Elementi in počutje od 30. 3.do 5. 4. 2016

Sprejeti bo treba kompromise.

29. 3. 2016

OGNJENA ZNAMENJA: oven, lev, strelec

V sredo boste okolico osvajali s svojo modrostjo in razumom. Kdor bo potreboval dober nasvet, se lahko obrne na vas, saj pomoči ne boste odklonili, kot to storite sicer. Preložite sodelovanje ali druženje, ki vam že pred začetkom zbuja številne dvome in strahove. Pazite, da ne bo neprimernih konfliktov, posebno glede denarja, ki ga primanjkuje. Nenehno se vrtite okoli istih ljudi, zato ne pričakujte navdušenih odzivov, ko boste razlagali o svojih podvigih. Več boste razmišljali, več težav boste videli pred sabo. Nekaj vam bo v petek zelo všeč, čeprav še ne veste točno, kako bi se v danih okoliščinah obrnili. Morda se bo skupaj zavrtelo v pravi smeri, ko boste najbolj pripravljeni. V soboto boste izredno zgovorni, nobenih zadržkov ali pomislekov ne boste imeli, kar bo še posebno všeč prijatelju nasprotnega spola, saj boste končno povedali vse, kar vam leži na duši. Vikend bo prijeten, pozabili boste na črnogledost in slabo voljo. V odnosih se bo oglasila iskrenost, s katero boste zgladili nesporazume. Sledijo vroči trenutki. Tokrat ne govorite preveč o zasebnih načrtih, saj bi vas lahko nekdo slepo izkoristil ali izdal informacije, s čimer bi vam naredil veliko škode in povzročil nesporazume.

Počutje: 4/5

Zdravje: 2/5

Posel: 4/5

Finance: 4/5

Strast: 5/5

Intuitivno: 3/5

ZRAČNA ZNAMENJA: dvojčka, tehtnica, vodnar

Planetarni aspekti povzročajo preveč težav in napetosti na čustvenem področju. Priporočljivo je, da se brzdate in počakate na trenutek, ko boste vse skupaj lažje sprejeli. Kljub svoji nestrpnosti morate počakati na novo priložnost, ki je tokrat morda ne bo. Vaše počutje bo v četrtek vseeno obarvano s pozitivnimi energijami in nasmeškom. V petek si boste izborili nekaj več miru, da bi preprosto premislili, kako naprej, saj ste nekoliko zmedeni, sploh na področju čustev, kjer tonete v čudno zgodbo. Vikend se bo razvijal v pravi smeri, med obveznostmi boste prisiljeni najti čas tudi za druženje, ki vam bo godilo, saj ste trenutno v položaju, ko niste radi sami in imate strahove. Ne morete se zbrati, čeprav vas čas priganja in se delo kopiči, kar vas vznemirja. Tokrat lahko od drugih pravzaprav pričakujete še več, zato ne omahujte. Znašli ste se med dvema ognjema, saj ste nase prevzeli odločitev, ki ni bila preprosta. Zdaj se ne morete izmuzniti, zato se raje spoprimite z razmerami in poglejte resnici v oči. Navadno komaj čakate na začetek nove naloge, tokrat pa ste preutrujeni. Morda je pravi trenutek, da se sprostite in na zadeve začnete gledati z drugega zornega kota.

Počutje: 3/5

Zdravje: 4/5

Posel: 3/5

Finance: 2/5

Strast: 4/5

Intuitivno: 3/5

ZEMELJSKA ZNAMENJA: bik, devica, kozorog

Pomembne opravke, ki se vrstijo, boste postopoma prevzeli v svoje roke, saj vam to omogoča izredno dobra motivacija. Najboljši rezultati se vam nakazujejo v sredo in četrtek. Občutek, da vas še vedno ne spoštujejo dovolj, vas bo jezil ves čas. Morda ste le nekoliko nemirni, zato se ne obremenjujte preveč, saj bo kmalu drugače. Sprejeti morate kompromis, čeprav vam to tokrat ne bo všeč. Občutek imate, da ste spet nekako osamljeni in zdolgočaseni, kar se bo kmalu spremenilo v za vas boljšo smer. Ne spreminjajte odločitev, ki so pomembne, temveč se osredotočite na tisto, ki vam prinaša največ zadovoljstva. Odnos, ki vas bremeni že nekaj časa, se bo končno premaknil. Nekdo vas ne razume najbolje, čeprav bo v soboto sledil dialog, ki ste ga v bistvu po tihem pričakovali. Vaši argumenti tokrat ne bodo ravno najbolje sprejeti, kar vas bo jezilo. Skoraj nič vas ne more v ponedeljek ustaviti, saj boste preprosto premagali vse dosedanje ovire, celo ljubosumje, ki vam je nagajalo. Končno se boste lahko s partnerjem odkrito pogovorili. Ugotovili boste, da vas zaletavost in trma ne vodita nikamor. Če bodo od vas zahtevali odgovore, odgovorite razumsko, ne prepuščajte se le trenutnim vzgibom.

Počutje: 4/5

Zdravje: 2/5

Posel: 2/5

Finance: 4/5

Strast: 3/5

Intuitivno: 5/5

VODNA ZNAMENJA: rak, škorpijon, ribi

Vaše obveznosti se bodo stopnjevale in nagrajeni boste za pravilne odločitve, ki vam bodo pisane na kožo. Finančno se bodo zadeve počasi premaknile. Imate velik vpliv, saj je vaš pristop iskren. Nova zgodba se bo razvijala počasi, toda izredno zanimivo in razigrano. Na poslovnem področju si v četrtek prizadevajte za novosti. Pravih rezultatov ni od nikoder, vi pa se ves čas trudite, da bi vam uspelo ali da bi napredovali. Ustavite se in preverite, kje delate napako, in poiščite lažjo in boljšo pot. Planeti vam v soboto podarjajo dodatno energijo in spodbudo, s katero boste lažje prišli do želenega napredka na osebnem področju. Svojim obveznostim boste tokrat kos kot že dolgo ne. Zelo resni boste. Pričakovali boste novice, ki vam ogromno pomenijo in se jih po drugi strani bojite. Negativni scenariji vam bodo v ponedeljek vse samo še poslabšali, zato sem jim izognite. Na poslovnem področju boste polni idej, ki vam prinašajo nove priložnosti. Pogovor s sodelavci bo prinesel prave odgovore in razbremenitev na finančnem področju. Občutek imate, da lahko naredite marsikaj, o čemer razmišljate.

Počutje: 5/5

Zdravje: 3/5

Posel: 3/5

Finance: 2/5

Strast: 2/5

Intuitivno: 3/5