Elementi in počutje od 4. do 10. maja 2016

Kako se boste počutili v svojem elementu v tednu od 4. do 10. maja

5. 5. 2016

OGNJENA ZNAMENJA: oven, lev, strelec

Umirili se boste, ko boste končali pomembno delovno ali študijsko nalogo. V ljubezni vam lahko tokrat pomagajo srečne okoliščine, lahko pa ste tudi bolj prilagodljivi. Nekaj vas bo zelo skrbelo in vam hodilo po mislih. S pomočjo bližnjega se boste lahko v sredo dokopali do pametnih rešitev, ki vam prinašajo veliko boljše in bolj realne priložnosti. Dela bo več kot dovolj, vi pa boste pripravljeni tudi na kaj več, če bo nagrada takšna, da vam bo všeč.

Ostane pa še dilema glede ljubljene osebe, ki vam ne sledi. Izredno utrujeni in konfliktni boste v četrtek, zato se izogibajte ljudem, ki vam niso všeč. Utegnejo slediti napetosti in številni prepiri, ki bi se jim v drugačnih okoliščinah lažje izognili. Držali se boste zastavljenega cilja, ki vas bo motiviral k napredku. Ne bodite neodločni, če slutite težave v določeni skupini. Bodite zadovoljni z razpletom, saj bi se vse skupaj lahko končalo slabše. V prihajajočem obdobju vam marsikaj ne bo jasno, saj se ne znajdete v okolici, ki bo vztrajno pritiskala na vas. Niste še pripravljeni na odločitev in nujno potrebujete še nekaj časa.

Počutje: 4/5

Zdravje: 3/5

Posel: 3/5

Finance: 2/5

Strast: 5/5

Intuitivno: 3/5

ZRAČNA ZNAMENJA: dvojčka, tehtnica, vodnar

Pred vami je čas, poln komunikacije, urejanja papirjev in kompromisov. Nekaj več nervoze pričakujte v sredo, ko ne boste vedeli, kaj vas dela tako napete. Občutek nelagodja se bo pojavljal ves čas, kar vam ne bo najbolj všeč. Ko boste naredili ključne poteze, se boste umirili in opazili, da o nervozi ni ne duha ne sluha. Intenzivnost energije, ki jo boste vložili v delo, bo v petek omogočila, da boste začutili zadovoljstvo. Nikar ne bodite nepotrpežljivi in kritični do ljudi, ki bodo vse skupaj doživljali kot breme.

Medosebni odnosi bodo neusklajeni, kar vas bo vznemirjalo. Ne boste se želeli prilagajati drugim in ne boste motivirani za napredek. Obveznosti boste težko opravljali. Vse se lahko reši, pomembno je, da se med sredo in petkom spet zbudite in storite kaj več za lastno afirmacijo. Ljubezen bo prijetna in umirjena. Pred vami je v ponedeljek prijeten in dinamičen čas, ki vam prinaša nekaj priložnosti. Videti je, da tudi sami prepoznate ugodnosti prave poti. Še največ dela boste imeli s tem, da poskrbite zase in za svoje prijatelje.

Počutje: 2/5

Zdravje: 4/5

Posel: 4/5

Finance: 4/5

Strast: 3/5

Intuitivno: 3/5

ZEMELJSKA ZNAMENJA: bik, devica, kozorog

Opravili boste veliko dela, a vseeno imate občutek, da vam je ostalo še nekaj, kar ste pozabili. Nikar se več ne obremenjujete z nepomembnimi podrobnostmi. Tokrat boste lahko začeli uresničevati vse, za kar prej niste imeli možnosti. Načrti in poslovanje s tujino bodo prava izbira za vas. Prihaja trenutek, ki ste ga dolgo čakali. Odmislili boste strah ali zaskrbljenost in se samozavestno podali novim dogodkom naproti. Marsikaj je končno na vaši strani, zato se v četrtek podajte v konkretno akcijo.

Poslovno boste konstruktivni. Zasebno pa bo treba pokazati zanimanje in spet osvojiti srce ljubljenje osebe, ki je v zadnjem času z vami malce nezadovoljna. Pustite ljudem, da ohranijo svoja stališča. Vzemite si čas zase, naredite raje nekaj, kar vas bo razvedrilo in vam vrnilo vašo izgubljeno motivacijo in voljo. V službi ali šoli se bodo pojavile nepričakovane težave, ki jih boste poskušali čim bolje rešiti. Zelo boste trmasti, kar nekomu ne bo najbolj všeč. Zvezde bodo v ponedeljek na vaši strani v službi in veliko zadovoljstvo bo tudi vaše denarno stanje, ki bo tokrat bolj pozitivno.

Počutje: 3/5

Zdravje: 4/5

Posel: 4/5

Finance: 3/5

Strast: 4/5

Intuitivno: 2/5

VODNA ZNAMENJA: rak, škorpijon, ribi

V sredo in četrtek se boste posvečali svojim ljubezenskim težavam, ki so še vedno močno zakoreninjene v vašem srcu. Analiza vsega skupaj je skoraj nujno potrebna. Le glejte, da ne boste šli pri vsem tem predaleč. Partner ali oseba, s katero ste v dogovorih, potrebuje nekaj več časa za razmislek. Bodite, kar ste, in uživajte v življenju. Pripravljeni boste na nove začetke. Primanjkovalo vam bo le direktnosti pri sporazumevanju, vendar boste zato optimistični in pripravljeni pokazati svoje sposobnosti.

V petek izkoristite svojo ustvarjalnost in domišljijo ter svoje delo predstavite malce drugače in bolj zanimivo. Tako boste prenesli veliko pozornosti nase in si odprli pot k novim začetkom. V službi vam bodo nadrejeni dodelili nehvaležno nalogo, ki jo boste opravili z občutkom in natančnostjo. Poželi boste hvalo in občudovanje, vendar pa si ne obetajte dodatnega plačila. Ta izkušnja vas lahko zavihti na vrh, kar pa bo imelo le kratkoročen učinek. Posvetite se dolgoročnim ciljem in uspehom, ki prihajajo.  V soboto se boste veliko poglabljali vase in analizirali. Korak za korakom si krepite samozavest in izboljšujte komunikacijo.

Počutje: 4/5

Zdravje: 3/5

Posel: 4/5

Finance: 4/5

Strast: 4/5

Intuitivno: 3/5

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri