Elementi in počutje od 22. do 28. 6. 2016

Uspeh je zagotovljen.

22. 6. 2016

OGNJENA ZNAMENJA: oven, lev, strelec

Čim prej zavihajte rokave in se lotite vseh težjih opravil. Le tako se boste umirili in vendarle doživeli nekaj novega tudi v ljubezni. Še zlasti v sredo boste občutili manjše pomanjkanje na finančnem področju. Nikar si tega ne jemljite toliko k srcu. Vse se zapleta ravno pri stvareh, ki ste jih že obvladali. Zato poskusite še enkrat, a počasi in brez prevelikega vpletanja čustev. Neprizanesljivi boste do sebe. Odgovore za svoje počutje boste v četrtek iskali v knjigah, ki vam bodo zelo pomagale, da se boste lažje znašli v svoji koži in mogoče še komu dali kakšen nasvet. Bodite malo bolj selektivni, saj boste sicer ranili marsikatero srce. Privlačile vas bodo predvsem osebe, v katerih boste našli prijetnega sogovornika, ki bo znal razumeti vaše poglede na svet. Prihajajoči vikend se ne bo nadaljeval nič manj naporno, kot se je končal teden, ampak naj vam to ne vzame poguma, da ne bi zdržali pritiskov. Čas je primeren za praktične nakupe. Več kot pohvale drugih vam bo pomenil lasten uspeh. Morda boste še sami presenečeni nad odgovornostjo, ki vam jo bodo naložili nadrejeni. Čeprav boste godrnjali, se boste v ponedeljek morali spopasti z nekaterimi ovirami.

Počutje: 3/5

Zdravje: 4/5

Posel: 5/5

Finance: 3/5

Strast: 3/5

Intuitivno: 2/5

ZRAČNA ZNAMENJA: dvojčka, tehtnica, vodnar

Poskusite še malce potrpeti. Kmalu bo prišel vaš čas. Sredo boste posvetili delu in izobraževanju. Imeli boste veliko energije, zlahka se boste ukvarjali z več stvarmi hkrati. Priznati si morate, da vas ne glede na prvotno navdušenje velikokrat ustavlja strah, da boste preveč porabili in potem ostali brez potrebnih sredstev. Kljub napetostim in oviram, ki jih boste v četrtek deležni na poslovnem področju, se boste med službenimi nalogami počutili še bolj svobodne in sproščene. Marsikomu boste dober zgled. Zlahka se boste spopadali z vsakodnevnimi težavami in se zraven celo veliko naučili. Čakajo vas prijetna presenečenja, ki vam bodo dala dodaten zagon za uspešno opravljanje obveznosti. Na čustvenem področju se boste tokrat znašli med dvema ognjema. Če bi oba dela združili, bi bilo idealno, ker pa tega žal ne boste mogli storiti, se boste morali odločiti za enega. Nove navdihe in zanimanja boste našli povsod, kamor se boste ozrli. Prijatelji vam bodo veliko pomenili. Tokrat bodo nekakšna hrana za vašo dušo, zato se jim nikar ne izogibajte, če boste v težavah. Vaše razpoloženje bo nihalo iz dneva v dan. V enem trenutku boste najsrečnejši človek, v drugem pa se boste smilili sami sebi.

Počutje: 4/5

Zdravje: 3/5

Posel: 3/5

Finance: 3/5

Strast: 3/5

Intuitivno: 3/5

ZEMELJSKA ZNAMENJA: bik, devica, kozorog

V službi se v sredo obrnite k tistemu, kar obvladate, to so posredovanje in javni nastopi. Zdelo se vam bo, da skozi številne poslovne ovinke vozite z eno nogo na plinu in z drugo na zavori. Najprej se premaknete naprej za kakšen centimeter, potem se ustavite. Tokrat bo lažje. Na delovnem mestu se izrazite skozi ideje, ki jih imate, in opozorite na svojo kreativnost. Potrudite se, čeprav boste imeli nekaj težav z zbranostjo. K uspehu vas bo v petek vodilo pozitivno razmišljanje, ki bo okrepilo tudi vašo samozavest. Nekdo vas že dlje časa opazuje, ampak vam zaradi vaše hladnosti ne želi pristopiti, saj se boji zavrnitve. Poskusite biti bolj nasmejani in odprti. V notranjosti se bodo vrstile spremembe. Takšne in drugačne. Zavedati se boste začeli, da čas prehitro teče. Spomnili se boste na nekoga iz preteklosti. Povabite ga na pijačo. Dobili boste jasen odgovor na nekaj, kar vas je mučilo. Takoj si naredite nov načrt in poiščite osebo, ki vam lahko pomaga. Ponedeljek bo, kar zadeva finance, postavljen na glavo. Dela bo čez glavo, tokrat se ne boste pritoževali, ker se bo dogajalo tudi na drugih področjih.

Počutje: 2/5

Zdravje: 3/5

Posel: 4/5

Finance: 2/5

Strast: 3/5

Intuitivno: 2/5

VODNA ZNAMENJA: rak, škorpijon, ribi

Mogoče ne bi bilo slabo obnoviti nečesa, kar je bilo kratko, pa vendar sladko. Resna zveza vam ne bo preveč dišala, boljše se boste počutili svobodni. Pred vami so v sredo pomembne odločitve, povezane s poslovnim področjem in financami. Upoštevajte nasvete drugih, zraven pa poslušajte tudi svojo intuicijo. Nekdo vam bo odgovoril tako, kot se spodobi. Zanimiva bo igra z besedami, spet se bo začelo vrteti nekaj, za kar ste bili prepričani, da je končano. Za trenutek se ustavite in si naredite dober načrt, ki vam lahko pomaga k bistveno boljšim rezultatom. Uspeh je skoraj zagotovljen. Čustva bodo čez vikend na prvem mestu. Nekdo iz preteklosti vas nikakor ne bo pustil pri miru. Želel vas bo prepričati, kar vam bo sumljivo. Zaupajte vase in v svoje občutke. Bolj kot z besedami boste znali komunicirati z očmi, vaša dejanja bodo plod čustev, in ne razuma. Na trenutke vam bodo nagajale poredne misli. Prehitro boste spregovorili brez razmišljanja in potem vam bo nekoliko žal, da niste držali jezika za zobmi. Vsekakor vam bo to šola, da naslednjič premislite.

Počutje: 4/5

Zdravje: 2/5

Posel: 3/5

Finance: 1/5

Strast: 3/5

Intuitivno: 4/5

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri