pomemben uspeh, je čas, da se ga poveselite. Planeti v zračnem znamenju bodo pomagali predvsem samskim, saj boste končno spoznali nekoga, ki vam bo segel globoko v srce in vas iskreno osvojil.

Počutje: 4/5

Zdravje: 4/5

Posel: 4/5

Finance: 3/5

Strast: 3/5

Intuitivno: 4/5

Zemlja

ZEMELJSKA ZNAMENJA:

bik, devica, kozorog

Zavzetost in intuicija bosta vaša zanesljiva pomočnika v sredo in četrtek, saj boste po nekem skritem pravilu nizali uspeh za uspehom. Lahko bi rekli, da boste, kamor boste položili roko, naredili nekaj dobrega. Zato ne bodite začudeni, če vas bodo številni prosili za nasvet – ne samo v poslovnih zadevah, ampak tudi zasebno. Na čustvenem področju se boste nekoliko oddaljili od simpatije ali ljubljene osebe. Končno boste začeli razmišljati tudi o sebi in o svojih prioritetah, ki ste jih v zadnjem času močno postavili na stran ali celo čisto zanemarili, na pomoč pri tem vam bodo priskočili planeti v zračnem znamenju.

Počutje: 3/5

Zdravje: 3/5

Posel: 3/5

Finance: 3/5

Strast: 2/5

Intuitivno: 5/5

Voda

VODNA ZNAMENJA:

rak, škorpijon, ribi

Ljubezen bo v dneh, ki so pred vami, prijetno obarvana. Tisti, ki ste v zvezi, se boste pogovarjali o skupnih stvareh in dobili mnogo pozitivnih potrditev. Strinjali se boste s pogoji, ki vam jih bo nekdo postavil. Vseeno pa zaupajte intuiciji in se ne dajte tako zlahka, naj se oseba nasprotnega spola še malo bolj potrudi. Konec tedna se boste zabavali v večji družbi, kjer boste opazili osebo, ki bo v vas zbudila prijetne občutke. Poslovne zadeve bodo nekoliko na stranskem tiru, kar je pozitivno, saj ste oseba, ki preveč dela in si vzame premalo časa zase. Sonce v Dvojčkih vas bo usmerilo v malce drugačne, bolj adrenalinske aktivnosti.

Počutje: 2/5

Zdravje: 2/5

Posel: 4/5

Finance: 3/5

Strast: 4/5

Intuitivno: 3/5

horoskop.si