Elementi in počutje od 24. 2. do 2.3.

Poglobite odnos z ljubljeno osebo.

24. 2. 2016

OGNJENA ZNAMENJA: oven, lev, strelec

V prihodnjih dneh se bo prevečkrat zgodilo, da boste veliko pozornosti namenili svojim potrebam, ljudi okoli sebe pa zapostavili. Pomanjkanje pozitivne energije od srede bo zelo slabo vplivalo na prijateljske odnose. Na delovnem mestu čas najraje preživljajte ob rutinskih in individualnih nalogah. Planeti vam bodo v soboto naklonjeni. V dobrih odnosih boste z okolico in nič vas ne bo moglo spraviti iz tira. Vseeno pa finančni položaj ne bo najbolj rožnat, čeprav pomanjkanja ne boste trpeli. Več gibanja bo vaše počutje samo še izboljšalo. Najdite nekaj somišljenikov, s katerimi boste delili ideje. Pozabite na stare navade in na dolgočasen vsakdan. Morali si boste drugače organizirati delo, da boste postorili vse, kar vas čaka na urniku. Neka nepričakovana službena pot bo odprla nove dimenzije, o katerih se vam do zdaj ni niti sanjalo. Izkoristite vsak prost trenutek za rekreacijo. Precenili boste moči in sposobnosti, kar se vam bo krepko maščevalo. Če želite z okolico ohraniti skladne odnose, potem se malce zadržite in ne izražajte svoja mnenja vse povprek. Čustveno boste zelo umirjeni, kar bo občutil tudi vaš partner. Mogoče si lahko privoščita skupno masažo.

Počutje: 5/5

Zdravje: 4/5

Posel: 4/5

Finance: 3/5

Strast: 4/5

Intuitivno: 3/5

ZRAČNA ZNAMENJA: dvojčka, tehtnica, vodnar

Nekdo bo pošteno zmešal načrte, ki ste si jih naredili. Naj vas to ne vrže iz tira. Potegnite najbolje iz tega in poskušajte tudi drugim dopovedati, da se bo vse uredilo tako, kot se mora. Neka okvara avta vas bo pošteno razjezila. Vse se lahko popravi. Nekaj noči ne boste dobro spali. Odlično počutje vas bo spremljalo od sobote, prav nihče vam ne bo skalil tega razpoloženja, ker ste se tako odločili. Pri tem pa ima zasluge tudi oseba, ki je ne pričakovano, a zelo zaželeno stopila v vaše življenje. Ob tej osebi se čas ustavi, občutek imate, kot da je z vami že vse življenje. Dnevi radosti se bodo stopnjevali. Začutili boste, da prihaja vaših pet minut, sploh če ste se pripravljeni boriti za več stvari hkrati. Ko boste slišali prijeten kompliment o vašem videzu, bo vse še bolj sproščeno. Ponedeljek bo naporen, posebno glede nalog in pogovorov, kjer se vam obeta le besedno zapletanje. Previdni bodite ob težjih fizičnih opravkih, saj boste nekoliko zmedeni. Pritoževali se boste nad neučinkovitostjo drugih. Ta kritična naravnanost vam ne bo prinesla nobene koristi, zato čim prej nehajte s takšnim obnašanjem. Komunikacija bo pot do osebne preobrazbe. Sprejeli boste pomoč planetov, ki vam dajejo posebno energijo pri pridobivanju informacij, ki so vam uganka.

Počutje: 3/5

Zdravje: 3/5

Posel: 4/5

Finance: 4/5

Strast: 3/5

Intuitivno: 2/5

ZEMELJSKA ZNAMENJA: bik, devica, kozorog

Pozanimali se boste glede stvari, ki ste jih nekoč z veseljem počeli. Preverite nekaj starih podatkov, saj lahko dobite izredno koristne in uporabne informacije. Želite si več harmonije, čaka pa vas čas, poln preobratov in turbulence. V zadnjem hipu boste spremenili načrte, kar se vam ne dogaja prav pogosto in vas hkrati vznemirja. Nič ni nemogoče, boste ugotovili, ko se vam odpirajo nove priložnosti na več področjih. Posebno ob sporočilu, ki bo imelo nedvomen pomen, boste malce labilni. Čim prej poskrbite za denar, saj imate pred sabo številne obremenitve. Težavam se boste izognili, če imate urejene finance, v nasprotnem primeru sledi nekaj napetosti. V petek boste dobili odgovor na nekaj žgočih vprašanj, kar vas bo presenetilo. Sploh če ste si okoliščine zamislili popolnoma drugače, kot so se začela pojavljati. Ne morete rešiti vsega hkrati, čeprav vas še muči vprašanje, ki bi ga najraje preskočili. V ljubezni bo še nekaj labilnosti, tudi zato, ker nihče očitno noče popustiti. Dana vam bo priložnost za poglobitev odnosa z ljubljeno osebo. Pomembno je, da prisluhnete, pozabite nekoliko nase in vso pozornost posvetite tej osebi. Aktivnosti na prostem vam bodo pomagale do notranje moči in trdnosti. Čas vam prinaša kar nekaj izzivov in dobrih iztočnic. Določiti pa si boste morali nekaj osebnih pravil.

Počutje: 3/5

Zdravje: 4/5

Posel: 5/5

Finance: 2/5

Strast: 4/5

Intuitivno: 4/5

VODNA ZNAMENJA: rak, škorpijon, ribi

Tudi najmočnejšim je dovoljeno, da ste kdaj razdraženi. Iskane pozornosti boste deležni v družbi prijateljev. V sredo vam poslovni uspeh povrne raven samozavesti. Ta teden bo v znamenju podjetnosti, saj boste prisotni na vseh dogodkih, kjer boste čutili priložnost. Opaženi boste med znanimi na festivalu sodobnih umetnosti kot tudi na nostalgičnem večeru tradicionalnega plesa. Vse toplejši in daljši dnevi bodo nehote sprožili misel, da ni moč skriti vseh posledic slastnih pregreh. V službi se obrnite k tistim nalogam, ki jih že obvladate. Nikakor se ne morete notranje umiriti, saj ste prepoznali določene energije, ki vam trenutno niso všeč. Vrtite se v začaranem krogu, namesto da bi pogumno poiskali neko možnost za nadaljevanje. Ljubezen bo tokrat okoliščinah v ozadju, pojavi se lahko celo razmišljanje o prekinitvi. Niste znani po tem, da bi se glasno prerekali, tokrat ne boste zmogli držati jezika za zobmi. Posebno, če je v igri nekdo, s komer se ne moreta uskladiti. Razmišljate o srečanju, ki bo potekalo drugače od predvidenega. Zgodba bo imela več različnih odtenkov, zato bodite pripravljeni na še nekaj mogočih izhodov. Vikend preživite v osupljivi naravi, nad razkošjem boste fascinirani, sončni žarki vas bodo zasipali z vitaminom D. Že vonjate ljubezen?

Počutje: 5/5

Zdravje: 3/5

Posel: 2/5

Finance: 3/5

Strast: 4/5

Intuitivno: 3/5

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri