Horoskop od 14. do 21. 10. 2013

Za obdobje od od 14. do 21. 10. 2013 je v zvezde pogledal astrolog Bern Jurečič.

14. 10. 2013

OVEN (21. 3.–20. 4)

Znašli se boste v dilemi tipa »ali jaz ali služba/kariera/status«. Če naj bi splezali stopničko višje, bi morali požreti ponos ali besedo, težka bo. Vsekakor ne reagirajte prehitro, možnost spregleda ali napake je velika. Včasih odločajo tudi malenkosti, beseda ali vtis.

BIK (21. 4.–21. 5.)

Če biki radi veste, pri čem ste, potem si ta teden vzemite prosto. Vse bo odvisno od drugih, in ne od vas, ti drugi pa bodo postavljali zahteve, o katerih še slišati ne boste marali. V službi je videti preveč sentimenta. Neka finančna transakcija bo zelo vabila.

DVOJČKA (21. 5.–21. 6.)

Izgubili se boste v malenkostih ali pa si položaj zapletli do take mere, da nihče ne bo našel izhoda. Množica besed bo ustvarila dimno zaveso, zagate pa ne bo rešila. V ljubezni boste popustljivi, čisto mogoče je, da vstopi tretja oseba in prinese dilemo, s katero oditi.

RAK (22. 6.–23. 7.)

Ko se bo vse ustavilo, se bo pojavil nekdo od vaših domačih ali pa iz vaše mladosti in bo težava hitro rešena. Pri financah pazite na izdatke, pri investicijah, kreditih in drugih materialnih aktivnostih podvojite svojo pozornost, da ne bi prišlo do napak.

LEV (24. 7.–23. 8.)

V odnosih z bližnjimi boste ta teden presenetljivo popustljivi in razumevajoči, kar pa ne bo veljalo za zakon, tam boste občutljivi tudi za malenkosti, ki jih navadno prezrete. V ljubezni je videti nekaj sanjarjenja ali pa megle.

DEVICA (24. 8.–23. 9.)

Mars se seli v vaše znamenje, prinesel vam bo prepotrebno energijo za spopadanje z vsakodnevnimi izzivi. Toda prvih nekaj dni se to še ne bo poznalo, boste pa zato toliko bolj razdražljivi, reagirali boste na vsako sapico; že v drugi polovici tedna bo to minilo.

TEHTNICA (24. 9.–22. 10.)

Okoli vas se stvari spreminjajo tako hitro, da ne zmorete dohajati vsega. Pustite nekatere naloge in zadolžitve za kasneje, da bi si izborili čas za umiritev čustev in misli. Ko se poleže prah in bo perspektiva spet jasna, boste hitro nadoknadili vse zamujeno.

ŠKORPIJON (23. 10.–22. 11.)

Poudarjali boste svoje sposobnosti in zasluge ter s tem zamorili okolico. V prijateljstvu in/ali ljubezni si lahko z besedami naredite slabo uslugo, nesporazumi so zaradi Merkurjevega upočasnjevanja zelo verjetni, poudarjeno pazite, kaj naj bi podpisali.

STRELEC (23. 11.–21.12.)

Ko bi morali le še požeti rezultate, se boste obrnili novim izzivom naproti, ljudje okoli vas pa bodo zgolj počakali, da jim zrela hruška pade v naročje. V ljubezni se kaže nekaj novega in se bo razvijalo dobro vse do omembe denarja.

KOZOROG (22. 12.–20.1.)

Načrtovanje se bo ustavilo na točki, ko nihče ne bo želel nase prevzeti tveganja. Iskali boste nadomestne finančne rešitve. V službi boste priča uspehu, ki pa ga bo nekdo prigrabil zase ali pa celo diskreditiral zaslužne.

VODNAR (21. 1.–19. 2.)

Deležni boste neke kritike, morda celo namesto nekoga, ki bi jo zaslužil bolj. Ustrašili se boste, da bi to lahko vplivali na vašo podobo v vašem okolju, potem pa boste z olajšanjem opazili, da je okoli vas veliko drugih senzacij, afer in dogodkov, ki plenijo pozornost.

RIBI (20. 2.–20. 3.)

Odpira se poslovna priložnost ali pa izboljšanje položaja v službi, ni pa rečeno, da bo to zadovoljilo vaša pričakovanja, ki so bila drugačna. Verjetnost sporov s sebi enakimi ali partnerji je v tem tednu velika, in to zaradi malenkosti ali nesporazuma.

Astrolog Bern Jurečič

bern@astrology.si; www.astrology.si